Sevgilisi olanlar, sevgilisi olmayıp da başıma gelse ne yaparım diye düşünenler sizi hemen böyle alalım! Sevgililer Günü kapıda; dişlerini fırçalamayan sevgiliyle olur mu sence? Hemen şıklardan sana uygun cevabı seç; yorum ve görüşlerde sevgiliye dış fırçalamanın faydaları nasıl öğretilir konuşalım. 😎
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Kendine öz saygısı olmayan bir insanla nasıl sevgili olmuşum diye çok üzülürüm açıkçası :) Diş fırçalamak artık bakım falan değil, insanın su içmek yemek yemek gibi bir rutini olmalı.
Cok bilmis 🤔
@Asaletliruh neden öyle dedin :/
Kendine saygıyla ne alakası var alışkanlık meselesi.
@SayAnotherDay kendine saygısı olan insan kendine bakar, hijyenine ve sağlığına dikkat eder. Nasıl alaka kuramadın?
Diş fırçalamaktan bahsediyoruz, giyim, kişisel temizlik falan desen tamamda, diş fırçalama olayı alışkanlıkla alakalıdır. Küçüklükten gelen bir alışkanlık, bende fırçalarım ama fırçalamayan arkadaşlarıda ezme bir zahmet. Kendine saygısı yok cümlesi ağır bir cümle, bilmem anlatabildimmi. Az empati, az saygı varsa tabi...
@SayAnotherDay Fırçalamayan arkadaşları çok pis rencide ederim. Banyo yapmak da bir alışkanlık o zaman. Banyo yapmayanları da sevelim sayalım. Lütfen ya.
Banyo yapmak alışkanlık mı? Şakamısın sen. 1 hafta banyo yapma bakalım ne hale geleceksin. Kendi kokundan boğulur, bitkisel hayata girersin. Banyo yapmak zaruri bir ihtiyaçtır. Yapmazsan hayata devam edemez hale gelirsin. Ancak diş fırçalamadığı için ölen görmedim. Ancak ağzın kokar, bir naneli atarsın ağzına, işlem tamam. Bence konuyu burada kapat, keza yanlışı savunmak zordur.
@SayAnotherDay 1 hafta dişini fırçalamayınca dişlerinden mutlusun yani? :) Sana diş fırçalamanı öneririm. Zira diş fırçalamak en temel bakımdır.
Cidden yaş kaç? 🤔 Ben ne anlatıyorum, sen ne anlıyorsun. Senden daha fazla özen gösteriyorum dişlerime merak etme. Diş fırçalamak tabiki de olması gereken , yapılması gereken bir şey, ama konu o değil ki, konu senin insanları küçümseyici cümleler kurman. Kelime oyunuyla aran iyi galiba, bayan manipülasyon.🤥 Türkiyenin % 86 sı diş fırçalamıyor, bu iyi bir şey mi , tabikide değil. Ancak insanları aşağılayarak bu yüzdeyi aşağı çekemezsin, ancak yükseltirsin, bayan manipülasyon.😏 Sende narsist eğilim görüyorum. Dikkat et fazla ilerlemesin.
Gel bebişim seninle ciddi şeyler konuşacağız. Ne mi konuşacağız? İlişkimizin devamını. Nasıl mi devam edeceğiz. O dişler inci gibi olacak. O kadar!
Yepisyeni bir fırça alırım en yakışıklısından:) Signalin çiftler için güzel fırçaları var:)
Valla helal olsun bu kadar dislike almak kolay değil
Millet gaza gelip eksilemiş mi bu ne swjs
Koca yürekli insan
bir sekilde dile getirirdim.
Defalarca şimşek
Kızıma yaptığım taktiği uygularım; "Hadi aşkım, şimdi beraber banyoya gidiyoruuz, dişlerimiz kirlendi ya yemek yedik, işte o kirlenen dişleri şimdi temizliyoruuuuz" derim. Zaten İlk cümleden itibaren eline fırçayı alır :D
Yüzüğün gücü adına! efendimis!
@Kabarbey :D :D
:) efendimis saygılar. frodoya selamlar.
@Kabarbey Aleyküm selam :D
BAK ŞİMDİ DİŞİNİ FIRÇALIYO
Şimdi şöyle bir şey var sevgiliysen seviyorsundur (sadece adam olanlar üstüne alınsın lütfen :)) )
İnsan sevdiğini dişini fırçalamıyor diye terk edemez, ediyorsa da sevmiyordur öyle bir saçmalık mı var cidden. Kendinize gelin.
