Evde spor yapacağım. Annem ne yaparsa yiyordum hep. Şimdi ne yapayım? Tereyağlı bir şey yapılınca yemeyeyim mi? Yağlı çorbalar olunca yemeyeyim mi? Ekmek yemeyeyim mi? Ne yapacağım bilmiyorum. Evde her gün salata hazırlayacak zamanım yok maalesef.

Evde spor yapacağım. Annem ne yaparsa yiyordum hep. Şimdi ne yapayım? Tereyağlı bir şey yapılınca yemeyeyim mi? Yağlı çorbalar olunca yemeyeyim mi? Ekmek yemeyeyim mi? Ne yapacağım bilmiyorum. Evde her gün salata hazırlayacak zamanım yok maalesef.
Ekmek tüketmek kilo vermenize engel olabilir. Ancak ekmek yerine tam tahıllı ekmek tüketebilirsiniz. Tam tahıllı ekmekler, beyaz ekmeklere göre daha fazla lif içerirler ve daha uzun süre tok kalmanızı sağlarlar. Ayrıca kepekli tahıllar da tüketebilirsiniz. Kepekli tahılların da lif içeriği yüksektir ve tokluk hissi verirler. Bunun yanında sebze ve meyve tüketmek de kilo vermenize yardımcı olabilir. Özellikle kırmızı biber metabolizmanın hızını artırır ve kilo vermenize yardımcı olabilir 1. Ayrıca günlük sıvı tüketiminizi arttırmanız da önemlidir
Cevap
4Cevap
terletip yakarsan istediğin kadar ye ama yağ hücrelerini önce patlat kardiyo ile sürekli terleterek.
Ekmek yerden başka biseyden kış mesela makarna veya ekmek yeme
Yeme bence kaç kilo vercen
yan gobegi eritcem
Of bana atsana egzersiz planını ben de bunu istiyorum bide nası beslencen
bilmiyorum ki bende iste bu yuzden yazdim sen de bulursan yaz bana ben de bulursam yazarim
Timam
Çok yaşa pis şişko
obez degilim :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Şişkosun
Ekmek yersen vermezsin
tam bugday ekmegi?
Hayır sıfır ekmek
Evet yeme.
Yeme
Ekmek falan ünlü yağlı gıdalardan uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?