B 12 ya da Demir vitamini eksikliği sinirlilik yapar mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
her şey yapar gadası
O yüzden mi çok sinirliyim gelen geçene çatıyorum öfke kontrolü zor oluyor birde vücudum uyuşuyor
B12 dediğin vitamin zaten en önemli vitamindir eksikliği çok şeye sebep olur depresyona bağlı olarak yapmış olabilir belki de.
Şeytana çevirir insanı
Nasıl yane
Sinir ve stress artı kaydi
O yüzden mi çok sinirliyim gelen geçene çatıyorum öfke kontrolü zor oluyor birde vücudum uyuşuyor
Tam bir ölüm makinası olmuşsun sen
Nasıl yaneeee
Sinirliyken sen sen değilsin saydirmaya başlıyorsun
Vallaha yakın arkadaşlarıma karşı öyle ama tanimadiklarima karşı zor tutuyorum
Bir an önce vitamin takviyesi al demir depoların içinde Ferro sanol vs ihmale gelmez
Yapar
Adet öncesi de olabilir🫣
Yapar
Demir eksikliği negatif enerjinin yani depresif olmanın sebeplerinden biri
Uyuşukluk ve felaket sinirlilik var
Başka rahatsızlıklarda arkasından gelir vitamin takviyesi al
Birde mutsuzluk gibi bir his var o damı vitaminden dolayı ki onu pek vitanin olarak görmüyorum çünkü 1 aydır var
Dedim ya negatif enerjiyi çeker demir eksikliği bu insani aşırı depresif yapar ve dahası ruhsal sağlığını da bozar.
Ama hergün 1 aydır çok az bir şey mutsuzluk var o vitaminle alakalı bir şey değil demi sorunlar yüzünden mi olduki
Ne tür sorunlar
Ya önceden birtakım sorunlar vardı onları hallettim ama nedense 1 aydır az bir şey mutsuzluk var
İnançlı birimisin
İnacnliyim ama namaz yok kitap yok
Hayatın rahatsız edilmeye müsaitse isyan ediyorsan derin günahların varsa hayatta huzursuz olursun bu 20 li yaşlarda daha çok hissedilir.
Hiçbir günahım yok tek başına yaşayan birisiyim ne Günahnım olsun
O zaman tek olmak seni etkiliyor belkide
Yok ya alıştık gayet huzurluyum fakat bu aralar mutsuzluk var
Arada oluyor yalnız insanlar ne kadar bundan hoşnut olsada bazen iyi şeyleri paylaşmak için bile biri olsa iyi olurdu der. Gelip geçici bir durum tabi bu mutsuz zaman
Ya korkuyorum hep böyle sürecek diye
Çok kez yaşadım hepsi geçti çok takılma korkular insanın esaretidir. Üstesinden gelemeyeceğini düşündüğün her şey önünde kalmaya devam eder
Ne yapmam lazım ya peki
Aldırış etme buna gözünde büyütme gelip geçici seni ne iyi hissettirirse onu yap
Çok teşekkür ederim iyi insansın
Rica ederim elhamdülillah
Ya bende mutsuzluk değil gibi sankide ben halen çözemedim durgunluk varmış gibi oluyor
Konuşmak istersen musaitim kafana takılan bir durum var sebebi acaba o mu diye düşünüyor gibisin
Hayır hayır bir tane bile sorunum yok kalmadı 1 aydır dert anlamında bir sorunum yok sadece öylesine yaşıyorum gibi hissediyorum hayatı durgun gibi
Anlamakta biraz zorlanıyorum kusura bakma normalde hızlı kavrarım durumu ama çok derin bir insansın içinden 100 kelime geçse 5 tanesini tek dillendiriyorsun
Bundan bir ay önce baz8 sorunlar yaşadım ve onlar beni strese girdirdi onları atlatınca 1 aydır Eskisi gibi mutlu olmadığımı farkettin şu an o durumdayım
Sorunlarla mücadele ederken tukettiğin hayat enerjinin eksikliğindendir. Kafana takma yavaş yavaş toparlanirsin şarj olmak gibi
Merhaba uyudun mu
Henüz değil
Merhaba
Evet yaş kaç