Evde yapmaya calisicam onun icin başladim bu gün squad yapsam sadece benim icin yeterli olur mu dambıl kullanılır mi kullaniliyorsa elimde sadece 1 kilo ve 10 kilo onlar var nasil kullanicam squad bacak kalinlastirir mi iste bunlari bana anlatin benim icin daha önemli olan Popo 10 15 günlük sıkı bi çalışmayla büyür mü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evde egzersız programı ve kendın masaj hareketşero ıle sekıllendırebılırsın. Masörum yonlendıreblırım
10 15 günde gözle görülür bir şey bekleme ama. zayif birisin sanırım hamur işi vs tüketip antream yaparsan sıkılaşma kazanırsın telefonda bir kaç uygulama var ve gerçekten çok faydalı onlardan birini indirebilirsin
Bu gün bi uygulamaya başladım onun disinda squad deniyorum sık sık yemek yicem squad zayiflatmaz dimi
önemli olan beslenme günde 45 dk bacak çalışabilirsin sadece squad değil en az 5 haraket ekle kendine sık sık karbonhidrat ağırlıklı yemek ye
hamur isi falan tuketme agirlikli olarak proteinle beslen
@npwhc 45 kilo kız şu ezberi bıraksanız keşke aktif spor yapıyorum burada kendi fotoğrafını koyaman insanlar kendini spor hocası olarak gösteriyor yazık :)
abi popoyu bacagi buyutmek istiyosa ordaki kaslari hirpalayip sisirmesi gerekiyor. Onun icin once bacagi agriyana kadar spor yapip kaslari zedeleyecek sonra zedelenen kaslar duzgunce onarilip sisirilsin diye protein agirlikli beslencek. Kiz ben kilo almak istiyorum deseydi dedigin yontem uygulanabilir ama bacagimi kalinlastirmak istiyorum demis. Ayrica bende sporla ilgileniyorum neyin tribine giriyosun 😃?
@npwhc çünkü ezbere konuşuyorsun kız 45 k. g bu arkadaş tek başına kuzuda gömse 45 k. g olarak o kalçayı pantalonun altından gösteremez dümdüz tahta gibi gezer protein önemli evet ben 85 k. g günde 500gram et tüketiyorum 650 gram prinç tüketiyorum protein hiç bir zaman tek başına bir faydası olamaz karbonhidrat yemeden hiç bir yerin büyümez.
abi kafan mi guzel ben karbonhidrati kessin mi dedim? Karbonhidrati kesse spor yapmaya enerjisi olmaz zaten. Yarim sattir protein "agirlikli" beslensin diyorum, sadece proteinle beslensin degil. Ve senin dedigin gibi hamur isine falan abanarak da yag oranini arttirmak disinda bi halt basarmaz
@npwhc sen gerçekten cahil boş bir insansın fizik anatomisinden anlamyıcak kadar boş bir insansın. kadınlar zaten kalcadan yağlanır bazı kadınlar spora gitmese bile kim kardashian gibi kalcayla gezerler bu tamamen kadınların genetik anatomsiinden kaynaklı. burada kadın sadece kalca ve bacak çalışmak istiyor 15 20 günde gözle görülür bir şey istiyor 45 k. g bir kız belirgin bir kalca yapamaz kalcada yağ olucak zaten. kız 2 yılda kendini mr olympia hazırlamıycak. kesin 100 k. g yağ tululumu boş bir insansın burada seinnle tartışıyorum
aynen dayi hata bende. aptal aptal kirolarla muhatap bile olmamak gerekiyor ama ben kalkip sana bi seyi aciklamaya calisiyorum
@npwhc baban kıro senin yaşın kadar benim spor geçmişim var herkesi burada eli bi tarafında gezen erkeklerden sanıyorsunuz. kendi fotorağını bile koyamıyorsunuz şuraya boş boş birşeyler biliyormuşsunuz gibi konuşuyorsun daha 18 yaşındasin kendi yemeğini kendin bile yapmıyorsun büyük ihtimal ama burada beslenme ile bilgi vermeye çalışıyorsun. aklın yok fikrin var resmen
zirla
@npwhc hadi kaybol şimdi yastığına sarılarak ağla adam beni yerden yere vurdu diye bir daha bilmediğin tanımadığın insanlarla laf dalaşına girme senin gibi 60 tane kendini kadın sanan insanla uğraşıyorum ben
abi okumuyorum bile yazdiklarini isin gucun yok kac yasinda herif millete laf mi atiyosun yvahvaubahvahbakvyaahigsuha
@npwhc kaybol hadi hala burdamısın havlama işte yoksa sana benden kemik
abi cok komiksin
Peki ne yesem daha hızlı kilo alabilirim?
karbonhidrat ağırlık beslen yağlanmaktan korkma kahvaltılarda ekmek pişi falan hamur işi tarzı beslen öğlen makarna akşam pilav yiyebilirsin kilona görede protein al 100 150 gram tavuk ya da fasulye nohut ya da yeşil mercimek işini görür günde 45 dk 1 saat sıkılaşmak için antrenman yap
Başlarda vücut ağırlığınla yap ama sonra ağırlık eklemelisin. Başka egzersizlerde eklemelisin. Hipertorofi antrenamanı yapmazsan gelişim sağlayamazsın
10 kilo ağırlık ideal mi sence bide hipertorofi nasil yapilir
Başlarda boş yaparsın sonra 10 kg la yaparsın.
Hipertorofi antreanmanı ise 3,4 setli 10,12 tekrarlı 1 dk lı dinlenme oluyor. Pump hissi veren antrenmandır
Hocalık yaptım istersen özelden yazsan program yaparım
Gizli üye diyor
Çıktım yazz
10-15 gün yetmez. en az 2 ay.
Simdi 15 günlük bı sure icinde az da olsa geri dönüş almam lazim alabilirsem kesinlikle sonuna kadar devam ederim bilgilendirir misin
Gözle görülür bir büyüme olmasa da kaba etlerinde sertleşme olur. neden büyüsünler istiyorsun?
Bende popomu büyüttüm.
fızıgıne guvenır mısın boy kılo kac
Kilo almaya çalışıyorum 45 kilo 1.60 boy
pekı azımlı bırımısın?
Birseyi istiyorsam almadan birakmam azimliyim
senle uzunca konusalımmı ne dersın
YouTube dan ilerle iş görür
Spor iyidir sporla büyüt
Daha basit yöntem var 🤣
Annenle denersin :)
Sen dururken mi 🤣
Orada mısın
Spor programı yapıym
İyi olur
Gel bekliom
pilates denedın mı
Ben spor hakkında hic bilgiye sahip değilim nasıl yapcagimi anlatirsaniz iyi olur
detaylı bır sekılde anlatmak lazım