hareketli bir yaşamın varsa spor yapıyorsan bu bisküvi kilo aldırmaz
hareketsiz bir yaşamın varsa üstelik yatmadan önce bunları yiyorsan yediklerin bir süre sonra karaciğerde depolanır karaciğer organı şekeri yağa çevirir ki şeker direkt vücuda girmesin
bir süre sonra karaciğer tam olarak yağlanır ve artık şekeri yağa çeviremez şeker karaciğer tarafından işlenmeden direkt vücuda girmeye başlar bu da şeker hastalığına davetiye çıkarır aynı zamanda obezite sorununa neden olur vücuda yağ da alınıyorsa çünkü depo doldu karaciğer bir depodur
bu durumları bir süre diye yorumladım çünkü her insanın metabolizması aynı değildir bazı metabolizmalar hızlı çalışır kolay yağ yakar bazıları da yavaş çalışır
insan kendini bu durumda bilir su içsem kilo alıyorum diyorsa metabolizması yavaş çalışıyor demektir ye yesem yiyim kilo almıyorum diyorsa metabolizma hızlı çalışıyor anlamı çıkabilir
bu bisküvinin kalorisi belki şişmanlatmaz bundan bir kerede 10 15 tane yemen gereklidir ki o zaman süreci hızlandırırsın ama bir şeye de zararı vardır o da diş sağlığı bu kadarcık şeker şeker hastası yapması için çok yemek gereklidir ama dişleri çabuk etkiler
Meyve suyu ve koladaki şeker bir su bardağı kadar yediğiniz bisküvi zaten şeker değil yapay tatlandırıcı bunlar kilo yapar. Vücut ne kadar sağlıklı olursa olsun bir şeyler yiyip yatınca kilo aldırır ve bünyeyi zorlar
100 gramı 500 kalori yazıyorsa, 1 paketi kaç gram ordan hesaplanır eğer 61 gram ise 305 kalori yapar. Günlük ihtiyacın olan kaloriden fazla alırsan kilo alırsın.
insallahla masallahla olmaz abla, yapmaz olur mu yapiyo tabikide, bi 30 seneye damar tıkanıklığı tansiyon diyabet obezite ağır yasamlar tup mide mezar vs. lazcerkezabazaalllahmuhafaza babaaayy askoo
e tabii ki bak sabah kahvaltını mutlaka yapmalısın (kızartmalardan uzak dur, yumurta hariç ) ama ekmek olarak beyaz ekmek tüketmeyeceksin. Kara ekmek o da max 2-3 dilim öğlen yemek yemek yok, 1 avuç kuru yemiş (fazlası kilo yapar, damar tıkanıklığına sebep olur), 2-3 çeşit meyve yemelisin, kefir falan içebilirsin (sade olanlardan) sonra akşam saat 5-6 gibi yemeğini ye (kızartma ve çok yağlı çok baharatlı olmaz) ama tabii ki ekmeksiz. Kara ekmek bile olsa akşam ekmek yasak, bol bol salata tüket sonrasında çay ve su dışında bir şey tüketme bu dediklerimin dışında bir şey tüketirsen hepsi kilo yapar hatta bunları tüketmene rağmen haraketsiz kalırsan, spor yapmazsan ya da dışarı çıkıp bir yarım saat tempolu yürüyüş yapmazsan yine kilo alabilirsin bu söylediklerim dengeli ve sağlıklı beslenmenin kemik düzeni
acıkmazsın, şu an sen vücudunu abur cubura alıştırmışsın 1 hafta zorlanırsın ama sonra vücudun sadece gereği kadar besini aldığı için fazlasını istemez hayatından abur cuburu tamamen çıkar, şekeri ve beyaz ekmeği çıkar yoksa bu gidişle sağlıklı geçireceğin max 5 yılın var 10 yıl sonra pişman olursun, hastaneler senin 2. evin olur ve hayatının geri kalanı sana zehir olur doktor tavsiyesi :)
ama sen sağlıklı beslenmiyorsun, sağlıklı beslenmek doğru saatlerde doğru dozu yemektir gidip bu şekilde beslenirsen ömrün çok uzun olmaz senin kendini kandırmayıp bırak ve obez olup hortumlara bağlı olmamak, kanser olmamak için dediğimi yap
@faredia ya asla inanma. komple palavra yazmis. tek yapman gereken sey et yemek. insan sindirim sistemi bitkilerin hucre duvarini yikamaz. cunku duvarin cogu seluloz. bizde selulaz enzimi yok. bir koyunun sindirim sistemine bak, bir de kendi sindirim sistemine bak. 2*2=4. case closed. sen koyun degilsin. gevis getirmiyorsun. et yemek zorundasin.
@multiplexer yanlış yönlendirmiyorum, et yeme demiyorum. Bol bol salata tüketmesi hem akşam yemeğinde gözünü doyuyur hem de karnını hem de sağlıklıdır ve doyurucudur asıl sen hiçbir bilgin yokken insanları yanlış yönlendirme benden iyi bildiğin yok :))