Merhaba, ne yazık ki panik atak illetine sahibim. Uçağa da defalarca bindim. Zaman zamanda endişeli zaman zaman sakin bir yolculuk geçirdim. Her zaman da cam kenarı tercihim oluyor. Camdan dışarı rahatlıkla korkmadan bakabiliyorum. Olası bir türbülansta uçağın düşmeyeceğini ve havayolunun en güvenilir ulaşım şekli olduğunu biliyorum. ANCAK…ilk defa tek başıma uçak yolculuğu yapmak durumuyla karşı karşıyayım. Kalkış anında yaşadığım ve vücudumun hissettiği o hissi sevmiyorum. Genel olarak tüm her şeyin farkında olup panik atak yaşıyorum. Yrk başıma olacağım düşüncesi de daha da tetikliyor. Önerisi olan var mı? Teşekkürler,
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doktora git bence
Panik atak için belli bir süre doktor gözetiminde terapi aldım. Günlük yaşantımı sürdürebiliyorum sıkıntı yok ancak bazı durumlarda tetikleniyor. Uçmak vb uç sınırlarda olan aktivitelerde başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Yoksa normal yaşantım da atak anında çok şükür elimden geldiğince gerekli sakinleştirme eylemleriyle telkinliyorum kendimi.
Sakin olun hanfendi. Yeleğinizde bulunan 2 pimi sertçe çe
:)
Berbat bir şey ya keşke hiç varolmasaydı.. panik atak geçirmeden önce mutlaka papatya çayı tüketilmeli dizginliyor
Papatya çayı işe pek yaramıyor açıkçası. Pasifflora şurup aklıma geldi ama siz kullandınız mı?
Ben k şurubu aldım ama kullanmaya cesaret edemedim papatya çayının düzenli bir şekilde kullanınca büyük oranda ilerleme kaydettim
Papatya çayını düzenli olarak nasıl kullanıyorsunuz, her gün mü ya da her gün 1 bardak gibi mi. Sakinleştirme konusunda melisa daha iyi diye duydum ancak melisa hiç kullanmadım. Şurup olarak da pasifflorayı biliyorum.
Papatya çayının sabah ve akşam yatmadan önce içtim ve aksatmadan içtim aşırı huzurlu hissettiriyor uyku problemimi de bu çay sayesinde yendim 🙂 Melisa çayını duydum hiç kullanmadım istersen kullan iyi diyorlar şurup içinde iyi diyorlardı ben ilaç olduğu için pek sıcak bakmadım tamamen tercih meselesi 🌸
Çok teşekkür ederim cevabın için.💕 papatya çayını deneyeceğim bu şekilde. Böyle aksiyonu bol uç aktivitelerde ister istemez tetikeniyor bu lanet hastalık maalesef. İnşallah bir an önce atlatırız bu kötü hissi. :(
Rica ederim🙂 inancımız olsun gerisi kazak söküğü gibi gelecektir. Evet heyecan verici durumlarda tetikleniyor ve o anlarda yapmak gereken tek şey derin nefes alıp vermek ve olumlama yaparak beyini rahatlatmak 🌸 komedi filmleri vinelar skeçler izleyebilirsin🙂
Çok teşekkür ederim desteğin için.🌸💕💕
Uyusa uyuyabilir mi blmiyor
Bilmiyorum
Açıkçası endişeli, kaygılı, panik haldeyken uyumayı bırakın sabit bir şekilde durmak bile çok zor. Çok garip bir şey mantıken her şeyin farkındasınız ancak beyin sürekli olumsuz düşünceler üretiyor ve siz de buna hakim olamıyorsunuz. O yüzden takviye ilaç vb. almadan uyumak imkansız denebilir. Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Gözlerini kapat ve kuş gibi uçtuğunu hayal et
Evet bu rahatlatabilir ancak beyin ne yazık ki durmuyor sürekli çalışıyor. Mantıklı düşünmeye zorlasam da kendimi bazen olumsuz düşüncelere yeniliyorum.
Kalkış anı en fazla 30 saniye sürüyor. Bu 30 saniye kendini kontrol edebilirsin bence
İşte zaten sorun da orada ya neyse, çok teşekkür ederim cevabınız için.
Atarax var şurup. Onu kullanabilirsin
Atarax değil de pasifflora şurup var o da aynı işi görür mü acaba bir bilginiz var mı?
İçeriğine bir bakayım. Dönüş yapacağım 🙂
Çok teşekkür ederim zahmet veriyorum size de ama çok sağolun cevabınızı bekliyorum.
Bu bitkisel ilaç. Pek işe yarayacağını zannetmiyorum. Altta papatya çayı işe yaramıyor demişsiniz. Bu da onun aynısı gibi bir şey
Çok teşekkür ederim desteğiniz ve yardımınız için. Zahmet verdim hakkınızı helal edin. Artık bir şekilde çözüm bulacağım🙏🏻 kalp krizi geçirmeyelim de fazla adrenalinden.😀
Yok bir şey olmaz. Ya aslında acilde gidip sakinleştirici iğne vurdur diyeceğim ama o da çok riskli. Uçağı kaçırma ihtimalin çok Yüksek 😅😅
Lustral50
Ne yazık ki reçeteli ilaçlar ve psikolojik ilaçlar düzenli kullanıldığında işe yarıyor. Sanmıyorum tek seferlik işe yarayabilrceğini. Teşekkür ediyorum.
Vuralım iğneyi uyu gitsin yol boyunca xd
Aklıma gelmedi de değil uyku ilacı almak :) 1buçuk saatlik bir uçuş.
1.5 saat hemen geçer uyku ilacı uyutmaz hemen ve mal olursun gün boyu
Evet o yüzden uyku ilacı tüm günümü mahfetmesin diye bir karar veremedim.
Sıkma kendini stres yapma normal panik atak için olan ilaci kullan rahat rahat bin gitsin
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah atlatacağım bu macerayı. :)
Atlat atlat sinir stresten uzak dur bende de vardı geçti sonraa
Çok geçmiş olsun bir daha yaşamayın hiç, berbat bir his bu. Çok sağolun.
Evet öyle ya. Size de geçmiş olsun