tüm gün kütüphanede oturup sınava çalışıyorum aynı kiloda olmama rağmen uzun zamandır giymediğim bol gelen pantolon tam oldu ama kilo falan almadım hatta 1 2 kilo falan verdim denebilir geceleri plank yapsam uyumadan önce biraz daha azalır mı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sınacların bitince bi spor salonuna gider düzelıtırsın
en mantıklısı o gibi duruyor
önemli olan sınavının basarılı gecmesi göbegi verirsinde sınavdan kalırsan koca yılın cöpe gider
yok yok sabah akşam ordayım bu sefer güzel olacak umarım
hadi sansın bol olsun isaretledigin dogru cıksın
ayy çok teşekkür ederim inşallah attığım da doğru çıksın bilerek yaptığım da dnödndmdndk
inş
Hareketliliğin azaldığı için yağ oranın artmıştır
akşamları eve gelince plank yapsam kurtarır mı beni dersin😞
Yani pek değil, hatta abdominal kasların gelişeceği için belin daha da genişler. Bunun yerine bir süre diyet yapıp eski yağ oranına dön, sonrasında gün içine olabildiğince egzersiz eklemeye vs. başla.
şimdik nasıl diyet yapılmalı ben kahvaltı yaparım uyanabilirsem gün içinde genelde bir şey yemiyorum zaten eve gelince de ya sevdiğim yemek varsa yerim ya da bir şeyler atıştırırım bakınca hiç de sağlıklı değilmiş ama nasıl bir diyetle eski yağ oranıma dönebilirim
Diyetten kastım günlük 500 kalorilik açık yarat. Şimdiki boy ve kilon kaç bu arada?
benim galiba araştırmam gerek mdmdkdndkd kalori miktarı hesaplayı falan 158e 53 belki uzamışımdır biraz uzun zamandır ölçmedim
50'ye falan düşsen göbeğin gider muhtemelen. Aslında boy-kilon ideal ama hareketsiz olduğun için yağ oranın yükselmiş. Gün içerisine olabildiğince egzersiz eklemeyi unutma :DD
tamamdır komutanım🫡 olabildiğince hareket etmeye çalışacağım çok teşekkür ederim plank yapmayacaksam ne yapayım ben dnldndldndmd
Günlük 20-30 dk kardiyo yeterli olur. Rica ederim bu arada :D
(KS'nin emojileri çok korkunç.)
olsun o kadar emoji olduğuna şükür dmdnösnsls
Yks mi kpss mi
Ben de sınava calısıyom normal
Yks
Mezun senen mi😂bence mezsunsun
evet ya mezuna bıraktım sösimsşfke sen neye çalışıyorsun
Kdosocov matematiğe çalışıyorum ben de bölüm ne senin mf mi tm mi sözel mi
sayısalım ben matematiğe nasıl çalışıyorsun anlamaıdm dmdmemdkdp
Üniversite matematik okuyorum ama tekrar yks ye giricem öyle çalışıyorum😂😂matematikle aran nasıl
geçen sene ayt matematik yüzünden mezuna kaldım diğer her şey çok çok iyi olmasa da fena değildi ahh ah o matematik bitirdi beni bu sene özellikle ona çalışıyorum
Ah be😂gizliden çıkıyımı konuşuruz istersen mat vs olur muu
İstemedi aa
Gaz vardır.
dalga mı geçiyorsun ciddi mi dedim bir yandan mantıklı da geldi havalar soğudu orada da üşüyorum bazen
Kardeşim niye dalga geçeyim senle ya? Ya gaz vardır ya da fazla ödem yapmışsındır.
olabilir cidden bak çok mantıklı geldi
Spor yap
mezuna bıraktım en azından sınava kadar sabahtan akşama kadar kütüphanede oluyorum eve gelince halim kalmıyor eskiden spor geçmişim vardı ama şimdi 2 mekik çekmeye nefes nefese kalıyorum