Tokat Tıp mı Niğde Tıp mı?

Bu sene yksde 25 binlik bir sıralama yaptım. Bu iki üniversitenin tıp fakültesini düşünüyorum, ilk tercihimde kuvvetle muhtemel ikiside gelecek. Bu iki üniversitede Tıp okuyan arkadaşlar varsa okulların eğitimi kolay mı imkanı fazla mı hocalar ilgili mi ve yurt gibi olanakları nasıl? Farklı bölüm arkadaşlar da şehir olanaklarıni ya da tıp fakültesinden arkadaşları varsa beni bilgilendirebilir mi? İki şehirde küçük ben büyükşehirden geleceğim çok aşırı bir şey beklemiyorum iki şehirden de ama yinede artı ve eksi yönlerini anlatabilir misiniz şehirden ya da oranın tıp fakültesinden pişman mısınız yazarsanız çok sevinirim. Çok detaylı düşünmek istiyorum tercihimi yapmadan önce çünkü 3yillik kız arkadaşım Kayseri'de okuyacak ona da yakın olmak istiyorum onu çok seviyorum ayrı kalmayı istemiyorum. Niğde olursa sanırım ulaşımı daha kolay ona çok yakın olucagim bir kaç haftada bir en kotu yanına gitmeyi düşünüyorum tokat olursa ama pek göremeyeceğim bu yüzden üniversite gibi bu faktörde benim için çok önemli yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Tokat Tıp mı Niğde Tıp mı?