Geleneksel tıp 🌿
Modern tıp 💊
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Modern tıp tedaviye yönetlik değil ticarete yöneliktir. Sen hasta ol gel bana müşteri ol ben de senden para kazanayım verdiğim ilaçlar seni daha da hasta etsin hergün gel benden ilaç al mantığındadır. Geleneksel tıptan şaşmayın.
Bu zihniyette olmayan doktorlar da var ama işin özü aynen bu maalesef.
Modern tıp insanı öldürmeden yaşatmanın peşinde.
Geleneksel tıp ise iyileştirme odaklı. Çağ dışılıkla suçlanan geleneksel tıbbın var olduğu dönemlerde hastalık sayıları şimdiye oranla çok daha düşük çeşitliliğe sahipti. Çok uzak değil daha 90 yıllarda ince hastalık dediğimiz verem dışında aklıma gelen ve öldürücü olan büyük hastalıklar yoktu.
Şimdilerde grip bile öldürücü. Geleneksel tıptan önce beslenme alışkanlıklarımızla beraber özellikle tarım ve hayvancılıkta ivedilikle geleneksel yöntemlere dönülmesi taraftarıyım.
Zira; tüketim toplumu haline gelirken oluştu bunca hastalık.
Teşekkür ederim, günaydın.
Rica ederim, günaydın.
Yerine göre değişir. Doğal yöntemler eğer işe yarıyorsa doğal yöntemler denenmelidir. Bazı hastalıklarda Modern tıp daha çok hastayı hayatta tutup ilaç satma eğilimindedir. Alternatip tıp üzerine hizmet veren ceragem kore masaj yataklarının bayisiydim. Buyatak kayro pratik ve yakı gibi işlemler yapıyordu. Günde 150 kişiye tanıtım amaçlı aylarca ücretsiz hizmet verdik ve birçoğu envai tür hastalığından kurtuldu.
Kemik erimesi ileri düzey, patlamış bel fıtıgı, kolestrol sorunları vs vs. Hepsi gözümün önünde iyileştiler
İyiymiş.
Cevap
9Cevap
Geleneksel Tıp Diyen kişilerin Hemoroidin tedavisinde kullandığı vahşi ve insanlık dışı uygulamaları araştırmasını öneriyorum.
Biliyordum bu tarz bir cevap yazdığını😄
Ben bu sefer muhalefet etmiyorum. Acı çekmeyi seven seçebilir geleneksel Ampirik bilgileri 😂
Gömdürmem gelenekçileri daktır bey. Moderen tıbbın çare olamadığı egzemalarıma geleneksel yöntemlerle çare buldum ben😄
Adam gibi ilgilenen doktor olmamıştır. Yoksa bi dal parçasının bulduğu careyi doktor havada karada bulur bence 😂
Kadın gibi ilgilendi doktor kadındı çünkü 🤣
yok artık bu cümleye mi takıldın 🙂. Dil bilgisi gruptan ayrıldı fjfjjf
Benim totom kıymetli ya. Lokal anestezi ve neşter gibisi yok ❤️🔥
İkisinin de çok iyi olduğu alanlar var, o yüzden seçim yapamıyorum.
Geleneksel tıp ama hastalıklar artık modern o yüzden bazen yetersiz kalıyor ama yaşatmak zorundayız bence yine de.
İlaç pek kullanmama taraftarıyım zorunlu veya ciddi olmadıkça içmiyorum. Geleneksel de billemedim koca karılar bazen saçmalıyorlar
Hastalığın durumuna göre ikisinin iyi olduğu şeylerin var olduğunu düşünüyorum.
Modern tıp ama geleneksel tıpı es geçmemek lazım.
Modern tıpta kullanılan ilaçların birçok yan etkisi var bu yüzden geleneksel tıp diyorum
Biyoenerji alanında çalışan bir kişi olarak geleneksel tıp secerim
Her ikisi de önemli bence, birlikte ilerlemesi gerek
Eğer ameliyatlık değilse öyle hastalık falan geleneksel tıp iyidir
gönül yarama hangisi iyi gelirse o :P
Organ nakli şart 😅
Geleneksel ama moderni de inkar etmem.
Geleneksel ya da alternatif tıp tercihim
Modern tıp kısa ve öz okuyor 😅
Mümkün mertebe geleneksel tıp🤷
Her ikisi de. Biraz ondan biraz ondan
Ben Kore tıp şeçeyim
İkisi birbirini desteklemeli.