Psikolojik mi yoksa B12 vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor?

Yakın bir zamanda çok sevdiğim bir dostumu kaybettim.Kalbimin ömrümün hayallerimin yarısı gitti resmen.Onun dışında okulumun da değişmesiyle,farklı ortamlar,kafa yapımın uyuşmadığı insanlarla bir arada olmak mecburiyetinin gelmesiyle iyice psikolojim bozuldu.1 ay kadar falan önce psikoloğa gittim devlet hastanesine.Biri ilaç yazdı ve beni bir başkasına yönlendirdi randevu alıp daha detaylı konuşmak için.Oraya da gittim ama kan testi yapılmıştı bana ilk gidişimde, sonuçlarında B12 değerimin çok düşük çıktığını söylediler. 200 civarı falandı yanlış hatırlamıyorsam ve 1 hafta boyunca hergün enjeksiyon yapıldı, şimdi de 15 günde bir olarak devam ediyor.Ama ben bir türlü kendimi toparlayamıyorum, özellikle sınav dönemlerinde çok projem dersim oluyor çalışmam gerek mesela şuan ama özellikle matematik sayısal alanlarda oturup birşeyler çözemiyorum, kafam almıyor resmen. Sadece ağlamak istiyorum şuan herşeyin nasıl bir anda bukadar kötüye gittiğini idrak edemiyorum ama bir yandan da derslerimin çok fazla ağırlığı var. Sizce bu durum B12'den mi kaynaklanıyor yoksa psikolojik olarak yaşadıklarımdan mı arkadaşlar? Bir türlü çözemedim ne yapacağım hiç bilmiyorum önerileriniz neler..
Psikolojik mi yoksa B12 vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor?