Sağlık 120 kiloyum ve iradesizliğimden dolayı kilo veremiyorum. İrade sahibi olmam için bana bir şeyler söyler misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hakaret olur, iyi seyler olur bilmiyorum. Hayatıma dokunacak hemen simdi diyete baslatacak seyler dermisiniz Güncellemeler+1 yıl Guncel 120 kiloyum ve iradesizliğimden dolayı kilo veremiyorum. İrade sahibi olmam için bana bir şeyler söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
blackk_eagle Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 375 cevap paylaştı. Peki nasıl kilo alabilirim sende bişey söyle kilo alabilmek için para bile veririm 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dunyanin en kolay seyi Yorumla
jiniwa Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ağır yaşamlar izleyebilirsin bana motivasyon oluyor 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nşye durup dururkengururunu kıralım. Sen gerçekten istediğin zaman kılo vermeye başlıyacaksım zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lan şişko domuz yemesen vercen işte tut şu pis boğazını obez karı yakında yatalak kalıcaksın🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilo vermeni istemem tanışalım mi? Senin gibi bir sevgilim olsun isterimm 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dedin? Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Irade degil senin problemin, bir diyetisyene git. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 3 farkli diyetisyene gittim Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Veremezsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gercekmi diyorsun yoksa beni gaza getirin dedigim icin mi diyosun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Peki nasıl kilo alabilirim sende bişey söyle kilo alabilmek için para bile veririm 😂
Dunyanin en kolay seyi
Ağır yaşamlar izleyebilirsin bana motivasyon oluyor
Nşye durup dururkengururunu kıralım. Sen gerçekten istediğin zaman kılo vermeye başlıyacaksım zaten
Lan şişko domuz yemesen vercen işte tut şu pis boğazını obez karı yakında yatalak kalıcaksın🤣🤣🤣
Kilo vermeni istemem tanışalım mi? Senin gibi bir sevgilim olsun isterimm
Ne dedin?
Irade degil senin problemin, bir diyetisyene git.
3 farkli diyetisyene gittim
Veremezsin
Gercekmi diyorsun yoksa beni gaza getirin dedigim icin mi diyosun