Şükür buna da 😂 tepkisiz kalamam da, kırmadan nasıl rahatsiz olduğumu söylerim onu düşünürdüm..
Sevgilinizin sadece hafta sonları dişlerini fırçaladığını söylese, tepkiniz ne olur?

Şükür buna da 😂 tepkisiz kalamam da, kırmadan nasıl rahatsiz olduğumu söylerim onu düşünürdüm..
Sevgilinizin sadece hafta sonları dişlerini fırçaladığını söylese, tepkiniz ne olur?
Ben nedenini sorardım. tabi ki de sırf bu yüzden ayrılmam ama acilen bakım yapması gerektiğini söylerdim. ama zaten sevgili olmadan önce bu tür şeyler anlaşılır. yani konuşmasından gülmesinden. ama ne olursa olsun bence insan bakımına değer vermeli :)
Yaptığınız doğru olmadığını sağlık açısından problem oluşturacağını söylerim kalp krizi geçirme riskinin bile var olduğunu söylerim eğer erken yaşta ölmek istiyorsan sen bilirsin Ben yeni sevgili bulurum
Buna nasıl bi tepki verilir hiç bilmiyorum ama midem bulanırdı sanırım jdxjdjdkd hiç mi rahatsız olmuyosun oolllluuuumm nxjdndnd
Eig için teşekkür ederim çiçeğim ❤️
Hiç yoktan iyidir derim helal olsun derim
😂😂😂
Cevap
12Cevap
Kocam her gün duş alır sabah akşam ve dişlerini fırçalar saçlarını tarar. Çok şükür bu yönden şanslıyım hep temiz kokar
Önce ağzına 1 litre pril limonlu bulaşık deterjanı sıkar sonra itfaiye hortumuna tanzikli suyu verir ağzına sokardım
Ben de macun ve fırça alıp haftasonu fırçalamaya başlarım abla dişimi :( Malum yetişmek lazım sevgiliye :(
Bence sevgili olmadan önce bu bir şekilde anlaşılır ya bir kere gülümsese görünür yani 😂
Öne öyle logar gibi kokar o ağız
Babasının evinde o da yoktu.
Hiç mi rahatsız olmuyorsun derim :D
Öpüşürken fırçalamadan olmaz de
Biz mümkünse seninle görüşmeyelim derim.
O değilde foto çok tanıdık geldi
Pislik olduğunu söyler rwncide ederim
Açık açık git fırçala derdim
Olmaz yanlış
Biraz soğurum ya
Bir kızlarsoğuyor vakası daha :( Çok da soğuma abla malum hafta sonları fırçaladığı için soğuk hassasiyet yapıyo olabilir onda :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?