Birkaç aydır zayıflamak istiyorum. Çok yürüyorum günde 3 saat ile 6 saat yürüdüğüm falan oluyor. Ama ne zaman etkisini görürüm? Özellikle son birkaç gün daha da dikkat etmeye başladım. Hep haşlanmış yumurta yiyorum. Ayaklarımın altı su topladı yürümekten. Ama hiç fark yok gibii başka neler yapmam lazım?
Çok yürüyorum. Zayıflamak için ne zaman faydasını görürüm?
Kendine yüklenmen doğru değil. O kadar fazla yürümende sağlıklı bir şey değil diye düşünüyorum. Yürüyüşlerini yap lakin beslenmene dikkat etmen gerekiyor. Tatlıyı komple kes. Şekerden, hazır gıdalardan olabildiğince uzak dur. Akşam 6buçuktan sonra yemek yeme. Çok acıkırsan biraz meyve ye. Günde 3 öğün yemeye dikkat et. Ama porsiyonların küçük olsun. Eğer kilon fazlaysa daha kolay verirsin. Ama zayıfsan kilo vermen bir tık daha zor.
Baya iyi yürüyorsun maşallah bacak kaslarını gelişmesi lazım. Bu foto sen değilsin herhalde sensen niye kilo vermek isteyesin ki 😅 aşııt seksi o belmkolyesi mi deniyordu onunla hele. Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim yedillerien de dikakt ediyorsundur herhlade
Gayet zayıf görünüyorsun Memnun değilmisin kilodan Gayet iyi bir kilon var ve gayet ideal duruyor. İstersen yürüyüş yerine bazı egzersizleri veya hareketleri deneyebilirsin?
0
35 Yorumla
Soran
+1 yıl
Foto benim değil öyle olmak istiyorum. Hareket olarak genelde yatarken bisiklet sürme hareketini yapıyorum bana yatarak yapılan hareketler lazım.
Son zamanlarda evet ediyorum. Ama genelde kalori olarak tutuyorum hep onun dışında yediklerimde karbonhidrat falan illaki oluyor çünkü protein olarak bi yumurta var yediğim oaram yok öğrenciyim
Yeşil çaylar evet etkili olacaktır farklı çaylar da aynı şekilde. Daha çok protein ağırlıklı beslenmenin özenirim ve yağsız şekersiz şeyler. Sanırım biraz ara vermen gerekecek kaçamak yapmaya
Tabikide belli bir oranda. Yumurta gayet önemli ve güzel bir seçim ama yoğurt önerebilirim gayet faydalı ve etkili Ayrıca yağlı şeylerden uzak durmanı öneririm şekerli şeylerden ve içeceklerden.
Evet anladım. Bence 7 veya 8 saat ideal olan uyku ve dikkat etmeni öeniriirm yattığın ve kalktığın saat düzenine. Ayrıca erken uyuman cok daha faydalı olacaktır yediklerinin farydaısnı görmen acısından.
Zaten gazlı içecek falan hiç içmiyorum yani abim cips falan getirmiş bi onu yemiştim ama teşvik olmadığı sürece bene bunları yemiyorum. Ama çikolata yerim canım istiyor çünkü onu daa. Ona da artık kek falan yemeyi bıraktım nesfit falan yiyorum az kalorili olanlardan
Evet onlar ideal olabilir ve içlerinden en iyisi belkide. Gayet iyi buna sevindim Sanırım bir süre ara vermen iyi olacak çikolataya. Bu arada takip atan senmiydin
Evet ama hiç fark yok gibii. Yani gidip oruç tutuyum su orucu falan diyorum ama o da sağlıklı olmayacak biliyorum. Ama ödem atmam lazımmış gibi hissediyorum ben
Evrt mümkün belkide daha kısa sürede başarabilirsin. Düzenli olarak mekik yapman gerekecek önce ve bunu her gün arttırman gerekecek kendini fazla zorlamadan. Bu o bolge için en iyi hareketlerden. Sanırım fotoğraftaki gibi olmak istiyorsun sadece belin kalın gibi
Soyle 3 ay falan yuruyus kg vermez bacaklarin daha siki olur sertlesir sen gunde 20 ser dk koz bak tempolu 1 ayda 5 kg fazla verirsin tabi diyetde sart
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Koşmak için vaktim yok ki maalesef. Burada anca gündüz kimse yokken koşulur herhalde müsait yer yok mahallede tuhaf karşılanır
Hanım efendi faydasını görmediyseniz. Demekki yemek konusunda da dikkat etmelisiniz. Zira metabolizmanız yavaş olabilir. Ama gördüğünüzdede ritmi bozmayın
Yanii tam olarak hesaplanabilse daha iyi. Hazır yediğim için yazdığından biliyorum paket değil de restaurant ise o zaman sıkıntı oluyor fazladan yazıyorum kalori