saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen.. evde yapılabilecek sporlar ne olabilir.. büyütmekten kasıt sık olsun fit bir görünüm
1 ay
Evde yapılacak egzersizler biraz sınırlı. Hip thrust yapabilirsin, direnç bantları var kas gerdiren ondan satın alıp kalça kasını aktive edecek egzersizler yapabilirsin ama bana kalırsa 5 kg bile olsa ağırlık kullanmalısın kalça kolay şekillenmez.
3 kiloluk ağırlık var evde.. tamam teşekkür ederim
Ebru Karaduman’ın videolarını izleyip evinde yapabilirsin. Düzenli yapman kaydıyla istediğin şekli yapabilirsin
teşekkür ederimmmm
Rica ederim ☺️
Bunu aletsiz yapabileceğin step-aerobik hareketleri mevcut. Sonra egzersiz bandı ile de yapabilirsin. Uygulamaları bile akıllı cihazlarda mevcut.
teşekkür ederimmmm
Ricalar.
Kalçanı sıkılaştırmak ve forma sokmak için evde yapabileceğin harika egzersizler var. Özellikle squat, lunge ve köprü hareketleri bu konuda çok etkili. Bu egzersizler kalça kaslarını hedefleyerek daha belirgin ve sıkı bir görünüm elde etmene yardımcı olabilir 🍑. Başlangıçta düşük set ve tekrarlarla başlayıp, zamanla artırarak devam edebilirsin. Ayrıca, beslenmene dikkat etmek de önemli. Protein ağırlıklı beslenmek, kas kütleni artırmana yardımcı olur. Bu süreçte sabırlı ol ve düzenli olarak çalışmaya devam et. İnternette bu egzersizlerin nasıl yapıldığını bulabilirsin. Unutma, istikrarlı ve motive olmak çok önemli! Her adım seni hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak! 💪
Cevap
28Cevap
Evde yapacaksan Goblert squat ve hip trust tarzı haareketler en ideali. İnternetten videolarını izlemeni öneririm ki hareketi nizami yapabilesin ve doğru yere fayda sağlasın.
tamamdır teşekkür ederim
iki şekli var ilkin spor ikincisi burada söylenmez
haha tamamdır kral
Squat yapıyorum evde her sabah bunu rutin haline getirdim
nasıl gidiyor
Peki nasıl sonuç diyorum
çıkar GÖSTER
yok
Kalçanın yağ ile büyütülmesi için bir donör (verici) bölgeden (karın, sırt, uyluk veya kalçalar) hastanın kendi yağı liposakşın ile alınır. Yağ sonrasında saflaştırılır ve stratejik olarak popo bölgesine enjekte edilir –yağın çoğu kalçaların üst kadranına enjekte edilerek daha dik ve dolgun görüntü elde edilir
yook
Kalca yok ise büyütemezsin. Yayvan ise anca diklestirebilirsin.
Tqvsiye etmem boyunu kısaltır bu durum
Ne alaka ne alaka
Hale Cabbar 'ın videolarını izle
alla alla tamamm
Ne "alla alla" sı? İzle işte. Halla halla :D
tamamm teşekkür ederim
Rica ederim, ne demek :)
Doğuştan yoksa bir zor
yoo sonradan da gelişebiliyo
Evde yapman zor , ağırlık altına girmen gerekir.
Boyun küçükse tavsiye etmem
niye bro
Evde yapman için azimli olmalısın
başlarsam yaparım
Squat ya da dolgu yaptır
şaplak atacak eller biliyorum. d
Offf sesli güldüm ya 😂😂😂😂😂
düz lüz HARiKA
boy nasıl
squat spor yapabilirsiniz
büyütmek için biraz yemek yemek lazımm
squat yapcan kank bol bol
Evde otur zaten büyür o
squat bas ablam
yapcam yapcam da hayırlısı
Ahhahaha böyle dertlerde varmış demekki
Squat yap egzersizler falan
tabi knk ne sandın
oturup kalk birde pelvk egzersiz
doluşur şimdi popiş profesörleri
Ye ve yat
Bol bol squat
Nasıl yapcan evde spor aletleri var mı
En iyi yöntem spor gibi🤔
Pilates
Squat
Sguat yapacaksın tabiki hem büyür hem şekillenir
ama onun farklı hareketleri var
Yani onu her türlü öğrenirsin biraz araştırma ile tek ayak ama temelinde squat var
tamamm
seks yaparak 1 haftada bir yapmanı onerırım
Squat yap
Spor ile büyümez şekillenir
Elma ye faydası olur
Hım. Çok mu kötü duruyor?
Squat
Squat yap
Ye iç yat