Sevgilim bakımına kendine çok özen gösteriyor çok şükür.
Ama eğer fırçalamasaydı onu kesinlikle kırmazdım açık açık da söylemezdim çünkü bana söylenseydi özgüvenim kırılırdı.
İma etmeye çalışırım şu bu macunu aldım bakalım faydası olacak mı gibi sözler söylerdim hatta diş fırçası almam lazım değiştirme zamanı gelmiş der gitmişken ona da alırdım bu güzelmiş aynı kullanalım bahanesiyle. Yani abartacak bir şey yok. Hala fırçalamıyorsa sağlığı açısından açık açık söylemek zorunda kalabilirim.
Erkek arkadaşımla 3 aydır beraberiz.
Çok çok iyi bir insan, birbirimizi de seviyoruz. Fakat bir süre sonra kişisel temizliğine çok dikkat etmediğini farkettim. Önceden olsa midem bulanır ayrılırdım SANIRIM. Fakat sevdiğem mi bilemiyorum, kırmadan incitmeden konuştum. Hatta watsonsa son paramı gömdüm temizlik ürünleri aldım kendisine. Tek yaşadığı için çok da umrunda değildi sanırım bu temizik işi. Banyosunu tıka basa doldurdum resmen :) Her öğünden sonra dişlerini fırçalattırdım, her sabah duşunu alması için hatırlatma yaptım, parfümünü sıkması için hatırlatma yaptırdım, çantamda onun için yedek diş fırçası taşıyorum ki dışardayken falan kullansın diye..
Yani kısacası seviyorsanız böyle şeyler asla sorun olmuyor
konuyu fazla uçurmamak gerekir, sonuçta her insanın sağlığında ihmal ettiği bir takım durumlar vardır, bir düşünün, dişleri bembeyaz kızın biri acıyı çok seviyor, ve erkek bu durumu basur durumuna sebebiyet veriyor diye baharat tüketmesini istemiyor, erkeklerin ise sık yaşadığı bir gerçek vardır.
çoğumuz sigarayı kullandığımız gibi bunun yanı sıra hemen hemen mutlaka çayıda tüketiyoruz. en azından tatlılarla dişlerimizi çürütmüyoruz. fakat günde 1 kere dahi fırçalanan dişler çay ve sigaradan ister istemez sararma yapabiliyor. ve bizim dişleri inci basur kızlarımızda kendilerine bakmadan bizim çaydan sararma yapan dişlerimize laf sokmaya yer arıyorlar. önyargı dolu çok yanlış bir tutum.
Onu diş fırçalamaya bile ben alıştırmıştım evde fırçalamazdı pek yanıma geldiğinde hadi beraber fırçalayalım senle diş fırçalamak zevkli derdim benle beraber yapardı şu an ayrıldık ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor isterse çürüsün dişleri umrumda değil onu herşeyiyle düşünen kızı kaybetti
Niye birakti kiz
@eness_29 beraber sürdüremeyeceğimizi anladık ailesel meseleler etkili oldu düşünce uyuşmazlığı
Tahmin etmistim bende biraktim kizi ailesel mesele neyse kismetin degilmis
@eness_29 evlensek bir yıl Bile sürmeyecek bir ilişki idi ailesi sağolsun ama sen seni seven bir Kızı bıraktı isen vay Haline
Böyle anaç bir kız kaldı mı ya...
@Lattee18 benim ruhum çok anaç ama erkekler sevmiyor anaç kızları
Kaldinmi evde simdo
@eness_29 kaldık evde 😂
Kalmazsin hanim Abla. :D
Ben severim biyere kadar ama sürekli karışılmasını kimse sevmez😂
@Lattee18 sürekli karışmak da denmez aslında gezdiğine falan karışmazdım dişine de karıştığım için değil sağlığını düşündüğüm için
O zaman baya güzel keşke senin gibi biri olsaydı hayatımda yanlış anlama sulanmıyorum sana ama...
