AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Prozac ile kurtuldum 6aydan sonra kendime gelmeye basladim
@Eslemic geçmiş olsun
@Benzersiz_zevkler sagolunn
Rica
Bu antidepresan mı
Evett prozac antidepresan beni kurtardi
Birde bir şey söyliyicem size ense kökünde bir ağrı sertlik oluyormu bende bunlar var birde yularıda saydıklarınmda var bide bu panik atak delresyon ölecekmiş gibi anksiyette insanların içine girince korku seslere ışıklara ve kokuyo hasasiyet oluyor ne uapıcam lütden bir şey söyle lütfen
Evett hepsi vardi uyusma sesler boguk geliyordu yabancilasma hisleri bedenimi hissetmiyordu ellerim yabanci geliyordu sesim neler cektim bir bilsen hepsi gecti beyin yapiyorr hepsini tek caresi ilac icmek beyni toplamak relax rahat ol sal kendini inann bana gececekk benn initharin esiginden donmus biriyimm
Aynen bendede elerde hisizlik var
Evet hepsini yasadimm hepsini pskiyatrise gittinmi sana ilac versin kafani toplaman gerek sakinlesmen gerek kafan berraklastikca duzgun dusunmeye baslicaksinn butun o hissettiklerin duzelecek atak gelmicek korkun olmucak
İlacın yan etkileri neler peki
Yan etki bana yapmadi yapsada zaten durumum cok kotuydu hastaneye yatircaklardi nerdyse beni ama kendim ilacla sabirla zamanla icinden gectimm
Birde benim ensemde çok sert taş gibi anlımdaki damarlar patlıyacak gibi oluyor ve beynimin arkası çok kötü dolu gibi ensemi döndüremiyorum bundanmıdır aptala döndü beynim
Evet bu bendede oluyordu beynim skışiyordu gerginlikten patlicakmis gibi sinirlerle alakali ben mr bile cektirdim kafam uyusuyor yzum uyusuyor diye hepsi anksiyete panik atandanmis
Birde ben NOOTROPİL diye bir ilaç kulanınca geçiyordu boyun ağrısı ama oda baş dönmesi yapıyordu
Sende baş dönmesi varöıydı peki birde sanki kafanda basınç hissi
Sen doktora gittinmi fiziksel bir rahatsizlik ciktimi yoksa sadece depresyon panik atakmi dediler
Hepsi varr basdonmesinden yuruyemedim aylarca ben sarhos gibiydimm kafam agirdi kulaklarim boguk duyuyordu hepsi pskolojikk cikti
Yok hiç gitmedim ama bundan aşağı yuları bir 5 ay olması lazım okadar öce gittim doktora beyin de filmi çekti sonra kan testi yaptı iyi çıktı sadece biraz beyaz yerler fazlaydı oda hioeraktivite dedi
Bunda neredeyse 1 yıl önce babam hastalandı bir kızla problem yaşadım ondan sonra kötüleştim
Ondan önce hayatım çok iyiydi
Anladimm hepsi temizzse tahliller emar filan ozaman pskolojik diolar ki oylede beyinde sıkışma uyusma basinc bunlar hep stres sinir depresyondan olan somatizasyon bozuklugu hepsini biliyorum pskiyatris oldum ben kendi hastaligimda
Evet bende bir anda oldu basladii birikti birikti bomba gibi beni icine cekti 8 aya yakin acılar cektim 2 seneye yakin anlamsizlik bosluk duygulari hepsini yendim
Ama işte 5 veya 6 ay önceydi şimdi ne var bilmiyorum birde düzensiz kalp atış hızı ve durucakmış gibi oluyor ateş basması korku doktora gidicem
Panikk atakk bu devamlimi geliyor yoksa aradami geliyor
Arada
Egerki kalple ilgili sorunun yok emin isen kahve cay cok tuketmiyosan kalbin boyle hizli carpar bayginlik hatta olecekmis gibi evde kosturmaya baslarsin hatta bagirmak istersin korkudan dehsete kapilirsin bu panik atak bana nobet seklinde gunde 10kere geliyordu bide ayrica depresyon cekiyordum
Her dakika beynimin içini düşünüyorum kafayı yiyicek gibi oluyorum
Kalbe baktırdım birsorun yok dedi doktor
Deliriyomuss gibi hissetmek panik atagin 1 numarali belirtisidir...
Yani hepsi bu sorunlardan oluyor aslında birçey yok
Bazen yürüyüş yapunca geçiyor rahatlıyorum
Şizofreni de var herhalde durduk yere sinirleniyorum
Bunlarin hepsi panik atak ve depresyondan baska sebeb bence yok aynilarini yasadim öldüm öldüm dirildim depresyonda var mı sende yoksa sadece panikmi ama ikisi bir gelir insana
Kafamda kuruyorum
Depresyon panik atak anksiyette var
Şizofreni var mı bilmiyorum
Burdanmı mesajı yazayım
Sanmam sizofreni yoktur ama bende yasadim o sesleri icten gelen sesler sanki birisi sesleniyor gibi okadar korktumki bendeki sizofreniye benzeyen depresyondu ismini unuttum
Psikotik depresyonun olabilir sizofreniye benzeyen
Cikmam gerekiyor kardeş dedigimi yap doktora git ilaclarini kullan sakin ol hepsi geciyor surede lazim
Tamam sağol
Çok sağolun
Rica ederim istek gelmedi
Sabah ilk işim doktora gittmek gidicem
Evet gidin derdini tam eksiksiz anlat ilaclarini al kullan gecen birsey hayatta hersey gecer yeterki sabret
Tekrardan Sağolun oradan mesaj yazamdım x3 seviye olman gereliyor dedi iyi akşamlar
Psikiyatriye gitmek gerek.
Bilmirem bulan varsa banada çıtlatsın
Üstüne gitmek sadece bu
Terapi dostum en güzeli o sadece ilaç değil
Yani hem terapi hem ilaçmı yoksa sadece terapimi
Ben ikisini bir götürdüm sonra ilacı bırakıp terapi gördüm çok iyi geldi
Yan etlisi ne oldu ilacın yani oldumu
Kilo ve uyku dışında bir şey olmadı
Peki sizde netür sorumlar vardı
Anksiyete ve panik atak ayrıca bipolar
Hangi ilacı verdiler ama şu an çok iyisiniz demi
Çok çok iyiyim. Ben seroquel xanax a kadar gittim yattım da hastanede bir buçuk ay.
Çok sağolun
Bilişsel terapi