Arkadaşlar Ekim in sonlarında düğün olacak ve benim kilo vermem lazım
15 değil 5-10 verirsin
Eğer spor diyet tıkırında giderse verir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günde 1334 kalori açığı vermen gerekiyor. Yani 500 kalori falan alacaksın.
Matematiksel olarak mümkün. Ama fizyolojik olarak baktığımızda her gün düşük kalori aldığın için vücudun belli bir süre sonra hayatta kalabilmeye programlandığı için matabolizma hızını düşürecek. Metaboliman yavaşladığı için diyeti bıraktığında çok hızlı bir şekilde kilo alacaksın. Yüksek kalori açığı bıraktığın diyete başlamadan önce hiç harekt etmediğn bir günde vücudun 1800 kalori harcarken 3 ayın sonunda atıyorum 1400 harcamaya başlayacak. Yani kilonu koruyabilmen için her zamankinden 400 kalori az yemen gerekiyor. 1 km mesafeyi en yüksek kaloriyi harcayarak kat etmek istiyorsan 4 km/saat hızla yürümelisn. Çok yavaş yürür ya da koşarsan 1 km sonunda hrcadığın kalori daha az olur. 4km hızla yrüdüğünü varsayalım; kilometrede 60 kalori ise her zamanki aktivitene ek olarak 8,3 kilometre yürümen ya da yaklaşık 10 km koşman gerekir. Ayrıca bu mesafeleri kilonu korumak için yapmangerektiğini unutma.
Bir gün 1000 kaoli açık verip ertesi gün normal yiyebilisin. Ya da iki gün açık bir gün normal. Böylece diyetin sonunda metabolizman çok fazla yavaşlamış olur. Sen de kilonu çok rahat bir şekilde koruyabilirsin.
Hergün bol yeşillik ve proteinli yesem ve Spor yapsam verir miyim Ekim ayına kadar daha sonra korumak için belli günler ve saatlar yemeyi düşünüyorum
Kilonu taht bir şekilde fazla efor sarf etmeden korumak istyorsan benim bahsettiğim gibi bir diyet yapmalısın. Kalori açığını her gün verirsen 3 ayın sounda 15 kilo vermiş olursun. Ama tartıdaki ddğişimin kısa süreliğine olacatır. Üç dört aysonra eski kiloma çıkacağının garentisini verebilirim.
Neden ömür boyu istediğin kiloda olmak varken, çok daha hızlı verebildiğin ama tekrar eski kilona döneceğin bir diyeti tercih edesin ki
Evet, evde kilo vermek mümkündür. Kilo vermek için sağlıklı beslenme ve egzersiz yapmak önemlidir. Sağlıklı bir diyet ve egzersiz programı ile kilo vermeniz mümkündür. Kilo vermek için evde yapabileceğiniz egzersizler arasında yürüyüş, koşu, bisiklet sürme ve yoga gibi aktiviteler yer almaktadır. Ayrıca, evde kilo vermek için sağlıklı atıştırmalıklar tüketebilirsiniz. Sağlıklı bir diyet ve egzersiz programı ile kilo vermeniz mümkündür¹²³.
Kaynak: Bing ile konuşma, 07.08.2023
(1) Evde Hızlı Kilo Vermenin En Etkili ve Doğal 8 Yolu - Yemek. com. https://yemek.com/evde-kilo-vermenin-yollari/
(2) Sağlıklı Kilo Vermenin İspatlanmış 10 Yolu - Nefis Yemek Tarifleri. www.nefisyemektarifleri.com/.../
(3) Evde Kilo Verme Nasıl Olur? - bewelll. com. https://bewelll.com/blog/evde-kilo-verme
Tek ana 1 ara öğün yapıyorum ben 9. Gündeyim 3 buçuk kg verdim. Hedefim 5 kg vermek tatilde aldığım kiloları atıyorum 😅 ama tek öğünde çok iyi besleniyorum. Karbonhidrat protein lif kalsiyum almaya dikkat ediyorum. Ara öğünde de kuruyemiş ve proteinli bi içecek alıyorum.
Eğer sana da uygun gelirse öneririm. Evde de başlangıç seviyesi kardiyolar var youtube yazarsan bulursun onları yaparsın. 3 ay kadar var çok rahat verirsin. Ama sürdürülebilir bir diyet yap ki bozmakla yeniden başlamakla zaman kaybetme. Ben tek öğünde gayet doyarak kalkıyorum masadan ama yine de kilo veriyorum. Ve masadan aç kalkmadığım için gayet tatmin ediyor süreç beni.
Çok teşekkürler bende karantinada spor yaparak ve öğlen 2 den sonra yemeyerek 10 kilo vermistim sonra hastalık geçirdim ameliyat sürecinde full yataktaydim annemde beni baya iyi beslediği için kilo aldım birde sınav senesi eklenince kötü olmuştu
Cevap
2Cevap
su diyeti yaparsan çok rahat verebilirsin ekim sonuna bile kalmaz ben su diyeti yapıp sabahları da yarım saat yürüyüş yaparak 8 kilo vermiştim insandan insana değişiklik gösterir ama her türlü eylüle kadar falan verirsin yani
1 haftalık yapmıştım bu arada onu yazmayı unutmuşum
Kilo vermek istiyorum ölmek değil:(
su diyetinin öldürmekle ne alakası var anlayamadım
gayet sağlıklı bir şey bir sıkıntı yok su diyeti yapmakta
Aç bırakıyorsun ya kendini sağlık sorunu teşkil edebilir ama araştırıcam teşekkürler
şöyle açıklıyım sana şimdi bizim kilolarımız genelde vücudumuzda biriken yağlar yüzünden sen aç kaldığın zaman mesela su diyetinde vücut kendisini toparlayabilmek için o yağları kullanır o yüzden su diyeti çok hızlı sonuç verir kilo vermek konusunda
Verirsin ama iyi kalori yakman lazım, aldığın kaloriyi de olabildiğince minimumda tutman lazım
Diyet ve sporla olur diyorsun teşekkürler cevap için
Verirsin ama baya hırslanman lazimm
Evet spor çok yapmam lazım diyetin yanında
Az yede kilo ver
Tabikii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?