Daha 2 gün önce başıma geldi sevgilim değil flört gibi bir şeydik ve beni çok seviyordu buluşalım dedi tamam dedim ben baya hazırlandım ki benim için en önemli olan şey dişler hep bembeyazdir çocuk bir geldi dişlerinde 70 yılın kalıntısı var o kadar iğrenç bir görüntü. Yanında bozuntuya vermedim ama eve gidince konuşmayı bitirdim.
ahaha
yuhhhhhh ayip. soyleseydin bari
Bir erkekte ilk baktığım yerler dişler ve tırnaklar. Sanırım dişlerine ve tırnaklarına özen göstermemiş bir erkekle bir ilişkiye adım atmam. Hadi oldu ki başlarda bakıyordu sonra bıraktı, o zaman da dişlerini fırçalaması ve kendine bakması konusunda kesinlikle uyarırım.
Eşim bazen dişlerini fırçalamadan gün geçiriyor, mutlaka uyarıyorum.
Kırmadan, incitmeden üstü kapalı şekilde ima ederim. Bir diş yüzünden insanları üzmeye değmeyecek kadar kısa bu hayat. Ama hayatı daha kaliteli yaşaması için uğraşırım ve o dişleri onu kırmadan fircalattiririm. Yaşlanınca hayatı zehir olmasın diye. O dişler ömür boyu lazım.
Diş macunu Diş pastası Diş fırçası ağız gargarası. Diş ipi olan bir paket yaptırıp Aşkımla sağlıklı 14 Şubatlara yazar kuryeyle evine gönderirdim ve bu hediyeye rağmen aynen bakımsızlığa inat ederse.
Özel bir fotoğraf çekerim zarfın arkasına bir not kendi dişlerine bakamayan ne benim aşkıma bakabilir nede çocuğuma diye yazar ayrılırım.
Aslında ima yoluda olur ama diş fırçası, diş macunu, gargara, diş ipi vs. Den oluşan ağız bakım setini hediye paketi yapıp yanına da bir not iliştiririm.
O güzel dişlerini hep beyaz görmek isterim.
Ferah kokan nefesinle yeniden hayat bulmak isterim diye😂😂
haha çok iyi fikirmiş, bende uygulayabilirim bunu nsjxjjdj
Tatlı Yolla Ve İmayla, Vede Kendi Uygulanla Yol Göstermektir Yaskışan..
Bazı Bay Ve Bayan Dişleri Varki ; Fırçaladığı Ve Sigara İçmediği Halde Hafif Sarılık Vardır..
2 Karşı Cinsin Flört Adına İlk Buluşmasında ; Bir Birlerinin Bazı Sözlerine, Giyinişlerine, Diş Ve Ayakkabı Temizliği Vb. Gördükleriyle Ön Yargılı Düşünüp Bu Sorunu Karşısındakine Sormadan Muhattaplığı Kesmesi En Büyük Yanlışlardan Biridir..
anlayisli olmak gerek bu yuzden disler buna engel olmaz olamaz ve olmamali demem o ki alinmayacagi sekilde soylerim bana gore iliskilerde var olan ya da aranizda su sizmiyorsa herhangi bir seyi soylemek hic bir sekilde utanilacak bir sey olmamasi gerektigi dusuncesindeyim
Sağlığı için fırçalamalı. Böyle bir sevgilim vardı, başka konularda da bakımsızdı. Çok da sorun olmuyor açıkçası. Mis gibi kokuyordu bence ten kokusu koltukaltı falan. Ağzı da kokmuyordu. Çok yıkanan sevgilim vardı o ise iğrenç kokuyordu kendi kokusu hoşuma gitmiyordu.
Neden insanlar hijyen robotu olmak ister anlamıyorum. Sağlığa özen gösterdikten sonra çok da önemli değil :P amaaaan
İlkinde tatlı tatlı ima ederim, ikincisinde tatlı tatlı ima ederim, üçüncüsünde diş fırçasını fantezi aracı olarak kullanabilirim. :D tamam şaka, üçüncüsünde kişisel temizliğine önem vermemesinin sebeplerini araştırma konusunda daha ciddi olabilirim. Her neyse, terk etme sebebi değil.
Zihnim bilgisine ulaşan? La yok o kim ulaşa ulaştıran var ise.. CinCiceline Soğudu gitti benim istemediğim şekillere kendini bürüdü AŞK affeder etmez bilmem de.. Tahtalı köyün BAŞ rolü bena verilicekmiş diye TESELLİ oldum.. Diş Miş fırçalamak? Ya ayaklarımı yıkar ya da dişlerimi fırçalar.. 2 sinden biri ŞART
Öncelikle dişlerin benim için çok önemli olduğunu ve bu yüzden diş bakımıma özen gösterdiğimi sürekli dile getiririm, bundan kendine pay çıkarabilir herhalde. Çıkaramıyorsa da bir şekilde söylemek zorunda kalırım, ilişkimizin başında olmasa bile birkaç yıl geçtikten sonra gözüme iyice batar. Ama nasıl söylerim onu bilmiyorum ben yerin dibine girerim söylerken :(
Arkadaş bende düzenli fırçalamam ama sebeplerim var.
