Eski travmalardan nasıl kurtulurum?

25 yıldır hayatıma hep toksik insanlar girdi hiç sevilen taraf olmadım hep sevdim hep ben arkalarından koştum aldatıldım vs bir kaç aydır hayatıma biri girdi beni anlayan giyimime gittiğim yere karışmayan bana saygı duyan deli gibi seven benim parmağım acısa dert edinen öyle biri kendisi ilk tanıştığmızda görüntüsü hoşuma gitmemişti ama sohbeti çok sardı bende şans verdim 3 aydır çıkıyoruz artık kendisini seviyorum yüzü bile güzel gelmeye başladı huyu suyu herşeyi o kadar iyi ki kendime bir şey alsam onada alıyorum görüşmek için sabırsızlanıyorum onunlayken gülüyoruz eğleniyoruz aramızda temas ta var sevmesem bir insana dokunamam bile ama sanki hep bir şeyler eksik kötü davransa umursamasa ona koşarım gbi eskiden yaşadığım o aşırı kalp atışı deli gibi aşk yok bende ama çok seviyorum birisi şu an bu çocuğu bırak dese bırakmam e o zaman ben ne istiyorum illa onunla olmam için kalbimin deli gibi çarpması mı gerekiyor yoksa hiç sevilmediğim için bunuyor muyum ben kızsam çocuk altan alıyor bir kere bile bağırmadı bana o kadar kötülük görmüşüm ki resmen ben sorum çıkarıyorum bazen nolur yardım edin benim bu yaşadığım ne
Eski travmalardan nasıl kurtulurum?