oyalancak bisey olmayinca daha cok yemek yemek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Açlık duygunuzu dinleyin. Yemek yediğinizde, gerçekten aç mısınız yoksa sadece canınız mı sıkılıyor? Aç olduğunuzdan emin değilseniz, birkaç dakika bekleyin. Hala aç hissediyorsanız, yemek yiyin. Sağlıklı yiyecekler yiyin. Sağlıklı yiyecekler, sizi daha uzun süre tok tutar ve fazla yemeyi önler. Meyve, sebze, tam tahıllar ve yağsız proteinler gibi sağlıklı yiyecekler yemeye özen gösterin. Düzenli egzersiz yapın. Egzersiz, kalori yakmanıza ve metabolizmanızı hızlandırmanıza yardımcı olur. Bu da fazla yemeyi önler.
Stresle başa çıkın. Stres, aşırı yemeye neden olabilir. Stresle başa çıkmak için sağlıklı yolları bulun, örneğin egzersiz yapmak, yoga yapmak veya meditasyon yapmak.
Destek alın. Fazla yemeyi bırakmak zor olabilir. Bir diyetisyen veya terapistten destek almak, bu süreçte size yardımcı olabilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Yemek yenilen yerlerden kaç. O değilde o pp ne senin burnun mu 😂
01 Yorumla- Soran1 yıl
evet burnum
O bırakılmıyor maalesef. Her seferinde artarak devam ediyor 😀
00 Yorumla- 1 yıl
Ben Şu an dada yiyorum. Olay beyinde bitiyor başka bişey yönel
00 Yorumla - 1 yıl
Bırakma ya boş ver ben de şimdi atıştırıyorum çerez bisküvi çay
00 Yorumla Bir diyetisyene danışabilirsin eğer yaşın 18 yaşını geçiyorsa mideye balon falan koyuyorlar İnternete yazıp daha detaylı araştırmanı tavsiye ederim yaşın 18 yaşından küçükse boş ver yemek güzeldir zorbalık yapan insanlar varsada takma hepsi geçici
02 Yorumla- Soran1 yıl
kilo açısından degil ben memnunum kilomdan
- 1 yıl
Enteresan benim canım sıkkın olunca yiyemem
00 Yorumla Aşık ol yemeden içmeden kesilirsin
00 YorumlaSende kendine uğraşlar bul
00 Yorumla- 1 yıl
Az ye
00 Yorumla burnundaki olmasa
00 Yorumla- 1 yıl
Köyüne dön
00 Yorumla Oruç tut