Kimi insan derki yiyorum yiyorum kilo almıyorum. İşte ben bu lafı duyunca sinir krizi geçirenlerdenim :) Abi dolabın kapağını dahi açsam kilo alıyorum :)
Malum yaz kapıda. Plajlarda süzüle süzüle bikinimle gezmek varken neden mayo giyinip denizden çıkar çıkmaz havluma koşayım ki? Diye düşünürken fazla kilolarımdan kurtulmaya karar verdim :) Yumurta yemediğim için çoğu diyet listesini uygulayamıyorum. Bende internetten uzun araştırmalar sonucunda kendime göre bir diyet listesi oluşturdum.
Tabi iş diyet olmuyor sadece :) Gittim 3 aylığına kendimi denemek adına bir spor salonuna yazıldım. Haftada 3 gün Crunch grup dersi alıyorum. Platesi falan içinde. 1 günde kardiyo yapıyorum. tabiki Crunch derslerine girmeden önce yaklaşık 40 dakika gene kardiyo çalışıyorum. 1 ay oldu başlayalı vere vere 1.600 gr vermişim. 1 ay önce başladığım bu serüvende 62 kg 600 gramken bugun 61 kiloyum :) Bu nedir böyle :) Daha fazla kilo vermem gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü birlikte başladığım arkadaşım 3 kg verdi ve ben ondan daha çok dikkat ediyorum yemeğime. Benim moral motivasyon bitti gitti zaten. Spor hocamla görüştüm bu konuyu ve tiroid bezlerime baktırma mı söyledi. Bende bugün gidip kan verdim. Bakalım sonuç ne çıkacak. ?
Ama neden biliyormusun zayıf bir kızım benm çok yedim dediğim şeyi kilolular üç beş katını yiyor Ben gece yarısıda yemek yiyorum kızartma makarna vs ama g yatıcağım zaman ve gün boyu kahvaltı ile duruyor isem gece yiyorum ağır
Yani bigün yiyosam diğer gün aç duruyorum.
Çok yediğimidede tek öğün duymadan dünyaları yerim. Gören aa yiyosun alıyorsun diyor ama kilolular benim yediğimin beş katını yiyor ve ne hikmetse Kilo sorunu olduğunu bildiği halde Kilo yapan şeyler yiyorlar. Ve normal günde yedikşerinin yarısını yeselet sıkıntı olmayacak. ya da diyetlerinde salata var diye koca bir tencere salata yemesinnler. ya da bir hafta diyet edip bir gün diyeti bozunca üç insanın yiyeceği şeyi ya da en Kilo yapan ne varsa onu yiyorlar ve bol miktarda yiyorlar
Zayıf olup yese de Kilo almayanlar her dk çok yemek yemez yürüyüş yapar egzersiz yapar. ya da hergün yoğurt vb yağ eritici şeyler yer. ve zayıf bir kızın midesiküçüktür siz nekadar çok yiyorum desede bir öğün ancak çok yer diğer öğün aç durur yani
Özetle yiyen kişi Kilo alır. sağlık sorunu olanlar hariç tabi
Ben Kilo sorunu olan annemden ve arkadaşlarımdan biliyorum gördüm bunları
diyetini de bir gözden geçir bence. günlük almak gereken kalorinin çok çok altında alırsan eğer sporla desteklediğinde daha rahat kilo verirsin. tiroid bezlerim çok yavaş çalıştığı halde 4 günde 1,5 kilo verdim ben :)
bak şimdi sen onu öyle düşünmüceksin önemli olan vücudundaki yağ oranıdır. şimdi sen hiç kilo vermesen ama vücudundaki yağları atıp yeri kas kütlesi edindiğin vakit bile vücudunda çok şey değişir. önemli olan vücuttaki yağ kütlesini azaltmak. mesela ben 2 aydır spor yapıyorum 88 kiloydum 90 oldum ama göbeğim neredeyse tamamen yok oldu yağ oranım yüzde 5 azaldı.
Bende zayıf ım yerim ama hareket ederim bide kendime göre çok yedim gelir Sen onu gün boyu açsan yersin tabi bir tepsi börekte ne var. Bide hareket egzersiz yapan birisindeir
@gecekuşukedicik benim ağzım hiç durmaz. sürekli yerim. ne bulsam gider. 1.84 boy 74 kiloyum. uzun zamandır hassas tartıda tartılıyorum. 100 gram almışım bir haftada.
En İyi Cevaplar