Kilo veremiyorum yardim?

Merhaba

boyum 1.68 kilom 62. yillardir kilo sorunum ve takintim var ama asla istedigim kiloya dusemiyorum. Şu an istedigim kilo 54. yaklasik 6 haftadir kendimce bir diyet uyguluyorum iste gunluk 700 - 800 kaloriyi gecmemeye calisiyorum ama bunu yaparak 6 haftada 1.5 kilo verebildim. Ailemle yasadigim icin cok fazla yemek secenegim yok. Spor konusuna gelicek olursak spor salonuna gidemem ve evde de her zaman spor yapamam ayrica sinav haftalarim gelmek uzere bu yuzden ozellikle bu siralar asla yapamam. Bir de icime dert olan bir sey oldu ben pazar gunu 61.35 kilo gozukuyordum ve pazartesi gunu 62.75 ciktim ve bugunde 62.30 ciktim. Kilomu okuldan dondukten sonra tartiyorum cok fazla degisim olamaz cunku okulda yemek yemiyorum sivi da tuketmiyorum cay, meyve suyu, kahve vb. sadece arada su iciyorum bu da bir gunde 1 kilo fark ettirmez herhalde. Bugun de okulda bir sey yemedim eve gelince yarim cay bardagi yulafi 1 cay bardagi sut ile pisirdim sonra 6 kasik yogurtla bir elmayi karististirdim icine 1 tatli kasigi bal koydum sonra bunlarin hepsini karistirip yedim sanirim 400-500 kalori civari bir sey yapiyor (yanlis hesaplamissam lutfen soyleyin). Bu yedigim kilo acisindan sikinti cikarir mi bunu sormak istedim cunku bunu neredeyse her gun yiyorum. Ramazan geldiginde de oruc tutucam ve sahur da olabildigince az ve saglikli yemege calisicam aksam da tekrardan az yemege calisicagim. Ayrica abur cuburu cok sevsemde hic tuketmemeye calisiyorum.(Sinav haftasi tuketebilirim kendimi tutamam muhtemelen)

Her neyse sonuca gelirsek ben 8 - 10 kilo vermek istiyorum yardim eder misiniz?

He birde son olarak az spor yaparak kilo versem bacaklarim incelir mi? Bacaklarim gercekten cok kalin.

Tesekkurler

Güncellemeler
+1 yıl
Yanlis anlasilmak istemem orucu kilo vermek icin tutmuyorum kilo alsam da oruc tutarim sadece oruc tutarken yaninda kilo vermeye de calisiyim demek istedim. Yanlis anlamayin
Kilo veremiyorum yardim?