Başlayalı 50 gün oldu ben 5-6 kilo verdim ama 2 haftadır her gün bakıyorum azıcık gitsin diye aynı kilodayım biraz kaçamaklar yaptım ama baya hareket ediyorum yürüyorum yani dengelediğimi düşünüyorum ki ben diyetimin 2. haftadında waffle mı yemedim her gün dondurma mı yemedim ama yinede kilo vermiştim 😂😂
Şimdi neden veremiyorum diyete vücut alıştı mı acaba beslenmeyi değiştirmem mi gerekir yoksa aynı devam edeyim
Birde bilen arkadaşlar ideal kiloma ulaşınca nasıl bir beslenmeye geçmeliyim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Hergün 1200 kalori falan alıyorum diyet bitince bana normal gereken kalori 1700 birden öyle beslenmeye geçince vücut kilo alır mı bunu da merak ediyorum
170 boy 65 kiloyum ideal kilom 55 ama zayıflayarak bakacağım ne zaman tamam dersem o kilo da kalırım
Şimdi neden veremiyorum diyete vücut alıştı mı acaba beslenmeyi değiştirmem mi gerekir yoksa aynı devam edeyim
Birde bilen arkadaşlar ideal kiloma ulaşınca nasıl bir beslenmeye geçmeliyim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Hergün 1200 kalori falan alıyorum diyet bitince bana normal gereken kalori 1700 birden öyle beslenmeye geçince vücut kilo alır mı bunu da merak ediyorum
170 boy 65 kiloyum ideal kilom 55 ama zayıflayarak bakacağım ne zaman tamam dersem o kilo da kalırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer