165 boyunda 45 kiloyum. 23 yaşındayım. Tabiri caizse götsüz değilim , yuvarlak kalçalarım var. :) ama zayıf olduğum için , dar bir şey giyince ( tayt ya da pantolon) kalçam tam belli olmuyor. Bende tam tersine, kalçamın belli olmasını istiyorum. Kilo al demeyin çünkü kilo alamıyorum. Düzenli squat hareketleri yapıyorum ama kalçamda bir büyüme yok. Nice insanlar görüyorum bacakları ince ama ne güzel kalçaları kocaman çok güzel duruyor sizce ne yapmam lazım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tebrik ederim çok harika düşünüyorsun. Evet squatla da iyi bir kalça yaparsın ama biraz zaman olur bunun yanında farklı egzersizlerde yapabilirsin.
https://sporium.net/kalca-buyutme-hareketleri/ Buraya bir göz geçirmeni tavsiye ederim.
Oooo süperr kaydettim , işte sorumun asıl cevabı resmen
👍👍
ben büyük kalça sevmiyorum, dar sıkı kalça daha seksi :D o yüzden tavsiye vermicem
Kilo alman gerekiyor çünkü sağlık bir şekilde kilo alıp spora devam edersen büyüyebilir tabi squat konusunda da sürekli devam etmen gerekiyor
Bence güzel çok büyük olunca hoş olmuyor
Aşırı derecede değil, ama biraz büyüsün tayt giyince yapışmasın istiyorum :)
Netten bak nelerin iyi geldiğini ama şu anda da iyi olduğunu tahmin edebiliyorum
Gel ben vura vura büyütürüm
Skuat ve yemene dikkat et haleldersin
Büyür büyür merak etme spora devam et
Kilo almadan büyümez abla
Gotunu neden gostermek istiyosunki asil soru bu?
Göstermek değil, daha estetik duruyor ;) nasıl pipisiz erkek olmuyorsa götsüzde kadın olmaz :)
Seninle seks yapalım büyütürüm gire çıka
Pipisiz erkek olmaz zaten cumlen sacma
Derdini tam aciklayamadin
Diyosunki yatakda avucladimi ici dolsu
Kıvırma şmdı 😒😀gotsuzsun işte
Yeminle götsüz değilim, zayıfım ama gerçekten götüm var, top gibi duruyor. Squat yaptığım içinde kalkık ama bir tık daha büyümesini istiyorum
Peki gotlu 😀Kalkık biçimli ise iyi
O zaman kg alman gerek biraz
Bence fazla büyük olması itici
dar kalça güzel bence büyütme
Neden büyümesini istiyorsunki
Squata devam et sonuç değişir sabırlı ol
Öyle mi diyorsun, artık 3 set 40-40-40 yapıyorum bana mısın demiyor , alıştım...
Ozaman sayıyı artır beslenmede önemli protein bazli beslen ve karbonhidratta önemli
Tamam onlarıda arttırıcamm o zamann
Yeap :) boyun kaç
squat yap
Yapıyorum zatenn ama o sadece şekil veriyor büyüttüğünü zannetmiyorum :)
Bi profesyonelden yardım al bence
Biz heycanladık
Ne dertler var be
Bence Muhteşemsin
Hareketler vsr
Ne gibi harektler işteee
Büyüten
Gormek lazim
Giyme sende