Sağlıklı beslenmek tamam da bu kadar abartmayın lütfen..!
Vegan sosyal medya fenomeni açlıktan öldü..
https://www.ensonhaber.com/dunya/vegan-sosyal-medya-fenomeni-acliktan-oldu
Sağlıklı beslenmek tamam da bu kadar abartmayın lütfen..!
Vegan sosyal medya fenomeni açlıktan öldü..
https://www.ensonhaber.com/dunya/vegan-sosyal-medya-fenomeni-acliktan-oldu
Vejeteryanlık neyse de veganlar hayvansal hiçbir ürünü et beraberinde süt, yumurta vs. hiçbir hayvansal gıdayı tüketmedikleri için saçmalıktan ibaret buluyorum. Çoğu insanın aksine yumurta hastası bir insan olarak anlam vermekte de çok güçlük çekiyorum kendilerine 😂
Herkesin kendi tercihi vegan beslenip üzerine aşırı kas yapan sporcular da gördüm ben. yani bu tamamen doğru beslenmek ile alakalı. mesela te yediği halde sağlıksız beslenen kişiler de hastalanıyor. yani konu yeterli proteini almak ve karb yağ oranına da dikkat etmek. Düşük doymuş yağ ve kolesterolden zengin vegan beslenme, kardiyovasküler hastalıklar ve obezite riskini azaltabilir. Aynı zamanda, lif, vitaminler ve antioksidanlar gibi sağlıklı besinleri içerebilir.
Mangala tavuk, bonfile, pirzola atmadan ömür geçer mi yav? Şişe ciğeri takmadan nasıl piknik yapıyorlar bunlar?
Hayır arabaşısız ömür geçer mi? Ya ayran? Sahanda yumurta da mı yemiyorlar?
Akıllarına şaşarım.😅
Sus tamam.. 😄
Hahahah acıktın de mi? Tamam sustum 😅
Bu veganlık değil aslında tropikal beslendiği için ölmüş. O meyveler alışılmayan bünyelerde bir tanesi bile zararlıyken hanım efendi onunla yaşamaya çalışmış. Neyse detaylarda boğulmaya gerek yok. Toprağı bol olsun.
Cevap
2Cevap
Dünyevi tatlardan mahrum kalıyorlar ne diyeyim💁♀️
Hayvani tatlar demek daha doğru.. 😄
Yok öyle de çok kaba olur😄
Benlik değil, saçna hatta
Allar vermiş nimeti ben niye yemiyorum ki?
Çünkü neden yemeyesin değil mi..
Boğaysan neleri boğarsın sen neleri..
Boğaları üzmeyiniz.. 😄
Ağızlarının tadını bilmediklerini düşünüyorum, mis gibi et, tavuk dururken vegan beslenmek nedir yaa...
Abi şov ya vallahi şov. canım yani salağa canım denir
Siyasetçi deilim ama veganlara demek istediğim şey ⬆️
Normal düşünüyorum, vegan vejeteryan kişilerede saygı duyuyorum. Kadın zaten veganlıktan ölmemiş haberin gerçeğine bakın allah aşkına🙄
Yazık etmiş kendine, üzücü..
Herkesin kendi tercihi
veganda beslenir vejetaryende kime ne bundan salın şunları bi ya !
veganlık bana ters yaşasın et met işte bişeyler
Baya yakarlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?