1) düzenli yemek yemem. Bazen günlük 1 öğün bile yetiyor. Bazen ise 3 yetmiyor.
2) düzenli uyku saatim yok. Şu saatte yatıp bu saatte kalkıyorum diyemem.
3) bunlar yüzünden düzenli hayatım yok.
Bu 3 sebepten ötürü dişimi her gin şu saatte fıtçalıyorum demem.
Kimi zaman saat sabahın 5 inde kimi zaman akşam 8 de.
Onu yapardım bunu yapardım demiş herkes burda herkes fircaliyor sözde ama tek tek baksan %60 i gecmez bu ben markettede çalıştım zamanında dış macunu fırça çok az satılan bir ürün diyceksiniz ki eczaneden alıyoruz orda da durum böyle oraya sosyete gider iyi kazık yemek için
Gerçekten aşıksa bir kadın gerçekten de affeder Çünkü aşık olan bir kadının sevgisi her şeyden daha ağır basar eğer o erkek de kendini bulduysa ne yaparsa yapsın affeder seven bir kadın yıllarını vermiş bir kadın bir adamla hayalleri varsa o adamı affeder
Dişleri fırçalamamak ağızda ister istemez koku yapıyor. Ve diş fırçalamayı alışkanlık haline getirmeyen birisine bu konunun zararlarını ya da faydalarını anlatmak bir şey ifade etmez. Ve o koku ister sevgilimde ister başkasında olsun ister istemez o kişiden soğutuyor. Çok şükür sevgilim de ben de dişlerimiz konusunda dikkatliyiz.
Ben bizzat söyledim o kadar iyi niyetliyim ki mk tiksindiğim halde belli etmedim güzelce uyardım sonra dikkat etmeye başladı ama ayrıldık sonra sndjjd ben çok titizimdir. Neler neler yaa cidden bakım çok önemli insan kendini bilcek. Bu küçümsemek değil dinimiz de emretmiş hem abi kaçıncı yüzYıldayız temizlik parayla mı şükür bir daha da öyle biri çıkmadı karşıma bir şey de söyleyemiyosyn kırılmasın diye
Benim için dişler inanilmaz onemli. Cunku kendi dislerimede oldukca dikkat ederm. Dolabimda envai cesit diş macunlarim, vede yumuşak kıllıdan tutunda , küçük başlıkli, buyuk başlıkli, sert kil yapılı dis fircalarim , dis ipim, agiz calkalama suyum hepsi mevcuttur. Sabah ve aksam 2 dakika boyunca fircalarim dişlerimi. Neyseki benden manyak sevgilim varda disleri resmen rinso beyazi gibi. Hic lag soylettirnez
Nedenini öğrenir ona göre bir karşılık veririm. Kimse dört dörtlük değildir. Sizden öncesinde böyle bit alışkanlığı yoksa sizden sonra kazanmış olması sizin ona yapmış olduğunuz bir katkı. Çiftler olmanın sadece sevişmek, sevmek olmadığı birbirinize de iyi gelmeniz gerektiği görüşündeyim.
Ne kadar da kacar olmussunuz sorunlardan en ufak bir dis fircalamadan ayrilir mi insan be? Yazik. Sonra da ask yok, iliski yurutemiyorum, ay ben niye yalnizim ay evlilik aski olduruyor ay soyle ay boyle. Kendinize gelin once de, sonra iliski kurarsiniz.
