Yaklaşık 2 aydan beri bu şekildeyim, her an sanki başıma bir şey gelecekmiş gibi kendimi kasıyorum. Kurtulamıyorum bir türlü, mesela bir film izlerken, ölüm sahnelerinin olduğu yerlerde empatiye dönüşüyor. İçten içe beynimle mücadele veriyorum, fakat durduramıyorum.
Aynısını bundan 3 sene önce çok yoğun bir şekilde yaşadım. Gecem gündüzüme karışmıştı. Tek düşündüğüm şey ölümdü ve öleceğimi hissediyordum. İlk seferinde biraz zor atlattım yardım aldım (ciddi yardımlar değil) ama zaman zaman bu durum tekrarlayınca artık çok da takmamaya başladım. Dedim hatta "amaan geçen sefer de öyle düşünüyordum hâlâ hayattayım bu yüzden bunu ben bilemem" rahatlığı geldi. Yani kısacası baktım bir şey olduğu yok geçti 😂 Aynı şeyi benden önce bi arkadaşım da yaşamıştı hatta o ilaç da kullandı. Bunları sana anlatma sebebim kendini yalnız hizsetme bu konuda çünkü zor bi durum ben bunu yaşarken başka kimlere oldu diye araştırıyordum.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlaçsız kurtulabilir miyim bilmiyorum. Babamı kaybetmiştim, bu olaydan dolayı etkilendim. Çıkmaza düştüm gibi bir şey oldu.
Acımıyor sadece bazı insanlar fenalaşabiliyor. Ben biraz kötü oldum ama yatırarak yapan yerler var ben oturuyordum. Psikolojik sıkıntılara da iyi geliyor.
Hayır var herkes ölücek gamsızlar düşünmez sen bunun farkına varanlardansın sadece tuhaf bir durum değil o korku ürpetiyor insanı bu senin canını sıkıyor