Hergün dışardayım bide hani çok cips falan yiyorum çalıştığım için canım istiyor ama spor ve hareketliyim ve çok dışarı çıkıp geziyorum yani spor yapıyorum boyum 1.70 kilom 65 falan ama 60 olmak istiyorum bu 5 kilo vermek çok zor ya ne yapsam veremiyorum
O cips vs ne varsa ordan dolayı bir ay bıraksan diyeti bozmasan kırılır birde yediğini bir iki kaşık azalt sporuda kaçırma aksatma azıcık disiplinli olsan hepsi olur merak etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Korbanhidratlı yiyeceklerkesin örnek ekmek, şeker, tuz ve
Her şey tamam ama tuz olmadan yemek olmuyor ya.. çok zor bak bu alışmam lazım
Zamanla oluyor.
Bol bol su tüketin
Zaten çok su içiyorum ama işte çok hareketli olduğum için kilo da alamıyorum hem de veremiyorum
Peki çalışıyor musunuz
Evet arkadaşlarla Hergün kafeye falan gidiyoruz işten sonra ondan biraz zor olay diyet:/
Allah kolaylık versin
Diyetin ne alemde
Çalışıyormusun evdemisin
Diyeti bozduğun oluyormu
Spor yapiyormusun
Boy kilo kaç
Hergün dışardayım bide hani çok cips falan yiyorum çalıştığım için canım istiyor ama spor ve hareketliyim ve çok dışarı çıkıp geziyorum yani spor yapıyorum boyum 1.70 kilom 65 falan ama 60 olmak istiyorum bu 5 kilo vermek çok zor ya ne yapsam veremiyorum
O cips vs ne varsa ordan dolayı bir ay bıraksan diyeti bozmasan kırılır birde yediğini bir iki kaşık azalt sporuda kaçırma aksatma azıcık disiplinli olsan hepsi olur merak etme
teşekkür ederimm daha dıkkatlı olmaya çalışacağım
Rica efenim
Boy/kg yaş alalım ona göre yorum yaparız.
Boy 1.70 kilo 65 iste çok kilolu değilim ama hani cips falan yiyorum akşamları almıyorum diyete gireyim dedim 20 gündür diyetteyim yine aynı kiloyum
Su tüketimin nasıl.
Çok su içen biriyiimm
Dert etme o kadar iyiysen takıntı haline getirme stres yaparsın
Stresten yüzüm sivilce doldu..
kalori az yaktigin ifin
O ne demek
Kaç kilosun
65 ama hani boyuma göre iyi bence mide bulantım yüzünden yemek yiyemiyoruz vermem gereken yerde veremiyorum
Boyun kaç bilmiyorum ama idealdir ben yakıştırıyorum takılma bence birde ilk ödemlerden kurtulmak gerek kilo verebilmek için
Nasil kurtulabiliriimm
Ödemlerden kurtulman işin kürler var ya da bol bol su tüketip haraket etmek