Ergenlik çağında yani ben ortaokuldayken sınıftan bı çocukla kavga etmiştik kavgayı da o başlatmıştı serçe parmagimi tersine bukmustu kavga esnasında parmağım uyusmustu hissetmiyordum sonra öyle kaldı doktora da gitmedim geçer diye düşündüm şu an 19 yaşındayım parmağımın ucu aşağı doğru bükülü düz yapamıyorum kendi istegimle doktora gittim tendonu kopmuş ve yanlış kaynamış dedi cerrahi ameliyat gerekiyormuş şu an ameliyat da olamam çünkü sınav senem ve eğer ameliyat olursam kalem tuttuğum elimi uzun bı sure kullanamicam böylelikle çalışmalarımda aksicak ama bı yandan da parmağı ne zaman böyle görsem kabullenemiyorum beni o güne götürüyor o kavga gününe ameliyat olmak istiyorum ama ertelemem gerekiyor yani şu an ne yapıcagimi bilmiyorum psikojim alt üst olmuş durumda sizin onerebileceğiniz yöntemler var mı lütfen yardımcı olur musunuz bu konuda? Sağlıklı düşünemiyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şu an için bununla ilgili terapi yapıp o zaman yaşadığın travmayı kabullenmeni sağlayabilir, sınav senen gectikten sonra da ameliyat olabilirsin.
Yani bı uzmana mi gorunmem gerekiyor
Yalnız özelde tedavi olma şansım hiç yok neredeyse çünkü maddi durumum elverişli değil ne yazık ki
bence ameliyat ol sağlığın sınavdan daha önemli en kötü mezuna kalırsın
2. mezun yılım yalnız bir daha kalamam asla
o zaman kafana takmamaya çalış sınavdan sonra ameliyat olursun 7 ay dayan
Ya işte öyle yapıyordum takı bu sabah uykumdan uyanana kadar uyanır uyanmaz parmağımı bu şekilde gördüm kalp atisim hızlandı bı anda o kavga da gordugum şiddet aklıma geldi hayalimde canlandı sanki tekrar yaşadım o anı çok korkunç bı seydi
anlayabiliyorum seni benimde başımdan stres dolu bir olay geçti ve bazen o anı yasicak gibi oluyorum tekrar ve kalbim hızlanıyor dizlerim titriyo rüyamda görüyorum defalarca kötü bir durum ama dua et seni rahatlatıcak şeyler yap derse odaklandikca aklına gelmez umarim
Ne de olsa bı şekilde kendimi teselli edicem ama hep bana bu acıyı yaşatan çocuk aklıma geliyo ona küfürler ediyorum öldürmek bile istiyorum kin besliyorum ona affedemiyorum
Ödeşmek istiyorum
Allah'a havale et yanına kar kalmaz emin ol dünyada sadece iyi insanlar yok maalesef sabretmeye çalış
Öyle yapicam haklısın
hangi mesleği istiyorsun
Mühendislik istiyorum
o zaman güzelce çalış kazan yazın da parmağının çaresine bakarsın dert etme
Peki teşekkür ederim gerçekten teselli oldum sayende
rica ederim ne demek başarılar dilerim
Teşekkür ederimm size de hayatta başarılar diliyorum
Seni anlıyorum benim de sorunum var ama ameliyatla çözülebilir diyorsun dert etme bu yüzden. Sımavdan sonra ameliyat olup bu günleri unutursun
İşte ne oluyoi biliyon mu dediğin gibi düşünüyorum normalde ben de yani kabulleniyorum bı şekilde ama ne zaman sabah uykumdan uyansam bu sorunumu tekrar farkediyorum bu sefer tekrar uyumak istiyorum unutmak için çünkü sabah yine kaç sene önceki travma beynimde canlaniyor nefesim hızlanıyor kendimi suçlamaya başlıyorum neden o zaman doktora görünmedim diye böyle şeylere gidiyo aklım
Biliyor musun şu an sanki beni anlatıyorsun.. ama benim için çok geç kalınmış. Dediğim gibi düşün zamanı geri alma şansın yok
Cidden mi sende mi aynı duygulari yaşadın
Evet hala da yaşıyorum ve kimse anlamıyor
Anlatır mısın lütfen dinlemek isterim seni
Buraya yazmak istemiyorum sağlık sorunu öyle söyleyim bütün hayatımı etkiliyor
Ordan anlat
Tamam yazıyorum
Aliihsanoğlu
Tamam
Tamamdır
A küçük
Dur açıyorum
Ameliyet olamıyosan psikiyatriye gidebilirsin
Psikiyatri seans başı ücret aliyo ve benim maddi durumum elvermiyor işte napicam bilmiyorum bunun için de
Devlet hastanesi de mi alıyor
Hayır devlette ücretsiz
Bı sefer gittim
Ama bilmiyorum bıraktım sonra
Ya sınavdan sonra olursun ameliyat tabi şu an görüntüsü sürekli hatırlatıyor ama eninde sonunda geçecek zaman su gibş geçiyor
Bana yardımcı oluyordu evet ama verdiği tavsiyelerin hepsini ben de biliyordum
İşte goruntusu hatirlatiyo ya o çok iğrenç bı duygu
Kabullenemiyorum
Ameliyat şimdi olsam bı iki ay kaynım olucak belki ders calisamicam
Kaybım
Sen bi daha git psikiyatriye ve bu sefer yarıda kesme
Gidicem gibi görünüyo