Ortaokul ve lisede yaşamış olduğum travmalar şu an da bile hayatımı yaşamama engel oluyor.
Gün içinde ani iniş çıkışlarım var ve uyku problemi yaşıyorum. Bazen kendimi tanımakta zorluk çekiyorum ve tabii bu psikolojik sıkıntılarım yüzünden ailem de benimle birlikte acı çekiyor. Eskiden olduğum mutlu ve aklı başında kişiliğim yok oldu. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum.
Gün içinde ani iniş çıkışlarım var ve uyku problemi yaşıyorum. Bazen kendimi tanımakta zorluk çekiyorum ve tabii bu psikolojik sıkıntılarım yüzünden ailem de benimle birlikte acı çekiyor. Eskiden olduğum mutlu ve aklı başında kişiliğim yok oldu. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef bende aynıyım bir düzeliyor bir gidiyor bunun için herşeyi yaptım ama nafile hayli hayli geliyor aklıma bunu kontrol etmek lazım aslında yani bizi etkilemesini azaltmak ama nafile
Nasıl bir travma yaşadın ki unutanadin
Saçlarımı yakıp merdivenlerden yuvarladılar ardından sürükleyerek spor salonu banyosuna kilitlediler, bu kadar şeyin üstüne müdür beni okuldan attı. Bu anlattığım sadece hayatımın kısacık bir özeti
Yuh anasinin gözü anlatmak içini dökmek istersen dinlerim bak içine atma bu kadr olayı o onların hayvanligi yani
Tabii okuldan atılmam yetmemiş gibi hakkımda asılsız iftiralar yaydılar. Erkeklerle yatıyormuşum, madde bağımlısıymışım kulaktan kulağa yayıldı bu bütün yaşadığım yere. 3.5 yıldan fazla evden çıkmadım. Bu süreçte ö üm tehditleri almaya başladım. Tecavüz edilmekle de tehdit ediyorlardı. Evimin adresine kadar biliyorlardı. 19 yaşında ntihar girişiminde bulundum gözlerimi açtığımda psikiyatri kliniğindeydim. 1 aya yakın yattım iyileştim iyiyim nidalarıyla bir şekilde çıkabildim.
Bunu sana yapmalarindaki amaç neydi acaba seni cekememezlikmi yoksa erkek ards yüzünden mi Bi sebebi olmalı. Sen geçmişi unut artık kafana takma bu saatten sonra biliyosun güçlüsün kimse sana bisey yapamaz
Bir sebebi yok, sadece yok olmamı istiyorlardı
Geçmişte birtakım şeyler yaşadın evet ama artık bu lari asmalisin sen güçlü kızsın ben biliyorum üstesinden gelemeyeceğim birsey yok senin ben inanıyorum sende inan buna
Olaylar 2013 yılından 2020’ye kadar devam etti. O saç yakma merdivenlerden yuvarlanmadan önce banyoda saçlarımdan tutup duvara vuruyorlardı yüzümü burnum kırıldı ve müdür öğretmenler dahi sesini çıkartmadı kızın babası tanınan biriydi. Hep bu olayların üstünü kapattılar
Onlar kim ki sen onlar istyor diye yok olacaksn öyle şey olur mu kız bak bunlar benim sartelimi attirdi gece gece hee sen bu olayı bundan sonra düşünme Çünkü o zmn kucuktun şimdi büyüdün çok şükür güçlüsün her türkü güçlüye karşı koyacak durumdasın bak üstelik yanliz değilsin ne zaman dertleşmek istersen bir kardesin bir abin ne görürsen gör beni artık sana kalmış bana yaz öyle içine atma sakın
tanınan biri derken ünlü birimiydi
ünlüyse versene ismini cismini bana
Belediyeden biriydi
boş ver sen onları artık önüne bak onların yaptiklari yanlarına kar kalmaz biliyon dimi içini ferah tut
Ama biliyor musun hepsi de mutlu, üniversite mezunu hayatları yolunda…
Bir de bana bakıyorum 23 yaşında kafayı sıyırmış geleceği konusunda endişeden kendini yiyip bitirmiş, ne yapsa elinde kalmış birinin tekiyim. Liseyi zar zor bir şekilde bitirdim ama bundan sonra ki hayatım da ne olur bilmiyorum. Kafamın içindeki sesleri susturamıyorum
Kızım bende senden farklı değilim ki bende 2 ay da anne ve babamı kaybettim yapayalnız yasiyorum şimdi güçlü olmak zorundayım başka şansım yok sende şimdi güçlü ol diye boşuna demiyorum hersey insanlar için bu hayatta bak bu hayat bir sınav ALLAH insanı sevdikleriyle sınar mis. burqk onlar mutlu olduğunu sansınlar sen kendi hayatına yön ver ne yapmak istyorsan onu yap bak yemin ederim senin endişelerin var mis bende oda kalmadı yapayalnız düşün artık en qzindan senin ailen var kiz milletin mutlkugundan kendine üzüntü çıkarma belki QLLAH seni de kaderini yanliz yazdı belki de çok iyi biri çıkacak karşına bilemezsin ki sen o zmna kadar hayattan mutlu olmaya bak bisver alnına ne yapıldıysa zaten onu yaşayacaksın bak
Terapi