Ne saçma yorumlar bunlar ayrılırım falan diyenler bence çok saçma düşünüyor ne için birliktesiniz sevdiğiniz için değil mi sonuç olarak? güzel bir hediyeyle yüzüne vurmadan kendinizede alıp ona belli etmeden durumu çözebilirsiniz veya güzelce söyleyebilirsiniz kırmadan bu zor birşey değil yani
Öncelikle bu durum kişinin kendine olan saygısıyla alakalıdır kendisine saygısı yoksa çevresindekilerede olmaz diye düşünüyorum samimiyet çerçevesi içinde ya da açık açık söylerdim heralde bunda yanlış bişey yok hem sağlığı açısından da iyi olur. #FırçalayınFırçalattırın
😊
Hmm konu ciddi, “seni şöyle alalım” der konuşurum
Tatlı tallı uyarırım ; )
Eger ilk defa dişlerini fırcalamadıysa sorun olmaz. Unutmuştur belki der gecerim. Aşık oldugum erkegı neden böyle bir seyden dolayı utandırıyım ki. Ayrılırım falan diyenler olmus. Henüz sevginin ne oldugunu ögrenmemişsiniz.
Söyleyemiyorum ben imada edemiyorum. Eski sevgilim öyleydi travmatik bu durum oldu benim için ya ıy. Bir daha asla dişlerini fırçalamayan biriyle sevgili olmayacağım. Çok iğrenç değil mi ya?
Bu yaştan sonra ben mi öğreticem ona bunu? Hem diş fırçalamayan kişi normalde de pasaklının tekidir.
Bı erkekten sırf bu yüzden ayrılmıştım ya iğrençti yazın soğuk biseyler içiyorduk pipetle suratıma üflemişti ya bı de kendisini havalı felan zannediyor Allah'ım bı de noldu tiksindin mı demişti bende daha fazla dayanamamıştım son görüşmemizdi
Sevgilim yok olmadida ama genel bakarsak Eger agızı kokusuna sebebp oluyorsa onu inciltmeden naneni sakız alırım. Anlayacagından eminim cunku herkes yanina yakisani sevgili yapiyor (sadece etrafta gördüklerimden ötürü tahmini yorumum)
Erkeklerden hoslanmiyormusun
Net ayrılırım. İnsan olamamış. Bide şöyleleri var annesi bu tarz eğitimini vermemiş oğluna sonrada adam etmesi için gelin arıyor
Onlar adam edmemeiş biz adam etcez. O kafadaki tüm anneler nefes israfı
Yine kin kustum :=)
Katiliyorum cok hklisin hep bu anneleri yüzünden biz cekmek zorunda degiliz onlarin daginikligini
Kimse kusura bakmasın dişini fırçalamayan, roll on kullanmayan, ağır kokular kullanan, aşırı makyaj yapanları sevmiyorum. Hatta makyajı hiç sevmiyorum. Temizlik hijyen önce kendine sonra çevreye saygıdır.
Naneli şeker alırım maketten sonra kendim çiğnerim elimdeki paketten bir tane ona uzatırım ister misin diye almazsa rica ederim biraz neticede birisinin ayıbını ayıplamamak gerekiyor onu kırmadan etmeden örtmek gerekiyor
Nazikce artik sevgilim olmadigini bildirirdim. Disini fircalamaktan bile aciz adam olmaz olsun yahu 😒
Hahaha çok acımasız ama haklısın
Ya zaten asla öpüşmem öyle bir durumda bide konuşurken sürekli dişlerine bakarım kendini rahatsız hissetsin diye , eğer baktım olmuyor Allah aşkına şu dişlerindeki altın kaplamayı fırçayla çıkart kuscam derim
Valla eğer seviyorsam çekinmeden söylerim hele ki ben başak burcu izin vermem ulennnn gerekirse dişçiye gidicez o dişler değişecek hatta ağız bakım suyu olacak çantasında sürekli sakız çiğnicek hey allahım 🤣
Ben açık açık söylerim bunda ters bir durum yok alışkanlığı değildir ama alışkanlık olsun diye herşeyi yaparım sonuçta hem temiz olur hemde sağlıklı bunda küçük düşücek ya da utanılacak bir durum yok
Aşağıda yorum atanların kaçının sevglisi düzenli günde 3 defa diş fırçalıyor merak ediyorum. Keza yapılan araştırmada türkiyenin yüzde 86'sı diş fırçalamıyor. Ama yok onlar yüzde 14'lük kısımda yer alıyorlardı değilmi. PARDON...
