Sağlık Zayiflamak istiyorum bana bir yemek spor programı yardımcı olacak bir site vb önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Zayıflamak Zayiflamak istiyorum bana bir yemek spor programı yardımcı olacak bir site vb önerir misiniz? Cevapla Site Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Better me öneririm gayet başarılı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim uygulama mı bu Yorumla Soran +1 yıl Ucretlimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama uygundu 150 tl mi ne yıllık baya iyi egzersizleri var yediğine de dikkat edersen baya iş görür Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boy kilo kac şu an Ve yas kac 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 24 60 165 Yorumla Soran +1 yıl 155 boy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balık etlisin ama. Peki normalde kilo boylemiydi sonradan mı aldin Yorumla Soran +1 yıl Ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende ona göre anlatcam demi. Ukalalık yapmanın anlamı ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Better me öneririm gayet başarılı
Çok teşekkür ederim uygulama mı bu
Ucretlimi
Evet ama uygundu 150 tl mi ne yıllık baya iyi egzersizleri var yediğine de dikkat edersen baya iş görür
Boy kilo kac şu an
Ve yas kac
24 60 165
155 boy
Balık etlisin ama. Peki normalde kilo boylemiydi sonradan mı aldin
Ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz
Bende ona göre anlatcam demi. Ukalalık yapmanın anlamı ne
Belli şeyleri uygulaesan olur kuzu