Sınava biliyorsunuz ki 9 gün kaldı hedefim tıp 9. sınıftan beri düzenli ve yoğun bir bir çimde çalışıyorum obpm ve netlerim de gayet yüksek.2 senedir aklımda medipol tıp vardı çünkü ailemle biraz sıkıntılarım var ayaklarimin üstünde durmak istiyorum ve bir diğer hedefim de yurtdışıyla etkileşim halinde olmak dünyayı dolaşmak medipolde bu hayallerime tam uyuyor yılda 7 ay boyunca 5000 TL+Yemek+Yurt+Hazırlıkta Amerika+Ve eğer UTP'ni kazanırsan sanırım diğer senelerde de yurt dışında stajlarını yapmanı sagliyolarmis. Ancak insan ister istemez biraz baska fakülteleri de araştırayım diyor koç tıpı araştırmak istedim biraz da onun da yurtdisi imkanlarinin fazla oldugunu gordum ek olarak medipol icin devlete yakin bir universite ve iktidara yakın olsa üniye de yansır diyolar yani biraz riskli sanirim. Ögrenci profillerini arastiriyodum medipolde cok fazla kaliteli denilmeyecek insan olduğunu duydum ne kadar doğru bilemem ama tabiki 6 senemi güzel dostluklar kurarak güzel insanlarla tanışarak geçirmek isterim. Son olarak da üniversite hayatı da yasamayı isterim tabi her öğrenci gibi lisede de 11-12 de yani şu an da dahil günde 6-7 saat çalıştım ama 9'da 10'da günde hep 2 saat çalışırdım ve bircok şeye vakit ayirirdim üniversitede de böyle planlı vakit geçirebilirsem güzel anılar biriktirmek de isterim tabi ki ama iki okulun bu konuda imkanlarını pek bulamadım. Iki okulla ilgili de bilgisi olan ya da herhangi birinde kendi veya tanıdığı okuyan varsa fikir verebilirse sevinirim tabiki sınavdan sonra karar vermek daha mantıklı ama benim senelerdir çalışmamı sağlayan sebep bir hedefimin olmasıydı ve bunu iyice netleştirmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİkisini de kazansaydım koçu tercih ederdim daha güzel bir üniversite olduğu için. Koçta verilen para medipolün yanından geçemez 900tl gibi bir rakamdı 1-2 sene önce. O parayla koçta geçinmen çok zor. Kampüs olarak ikisini de gezdim medipolün kampüsü yok, gelişmiş birkaç binadan ibaret. Öğrenci profili olarak medipol sağcı bir okul bu durum seni bilemiyorum ne kadar etkiler. Arkadaş ortamı olarak ikisinin de tıp fakültesi olduğunu düşünürsek pek bir şey bekleme, her ikisinde de kafa dengi birilerini bulursun😂
03 Yorumla
Soran+1 yılPek detaya girmek istemedim burada ama sağcı olması beni düşündürüyor zaten çünkü solcuyum ve orada cok fazla dindar insan oldugunu duydum ben deistim zit dustugum cok insan olacak yani evet burs imkanları vs. iyi ama kendimi orada mutlu ait hissedebilir miyim diye düşünüyorum. Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Bende size bir bilgi vereyim o zaman görüşünüzü açıkça belirtirseniz yurt çıkması konusunda biraz sıkıntılar olabilir. Giderken giyiminize dikkat etmenizi öneririm, okula ön kayıta gelenlerin çoğu kapalıydı. Benim durum hakkında bilgim olmadığı için üzerimde mini bir elbise vardı tuhaf oldu 😂
- +1 yıl
Rica ederim, ben de tecrübe ettiklerimi yazdım sen kazan da ❤️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaptın bilmiyorum ama merak ettim yorumumu görürsen cevaplarsanız sevinirim :) Bence bu gibi şeylere takmamak lazım sonucta sana gelecekte en iyi avantajları sağlayan yeri seçmelisin ki ben de medipol tıp istiyorum arastirdigimda bunlarla ilgili yorumları bende duydum okudum ama orada okuyan öğrenciler bunun sorun olmadığını isteyenin istedigini giydiğini fikir ayrımında herhangi bir kavga olmadığı herkesin birbirine saygısı olduğunu söylüyorlar yani olması gerektiği gibi ayrıca hayatımızın heryerinde fikir ayrımı yaşadığımız insanlar var ve sırf bu yüzden hayattan ayrılmıyoruz yani buna bağlı olarak tercih yapma avantajlarına bak mutlaka kafa dengi anlastigin arkadaş bulursun :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Benim bir arkadaşım Medipol'de şu an sınavda 3. Olmuştu. 3. Olan tercih etmiş ben daha ne deyim. Sen oraya gidebilir misin emin midin?
01 Yorumla
Soran+1 yılGitme ihtimalimin yüksek olduğunu düşünüyorum ancak gidemesem bile şu anda hedefimi net belirlemeye ihtiyacım var medipolu 2 senedir hedefliyorum ama bu aralar hakkında bir sürü olumsuz yorum okudukça çalışma isteğim bile kaçtı yine de umarım kazanırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin de dediğin gibi medipol da öyle bir durum var. Mesela davutoğlu nun kurduğu üniversite vardı. Adını unuttum. Parti açınca o üniversite de sıkıntı oldu.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler