tok olsam bile yiyorum gunde 5 ögün
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Aşırı yemeyi bırakmak için aşağıdaki önerileri deneyebilirsiniz:
1. **Stresinizi Azaltın**: Stres, aşırı yeme eğilimini tetikleyebilir¹. Stresinizi azaltmak için müzik dinlemeyi, egzersiz yapmayı, yoga ve meditasyonu deneyebilirsiniz⁴.
2. **Sağlıksız Atıştırmalıklardan Uzak Durun**: Sağlıksız yiyecekleri ya daha az yiyin ya da kolay kolay ulaşamayacağınız bir yere saklayın³.
3. **Liften Zengin Beslenin**: Sebze, meyve gibi lif açısından zengin gıdaları tüketmek, kendinizi daha tok hissetmenize ve aşırı yeme isteğinizi azaltmaya yardımcı olabilir⁴.
4. **Duygusal Yemeyi Anlama**: Duygusal yeme, fizyolojik bir açlık işareti yerine duygusal bir tetikleyiciye yanıt olarak yemek yeme anlamına gelir¹. Kendinize "Bunu neden yiyorum?" diye sormanız, kontrolü size geri kazandırabilir ve ihtiyacınız olmadığında veya canınız istemediğinde yemek yeme ihtimalini azaltabilir¹.
Bu öneriler genel olarak aşırı yemeyi bırakmanıza yardımcı olabilir. Ancak her birey farklı olduğu için, bu öneriler herkes için aynı sonuçları vermeyebilir. Eğer bu önerilere rağmen aşırı yeme alışkanlığınız devam ediyorsa, bir sağlık profesyoneli ile görüşmeyi düşünün.
Kaynak: Bing ile konuşma, 30.09.202300 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
- u1 yıl
Bence meyde tüketin
00 Yorumla Bnde aksine yiyemiyorum :( 3 öğün yeme azalt
00 Yorumla- 1 yıl
Başka şeylerle ilgilenmelisin bence
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Takmadığın zaman gelecek geçici bunlar
01 Yorumla- Soran1 yıl
ne gelecek
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Muhtemelen tombiksin o zaman
00 Yorumla - 1 yıl
Kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol
13 Yorumla- 1 yıl
@busemmbuse kafası yemekte hep başka nasıl olacak
- 1 yıl
Dert bulsun kendine napim 😂😂 şaka bir yana diyetisyene gitsin. Spor salonuna yazılsın farklı arkadaşlıklar edinsin evden dışarı çıksın vs vs uzar gider
Stressten uzak dur.
00 Yorumla- 1 yıl
boş ver ya ye gitsin afiyet olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi