Sağlık 2 günden beri çok yiyorum, kilo alır mıyım? dkdjxkkzl Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl 47,7 kiloyum, kilolu musun diye özelden yazmanıza gerek yok. 2 günden beri çok yiyorum, kilo alır mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Metabolizmana ve hareket edip etmediğine bağlı. :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 hafta dünyayı ye alacağın kilo max 300 gram ama 1 ay biraz fazla ye 1 kilodan fazla alırsın 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boyun kaç ki 47 kilosun Yorumla dkdjxkkzl +1 yıl 1.52 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl alırsın ama amacın kilo almak mı? 0 1 Yorumla dkdjxkkzl +1 yıl Hayır. Diyet yapıyordum da, 2 günden beri kuzenlerle takılınca böyle oldu. Yorumla
bihelen Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Böyle devam edersen evet 0 9 Yorumla Projectmachine +1 yıl Can boğazdan geçer bişe olmaz Yorumla dkdjxkkzl +1 yıl Almamışım, hatta 400 gram vermişim. 😅 Yorumla Projectmachine +1 yıl Ben dedim işte can boğzdan geçiyor Yorumla dkdjxkkzl +1 yıl Evet, öyleymiş abi. Yorumla bihelen +1 yıl @Projectmachine abi😄😄😄😄😄😄 Yorumla Projectmachine +1 yıl @bihelen şeydammm😍🥰😘 Yorumla dkdjxkkzl +1 yıl Şeyda ne? Yaşımı bilmiyorsunuz, evet abi derim yani Yorumla Projectmachine +1 yıl İsmin şeyda değil mi snein @dkdjxkkzl Yorumla dkdjxkkzl +1 yıl Hayır. Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl böyle devam edersen alırsın 0 2 Yorumla dkdjxkkzl +1 yıl Off yaa Yorumla KnightsSword +1 yıl sağlıklı ve dengeli beslen Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay ye ayı gibi olmuşsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Metabolizmana ve hareket edip etmediğine bağlı. :)
1 hafta dünyayı ye alacağın kilo max 300 gram ama 1 ay biraz fazla ye 1 kilodan fazla alırsın
boyun kaç ki 47 kilosun
1.52
alırsın ama amacın kilo almak mı?
Hayır. Diyet yapıyordum da, 2 günden beri kuzenlerle takılınca böyle oldu.
Böyle devam edersen evet
Can boğazdan geçer bişe olmaz
Almamışım, hatta 400 gram vermişim. 😅
Ben dedim işte can boğzdan geçiyor
Evet, öyleymiş abi.
@Projectmachine abi😄😄😄😄😄😄
@bihelen şeydammm😍🥰😘
Şeyda ne? Yaşımı bilmiyorsunuz, evet abi derim yani
İsmin şeyda değil mi snein @dkdjxkkzl
Hayır.
böyle devam edersen alırsın
Off yaa