Az önce uyurken ölüyordum sanırım. Neden olabilir?

Eşimle salonda koltuklarda yatıyoruz deprem olursa cama yakın olalım diye. Eşimin yanında uyuyakalmışım 2.30 gibi uyandirdi beni karşı koltuğa geç rahat yat istersen diye. Televizyonu kapattım geçtim çok üşüyordum uyumuşum hatırlamıyorum bile. Sonra uyandım huzursuz hissediyordum. Göğsümde ağırlık vardı kedimiz geldi sandım onu indirmek istedim ittiremedim sonra baktım o degil. Nefes alamadım. Deprem oldu wnkaz altında kaldım sandım sonra. Sonra yorganı atıp eşime seslenmek istedim onu gördüm ama sesim çıkmadı çığlık attım çıkmadi. Sonra besmele çektim kalktım yanina gittim ama uyanmadigimi fark ettim. Sonra kendimi yattigim yerde buldum. Gözümü açınca uyandım sandım yine. Bacaklarından göğsüme bir agirlik geldi yine nefes alamadım besmele ve salavat getirdim kedimizi gördüm kalkıp onu aldım eşimi uyandırırım onla diye. Ama olmadı yine kendimi yatakta buldum. Sonra yine göğsüme agirlik çöktü nefes alamamaya başladım. Yorganin icindeydim yorgandan cikamiyordum. İşaret parmağımı kaldırdım salavat getirmeye başladım sonra gözümü tekrar açtım. Bu sefer akvaryum ışığıni gördüm yani cidden uyanabildim. Oncekilerde karanlikti oda. Baktım saat daha 3.10

Noldu şimdi? Aşırı korktum. Eşimi uyandırayim mi? O da uyuyor ama yatakta dönüp duruyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen cama yakin yatmama vs laf etmeyin. Benim en büyük korkum ölüm. Ve korkularimin üstesinden gelebilen bir yapım yok. Baba tarafından çoluğu çocuğu ile 20 kişiyi nurdaginda kaybettik. Kayiplar falan var mi bilmiyoruz bile. Maraşta olan arkadaşlarımdan hala haber yok. Bu kadar yakınım etkilenmese daha rahat olurdum hatta bu kadar ciddiye almazdım bile depremi. Son birkaç yilki depremleri nerdeyse hissetmedim bile. Ama bu olanlar cidden beni yıprattı ve ölümün gercekligi beni korku
Az önce uyurken ölüyordum sanırım. Neden olabilir?