Medipol Tıp mı Koç Tıp mı?

Sınava biliyorsunuz ki 9 gün kaldı hedefim tıp 9. sınıftan beri düzenli ve yoğun bir bir çimde çalışıyorum obpm ve netlerim de gayet yüksek.2 senedir aklımda medipol tıp vardı çünkü ailemle biraz sıkıntılarım var ayaklarimin üstünde durmak istiyorum ve bir diğer hedefim de yurtdışıyla etkileşim halinde olmak dünyayı dolaşmak medipolde bu hayallerime tam uyuyor yılda 7 ay boyunca 5000 TL+Yemek+Yurt+Hazırlıkta Amerika+Ve eğer UTP'ni kazanırsan sanırım diğer senelerde de yurt dışında stajlarını yapmanı sagliyolarmis. Ancak insan ister istemez biraz baska fakülteleri de araştırayım diyor koç tıpı araştırmak istedim biraz da onun da yurtdisi imkanlarinin fazla oldugunu gordum ek olarak medipol icin devlete yakin bir universite ve iktidara yakın olsa üniye de yansır diyolar yani biraz riskli sanirim. Ögrenci profillerini arastiriyodum medipolde cok fazla kaliteli denilmeyecek insan olduğunu duydum ne kadar doğru bilemem ama tabiki 6 senemi güzel dostluklar kurarak güzel insanlarla tanışarak geçirmek isterim. Son olarak da üniversite hayatı da yasamayı isterim tabi her öğrenci gibi lisede de 11-12 de yani şu an da dahil günde 6-7 saat çalıştım ama 9'da 10'da günde hep 2 saat çalışırdım ve bircok şeye vakit ayirirdim üniversitede de böyle planlı vakit geçirebilirsem güzel anılar biriktirmek de isterim tabi ki ama iki okulun bu konuda imkanlarını pek bulamadım. Iki okulla ilgili de bilgisi olan ya da herhangi birinde kendi veya tanıdığı okuyan varsa fikir verebilirse sevinirim tabiki sınavdan sonra karar vermek daha mantıklı ama benim senelerdir çalışmamı sağlayan sebep bir hedefimin olmasıydı ve bunu iyice netleştirmek istiyorum.
Medipol Tıp mı Koç Tıp mı?