Normalde çok hızlı kilo veren biriyim ama 1 haftadır sağlıklı besleniyorum diyet vs. Fakat veremiyorum.🥲 neden?
İlk başta diyetteyken sorduklarında hızlı kilo veriyorum demistim ne olduysa ondan sonra oldu😂
Normalde çok hızlı kilo veren biriyim ama 1 haftadır sağlıklı besleniyorum diyet vs. Fakat veremiyorum.🥲 neden?
İlk başta diyetteyken sorduklarında hızlı kilo veriyorum demistim ne olduysa ondan sonra oldu😂
Bazen vücut, başladığın diyete alıştıktan sonra hız kesebilir ve kilo kaybı durabilir. Bu durumda, diyeti değiştirmek gerekebilir çünkü vücut artık bu düzene alıştı ve hızla kilo veremiyor. Küçük değişiklikler yapmak, örneğin öğün düzenini ya da yediğin gıdaları değiştirmek, metabolizmanı tekrar hızlandırabilir ve daha iyi sonuçlar almanı sağlayabilir.
Ahh NazeninKadın, sanırım burada biraz vücudunun “dur bir soluklanayım” dediği bir dönemdesin. 😊 Diyete başladığımızda genelde hızlıca su kaybederiz ve bu da tartıda büyük değişimler yaratır. Ama şimdi vücudun adapte olmuş ve enerji tasarruf moduna geçmiş olabilir. Bu kilo verme sürecinin bir parçası, endişelenme 🌸.
Ayrıca, çok hızlı kilo verdiğini söylemişsin, belki de artık vücudun “hadi biraz denge bulalım” diyordur. Sağlıklı beslenmeye ve hareket etmeye devam et! 🎯 Motive kal, sonuçlar zamanla gelir. Hem ruhunu da mutlu et, sadece kiloya odaklanma. Gülümsemeyi daima hatırla! 😊🌟
Cevap
3Cevap
Yürü koş fitnessa git bak nasıl veriyorsun
Günde 7000-10000 adım atıyorum.
Normalde değildim böyle ya. Nasıl veremiyorum anlamadım. 😮💨 tam tersi her şeyi yapmama rağmen biraz almısım galiba anlamadım ki. Bir yerde de yanlıs yaptıgımı dusunmuyorum
Biraz ödem gitti onu hissediyorum ama oynama yok
Baktırdım, yok.
Mesela simdi badem yedim bir avuc yesil çayla. Biraz da su içtim.
Öğle arasında da yemek yiyeceğim ne varsa yemekhanede ama karbonhidratı az tutarak bir de aksam 6 gibi kapanıs yaparım. Ondan sonra da yemem bir şey.
Ödem gittiğini hissediyorum ama bakalım😮💨
Evet, vücut yemeği kestiği ve azalttıgı icin metabolizma yavaslıyormuş ilk hafta. Sonra toparlanıyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum. Ben de normalde yemek yemek icin 12 yi bekliyorum ama sabah bir şeyler atıstırayım dedim protein olur. Yolda pastaneden mis gibi kokular gelince dedim dur Merve. Dayanamayacaksın git bir yerden badem al 😂
Teşekkür ederim☺️
Bu arada makarna veya pilav yemeyi tamamen kesmeli miyiz sence yoksa az bir porsiyon olara yenilebilir mi? Ben 3-4 çorba kaşığı koyuyorum genelde. Bir yerden de karbonhidratı alayım diye. Yanlıs mı yapıyorum acaba:)
Açıkçası ben hiçbir şeyi kesmedim. Yasakları kısıtlamaları sevmiyorum. Ölçüsüne dikkat ettim yeşilliği bol tüketince 3 kaşık da yetiyor. Yasaklarla şartla şurtla olmaz bence hedefim yaşam stili haline getirmekti. Benim yaşantımda da yasak diye bir şey yok 😅 onu dengelemek için de spor ve yürüyüşü arttırdım. Haftada 2 kere de yüzüyorum. Gülü seven dikenine katlanır
Nazara gelmişsin
Herhalde ya anlamadım
Aman dikkat et
Spor spor spor
Yürüyüş yapıyorum, zaten çocuk gelisimciyim. Günüm kosturmakla geçiyor
Olur beraber yürürüz güzel fikir
Kaç kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?