Kendisi için de sıkıntı olur ve yanımda bişey söylense karşı taraf haklı olsa bile laf ettirmem ve güzel bir şekilde kırmadan söylemeye çalışırm sevdim kişinin yüzüne vurmam böyle bir şeyi güzel bir şekilde söylemeyi tercih ederim :))
Fırcan yoksa bizdeki klozet fırcasını verimmi derim o anlar
Hmm konu ciddi, “seni şöyle alalım” der konuşurum. Çünkü konuşmak en iyisidir ve belki benimle buluşmaya acele ettiği için dişlerini fırçalamamış olabilir. Yoksa bu devirde diş fırçalamamak... sdsdsd
Belki acele ile çıktığı için unutmuştur diye düşünür. Hiç bozuntuya vermem. Fakat hep aynı şekilde geliyorsa kibarca buluşma yerine dişlerini fırçalayıp gelmesi gerektiğini söylerim. Değişmiyorsa ayrılırım.
şaka mı yoksa yorum yazan herkes fake mi dişini fırçalamadı diye sevgilisini terk edip ayrılan var ya duruma bak sanki anasına sövmüş başka kızla yakalamış arkadaş bu nedir :D
Aynen :D
@YMRALP böyle insan varsada afedersin sevmesin birini zaten :D
Boşver, insanlar sevilecek gibi değil zaten :))
@YMRALP aynen öyle :)
Dis macununu ve fircasini alirim karsima oturtur hadi bakalim duzenli olarak kullanacaksin bunlari derim hahay saka saka bu yasta ben mi ogretecegim yahu bunlari.
Kendimden yola çıkarak söylerdim örneğin "dişlerimi fırçalamadan rahat edemem nasil fırçalamıyorlar anlamiyorum igrenc durur o disler yani bakim önemli sonucta nefret ederim ole durumlardan" derim genelleme yaparak sanki baska birini anlatiyormus gibi gönderme yaparim😈🤣🤪
Uyarırım, eğer uyarımı dinlemezse ayrılırım. Daha en basiti olan diş fırçalama olayından bile yoksun olacak derecede pasaklıysa, üzgünüm ama işim olmaz öyle birisiyle. :)
Alır karşıma konuşurum ya da sabah fırçalamayı unutmuşsun derim. Sırf bu yüzden ilişki mı biter ya 😅 Zaten karşındaki insanla her özelini paylaşıyorsun bundan mı çekiniyorsun?
Kırmızı çizgilerimden biri titizliktir; bu gibi temel bakım rutinini önemsemeyen birinin kim bilir başka ne pasaklılıkları vardır. Allaha yakın olsun bana uzak amin.
İnciltmeden kırmadan müsait bir yerde söylerim. Utanmaması için aynısını kendiminde yaşadığını ve midede oluşabilen birşey olabileceğinide söylerim masum bir öpücük atarım konu kapanır
Aslında karşınızdaki insanı gerçekten sevip değer veriyorsanız bu tür küçük ayrıntılara takılmamanız gerekiyor. Tabii ki temizlik çok önemli ama karşınızdaki insanı da kırmadan belirtmeniz gerekiyor. Hemen ayrılmak da nasıl oluyor ya? O zaman karşınızdaki insanı gerçekten sevmiyorsunuz ki küçük bir ayrıntıya hemen ayrılıyorsunuz..
Ehehehe bir tanidigimizin bütün dişleri curudu falan diye bir sohbet baslatirim. şu an dişlerinin hepsini söktüler o yüzden ben 5 kez fircaliyorum derim. Bak bı daha geliyor mu fircalamadan sjjdjdjddjd
Seviyorsam kırmadan anlatmam gerekli, bu şekilde bir hediye ile yapması gerekeni yaptırmaya yönlendiririm, eğer olmuyorsa da en son seçeneği düşünmeye başlarım.
Güzel bir şekilde fırçalaması gerektiğini söylerim. Sigara da içiyorsa durum çok daha vahim demektir.
Ben şahsen sigara kullanmıyorum. Dişlerimi her gün değil ama 2-3 günde bir fırçalarım.
Bunu sağa sola çekmek çok saçma olur , ciddi birşey bu yarın bugün dişinden olursun. Benim estetik zevkimi bozacak diye felan değil sevdiğim kişiyi düşünmeyeceksem niye sevgiliyiz ki zaten diş kıymeti sonradan anlaşılan şeylerin başında aman yani.
Kesinlikle uyarırım konuya nasıl girilir bilmem ama bağlarız bir şekilde.
Firçalamazsan çürük nedeniyle kudura kudura kafanı duvarlara vurursun, ve dişinden olursun der, sokağrım ağzına fırçayı..
Kabir azabından bir parça resmen lan, ahh..