1 haftadır aniden sağ koluma bir ağrı girdi dirsekten bileğe kadar 5 dk sonra da sol koluma aynı ağrı girdi test aldılar 2 hafta sonra çıkacak sebebi ne olabilir ben ise çareyi soğuk suda buldum belki iyi gelir diye😃

1 haftadır aniden sağ koluma bir ağrı girdi dirsekten bileğe kadar 5 dk sonra da sol koluma aynı ağrı girdi test aldılar 2 hafta sonra çıkacak sebebi ne olabilir ben ise çareyi soğuk suda buldum belki iyi gelir diye😃

Modern tıp yeri ayrı alternatif bir yeri ayrı. Ufak şeylerde alternatif tıp büyük şeylerde modern tıp tabii ki. Mesela kulak ağrısına ocakta sarımsağı kızart kulağına koy geçiriyor. Kimyasal damla kullanmaktan iyi. Ama gidip de bir kol kırıklığına alternatif tüpü önermiyorum orada modern tıp olması lazım bence.
Tıp ülkemizde şu an en düşük seviyede ve tedavi sürecine zehirler gibi ilaç yazılıyor. Sizin sorun aslında tuz kaybıdır tuz tüketin. Sabah akşam tuz yutun. kaya tuzu alın ve nohut büyüklüğünde sabah kalkar kalkmaz 1 tane yutun. suya karıştırın demicem içilmez hal aliyor geçmiş olsun
Modern tıbbın iyi geldiği noktalarda var alternatif tıbbın iyi geldiği noktalarda.. Soğuk suyun rahatlatıcı etkisi bu ihtimali destekler çünkü sinir baskısı sonucu oluşan yangıyı geçici olarak bastırır...
Evet sanki soğuk iyi geliyor bu ani ağrı neden olabilir görünürde bir şey yok
Cevap
15Cevap
Bizim köyde alternatif tıp diye uyuştur ucu kullanılıyor 😑
Teşekkür ederim🦋
memlekette tıp mı var. hastaneye sağlam girip yarım çıkıyorsun
Zorladin mi hic
Yani bir hafta çok yoğun çalıştım kollarım zorlandı fakat ondan birkaç gün sonra başladı ağrı
Agir kaldirdin ya da zorladiysa bir kac gun sonra kas agrisi olabilir ya da sinir sikismais filan
Evet yaptım
Dinlenmek iyi gelir
Soguk su ne yapacak ki aktara bak
Sen evlendin mii
Evet
1 ay oldu😃
Gerçek niye inanmıyorsun
Evlendim
Hee
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Sahi soguk su iyi geldimi😅