Çok kötü sancı tutuyor ve yarım saat sonra geçiyor dünden beri böyle neden olabilir? ilk kez oluyor ağrı girince dizlerim titriyor çok değişik bir ağrı neden olabilir?🤕

Çok kötü sancı tutuyor ve yarım saat sonra geçiyor dünden beri böyle neden olabilir? ilk kez oluyor ağrı girince dizlerim titriyor çok değişik bir ağrı neden olabilir?🤕

neresi, nasıl başladı süresi tipi şiddeti yayılımı artıran azaltan faktörler
aynı zamanda kanama taş düşürme oldu mu kritik sorular bunlar
Şiddetli bir sancıdan bahsetmissin ama nerede olduğundan bahsetmemişsin sadece sancı bilgisi ile bir yorum yapmak zor ve doğru da olmaz, hele sebebini bilmek çok zor çünkü pek çok sebeple sancı olabilir.
Fakat şurası bize bir çıkarım yapma sansı veriyor "ilk kez oluyor" ve "çok değişik bir ağrı" yazmışsın, bu da demek oluyor ki daha önce yaşadığın herhangi bir şey değil bu. O yüzden geçse de geçmese de bu şikayetinin sebebini öğrenmek için muayene olmalısın.
Çünkü bugün geçse bile yarın çok daha şiddetlisini yaşayabilirsin çünkü ne olduğunu bilmiyoruz. O yüzden bunun en olduğunu öğren ki daha sonra benzer bir sancı olduğunda daha kolay yorum yapabil ve yapabileceğin bir şey varsa da yap 😇
Kısa sürede geçmiş olsun 🙏
Yüksek ihtimalle üşüttün canım. Sıcak havalarda çıplak ayakla dolaşmak mahvediyor insanı. Hemen ayaklarına kasıklarına bi sıcak su torbası koyup dinlen güzelce
Oy kıyamam ya geçmiş olsun. Nane limon iç bi de o da sakinleştirir
Bi de ağrı kesici
Şöyle sıcak bir duş al özellikle belinden aşağı tut. Çıkınca çorap sıcak pijama hatta göbeğine bağlıycak bişey bulursan bağla ısın iyice geçecektir
Şifa olsun
🙏✨🎈
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun umarım iyileşirsin ✨ :/ bence doktora gidebilirsin eğer geçmiyorsa bunun dışında mutlaka dinlen sıcak bir şeyler iç
Sağolasın..
Muhtemelen bağırsaklarla ilgili bir problem olabilir. Geçmiş olsun.
Mideni üşütmüş olabilir misin? Terleyip klimanın önünde durdun ya da buz gibi su içtin belki. Allah şifa versin çiçek kalplii
Amin 💞 Midem değil canım, karnım ağrıyor kasıklarımda oluyor sancı..
Sıcak bir duş al. Esneme hareketleri de yap durumunu tam olarak bilmiyorum umarım şifa bulursun geçmiş olsun kuzum💙
Soğuk almış olabilir misin?
Klima genelde yapar böyle
Üşütmüşsun muhtemelen sıcak tuluk. koy çorap giy iyi gelir
Üşüttün muhtemelen geçmiş olsun canım.
Mantıken doktorun bilmesi lazım
Doktora gidin ciddi bir durum olabilir
gaz sancısı olabilir mi
Kistin patlamış olabilir
çok bodoslama girdin hemşo korkutma kızı
Geçmiş olsun
Sınavın nasıl geçti 🙂
Kendin söyledin😀
Hafızan güçlüymüş 😀
nerede ki ağrın
Kasıklarımda
üşütmüşsündür idrar yolu enfeksiyonunda da ağrıyo öyle
Bilmiyorum ki birden tutuyor düz yürüyemiyorum ağrıdan
idrar yaparken yanma var mı
Yok hayır
doktora görün bence ama üşütme olabilir ayaklarımı üşütürsem bana da oluyo öyle ağrı
Biraz daha devam ederse gidicem 💞
geçmiş olsun bebişkom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?