Nasıl kilo veririm?

bana sorarsaniz normalin biraz üstüÿüm 166 boyum var ve kenimi 80 kilo zanediyoken tartimin bozuk çikmasiyla 98kilo olduğumu öğrrndim aile evimden ayrildigimdan beri kilo aldim aile evimden ayrilamdan önce 55 kiloydum harika bi fiziğim vardi simdi bir yağtopuna benziyorum en büyük sorunum kilomun çağunun bel karın ve yüz (özelikle gıdım ) bölgeme gitmesi spor yapmaya çalisiyorum ama masa başı bir isim var coğu yemrgimi masa başında yiyorum artı stres beni çok yoruyo aldiğım ilaclar nedensizce iştahımı açiyo gece 3 kalkıp bi kutu dondurma yiyip tekrar uyuma kapasitem var duramiyom her zamna her an ne yiyeceğimı düşünüyorum artik arkadaslarimin yaninda bile utaniyom hepsinin harika fizikleri var bir yere gittiğimizde yaedikleri seyleri bittirmediklinde bana veriyolar bende hapurhupur yiyorum İkincisel olarak ablamla yaşıyorum ve o bana hep destek oluyo spora gitmem icin sağlikli beslenmem icin yapptiğim boktan seylere rağmen (5ay eski sevgilisi ile yiyistim ama beni affedip onunla yasamami istedi) okuldan geldiğimde yemke yapmis oluyo ve sevmediğim yemekleri öyle güzel yapiyoki yedikce yiyesim geliyo o yemekten nefret ettiğimde bile bu gün bile arkadaşlariyla disari çıkacaklardi ve limonlu cheescake yapmis benim için, normalde cheescaketen nefret ederim ama dediğim gibi ablam yemrkleri o kadar iyi yapiyoki ne olsa yerdim. Ablamla çok garip gözüküyoruz o sarışın 90 60 90 faln (önceden hafifbaliketliydi o yüzden eskisevgilisi onu benimle aldati ) ben yaninda sarisin yağtopu gibiyim aile evindeyken hic kilo almazdim sonra ablamla beraber eve ciktiğimizda olanlar oldu rahatliktan mi mutluluktan mi bilmem istahim acildi. gecen gun ablamla anemlere gittik annem beni görünce çok şaşırdı 1 havta yanlarinda kaldık annem ikide bir sen bu halinle doymamisindir diyip paso yemek yedirdi orada en az 3 5 kilo almisimdir yani su an 100kggecmis bile olabilirm ablama ne zaman kilo aldigimi söylesem çok güzel olduğumu ve kila vermemem gerektigini söyluyo ama inanmiom sizce ne yapiyim
Nasıl kilo veririm?