Sağlık Kilomdan 3 kilo gitti, daha gider mi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Azcik almıştım son günlerde 3 kilo verdim 2 kilo daha versemmi? Kilomdan 3 kilo gitti, daha gider mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Gider evet 0 0 Yorumla
ichbineinerkan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Vergiden düş bence. Bu güzelliğe vergi veriyorlar diye biliyorum jdjdkjd 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 314 cevap paylaştı. Aç mı tartıldın tok mu? 😃😃Şaka şaka, bu azimle yaparsın inanıyorum.. 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Bu fotodan bir şey anlaşılmıyorki, before after yok mu 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl yerim seni yavrum dert etme bunları bu kadar 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Olmasada olur boyle de güzelsin canım benim kendini yorma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fiziğin çok iyi. Daha ne olsun? Niye kilo veriyosun? Sana turuncu esofman altlığı yakışıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Turuncu eşofman altlığı 🤔jsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha evet ben hatırlarım 🤣🤣 Yorumla
CigaramınDumanı Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hazır başlamışken biraz daha ver bence 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 418 cevap paylaştı. 1 ayda verirsin diyet uyku spor döngüsu ile 0 0 Yorumla
Hayret_Birşey__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Gece sivrisinek seni ısırdımı öptümü 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 541 cevap paylaştı. Fazlası zarar verme iyi iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok süzülmüşsün : ( 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eminmiisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl Jsjjs 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gülüyorsun ya Kadının kalçalısını seviyoruz naapalım Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 526 cevap paylaştı. Ne yaparak verdin 0 0 Yorumla
atmaca345959 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl ver tabı sexsi şempaze 0 1 Yorumla makimadr +1 yıl seksi şempaze ne aq Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bende vermisim gider 0 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Spor yap ama Yorumla
BirDeliProfesör Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Gidebilir ama kıyafetten pek belli olmuyor 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 865 cevap paylaştı. Bence gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gider evet
Vergiden düş bence. Bu güzelliğe vergi veriyorlar diye biliyorum jdjdkjd
Aç mı tartıldın tok mu? 😃😃
Şaka şaka, bu azimle yaparsın inanıyorum..
Bu fotodan bir şey anlaşılmıyorki, before after yok mu
yerim seni yavrum dert etme bunları bu kadar
Olmasada olur boyle de güzelsin canım benim kendini yorma
Fiziğin çok iyi. Daha ne olsun? Niye kilo veriyosun? Sana turuncu esofman altlığı yakışıyor
Turuncu eşofman altlığı 🤔jsjs
Hahaha evet ben hatırlarım 🤣🤣
gider senin elinde her şey
aslında olabilir neden olmasın
Hazır başlamışken biraz daha ver bence
Gider ama gitmese de olurmuş
Muhteşem olmuşsunuz, gider
1 ayda verirsin diyet uyku spor döngüsu ile
gider gider. istikrarı bozma
2 daha ver garanti olsun
Gece sivrisinek seni ısırdımı öptümü
Fazlası zarar verme iyi iyi