Kilo Veremiyorum?

Kimi insan derki yiyorum yiyorum kilo almıyorum. İşte ben bu lafı duyunca sinir krizi geçirenlerdenim :) Abi dolabın kapağını dahi açsam kilo alıyorum :)

Malum yaz kapıda. Plajlarda süzüle süzüle bikinimle gezmek varken neden mayo giyinip denizden çıkar çıkmaz havluma koşayım ki? Diye düşünürken fazla kilolarımdan kurtulmaya karar verdim :) Yumurta yemediğim için çoğu diyet listesini uygulayamıyorum. Bende internetten uzun araştırmalar sonucunda kendime göre bir diyet listesi oluşturdum.

Tabi iş diyet olmuyor sadece :)
Kilo Veremiyorum ?

Gittim 3 aylığına kendimi denemek adına bir spor salonuna yazıldım. Haftada 3 gün Crunch grup dersi alıyorum. Platesi falan içinde. 1 günde kardiyo yapıyorum. tabiki Crunch derslerine girmeden önce yaklaşık 40 dakika gene kardiyo çalışıyorum. 1 ay oldu başlayalı vere vere 1.600 gr vermişim. 1 ay önce başladığım bu serüvende 62 kg 600 gramken bugun 61 kiloyum :) Bu nedir böyle :) Daha fazla kilo vermem gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü birlikte başladığım arkadaşım 3 kg verdi ve ben ondan daha çok dikkat ediyorum yemeğime. Benim moral motivasyon bitti gitti zaten. Spor hocamla görüştüm bu konuyu ve tiroid bezlerime baktırma mı söyledi. Bende bugün gidip kan verdim. Bakalım sonuç ne çıkacak. ?
Kilo Veremiyorum?