Bir sevgilim olmayacağı için, ve bir pedagog olmadığıma göre, kimin dişini fırçaladığı ve kimlerin dişini fırçalamadığı göz önüne almam gereken bir konu olmayacaktır.
Sırf kendisi için yaşayan ama çoğu hastalığın ne yazık ki ağız yoluyla bulaştığının bilincinde olmayan birisi olduğunu anlarım. Hayatta başarılar. Kendisi bilir ne diyelim.
Söyleyebilir miydim bilmiyorum belki ima ederdim ama ondan kesin soğurdum yani. Üstünde kir olması iğrenç birşey artı ağız kokusu sapsarı diş gerçekten iğrenç.
Konuşurum önce dişini fırçalamadı diye ayrılıyımı Allah aşkına güldürmeyin tabii öz bakım önemli o beniö fırçaladığımı göre göre alışır zaten e fırçalamazsa düşünürüm bir
Kalbini kırmadan inciltmeden uyarırım ve gayet doğal birşey olduğunu diş fırçalasada mideyle alakalı bir sorun olabileceğini söyler bir öpücük kondurur konuyu kapatırım :))
3 yıl ortodonti tedavisi görmüş biri olarak fiziksel anlamda en hassas olduğum noktadır. Dişlere verdiğim önemi sürekli dikkate getiririm sevgili adayım da ayağını denk alır diye düşünüyorum
Ağız ve dış sağlığı çok önemli olup her iki tarafın da çok dikkat etmesi gereken bir konudur. Onu uyanıp en iyi şekilde ağız bakımını yapmasını öğretirdim.. m
sırf dişini fırçalamadı diye sevdiğimi bırakacaksam hiç adam olamamışım demektir. düzgün bir dille dişini fırçala derim ha 1 uyarır 2 uyarır 3. de terk ederim.
Rencide etmeden uzmeden. kirmadan önemli olan onun dış görünüşü değil ağız sağlığını düşündüğümü en. guzel bu şekil anlatabilirsin. Diye düşünüyorum 🤔🤔
Naneli şeker ikramıyla başlar çaktırmadan diş sağlığına yönlendirirdim kendisini incitmeden ne de olsa hem beyaz dişli hem de düşünceli bir ponçiğim ben :)
Ağız kokusu bu hayatta en çok iğrendiğim şeydir. 😂 Bu yüzden bazen sabahları konuşmam bile, kalkınca. :) Ne yaparım... Ayrılmağa kadar götürürüm her halde. 😂
ya dişleri çıkmamış eski dişlerde çürükse ne yapardın yediği yemek dişte berbat gözükür yeni dişler çıksın dersin zaten diş kalmamış agızda sivri dişler altta yeni dişimi bekle çıksın sonra öperim
Kalbini kırmama gerek yok nazik bir şekilde söylerim kimsenin olmadığı yerde rencide etmeye gerek yok olabilir insanlık hali unutmuş olabilir donalım hastalıkta olabilir
Benim için küçük bir sebep bu yüzden ayrılmaya gerek yok diş fırçalaması gerektiğini söylerim o da yapar zaten şahsen biri baba böyle bişey dese 7/24 elimde diş fırçasıyla gezerim
Kendime uygun şıkkı bulamadım ama, konuyu bir şekilde dişten açıp, mesela şu ürün çok başarılı, şu gargarayı çok beğendim şeklinde ağzını ararım, bence işe yarar. Diğer türlü fazlasıyla gurur kırıcı.
Çiftler icin satılan dis fırcalarindan alirdim vee hadi beraber dislerimizi fırcalayalim derdim eglenceli olacagini filan soylerdim ve her aksam boyle yapinca o da alismis olurdu😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Bir sevgilim olmayacağı için, ve bir pedagog olmadığıma göre, kimin dişini fırçaladığı ve kimlerin dişini fırçalamadığı göz önüne almam gereken bir konu olmayacaktır.
Sırf kendisi için yaşayan ama çoğu hastalığın ne yazık ki ağız yoluyla bulaştığının bilincinde olmayan birisi olduğunu anlarım. Hayatta başarılar. Kendisi bilir ne diyelim.
Söyleyebilir miydim bilmiyorum belki ima ederdim ama ondan kesin soğurdum yani. Üstünde kir olması iğrenç birşey artı ağız kokusu sapsarı diş gerçekten iğrenç.
Konuşurum önce dişini fırçalamadı diye ayrılıyımı Allah aşkına güldürmeyin tabii öz bakım önemli o beniö fırçaladığımı göre göre alışır zaten e fırçalamazsa düşünürüm bir
Kalbini kırmadan inciltmeden uyarırım ve gayet doğal birşey olduğunu diş fırçalasada mideyle alakalı bir sorun olabileceğini söyler bir öpücük kondurur konuyu kapatırım :))
3 yıl ortodonti tedavisi görmüş biri olarak fiziksel anlamda en hassas olduğum noktadır. Dişlere verdiğim önemi sürekli dikkate getiririm sevgili adayım da ayağını denk alır diye düşünüyorum
Ağız ve dış sağlığı çok önemli olup her iki tarafın da çok dikkat etmesi gereken bir konudur. Onu uyanıp en iyi şekilde ağız bakımını yapmasını öğretirdim.. m
sırf dişini fırçalamadı diye sevdiğimi bırakacaksam hiç adam olamamışım demektir. düzgün bir dille dişini fırçala derim ha 1 uyarır 2 uyarır 3. de terk ederim.
Rencide etmeden uzmeden. kirmadan önemli olan onun dış görünüşü değil ağız sağlığını düşündüğümü en. guzel bu şekil anlatabilirsin. Diye düşünüyorum 🤔🤔
Naneli şeker ikramıyla başlar çaktırmadan diş sağlığına yönlendirirdim kendisini incitmeden ne de olsa hem beyaz dişli hem de düşünceli bir ponçiğim ben :)
Disleri kesinlikle fircalamasi gerekir cabuk tiksinen biriyim sevsem bile gormezden gelmem ikna ederim acik acik derim dislerinin fircalamasini yook devam ediyorsa baska seyler dusunulur
Çantamda ki yedek diş fırçamı uzatırım sözlere gerek kalmaz sanırım hani şu tek kullanımlıklardan
Naneli sakız ikram ederim sürekli :D yatarken “ben de dişlerimi fırçalayıp uyuyacağım” falan derim diş fırçalamadan rahat etmediğimi falan söylerim
Dis fırçalamanın önemini bilmesi lazım tatlı bir dille tavsiye de bulunurum kendi saglıgını düsünüyorsa zaten bunu kendi de yapar
Dişlerini fırçala derim? Yahu niye şekilden şekile giriyorsunuz böyle birşey için , bunu bile söyleyemiyorsanız olamamıştır o ilişki
Ağız kokusu bu hayatta en çok iğrendiğim şeydir. 😂 Bu yüzden bazen sabahları konuşmam bile, kalkınca. :) Ne yaparım... Ayrılmağa kadar götürürüm her halde. 😂
ya dişleri çıkmamış eski dişlerde çürükse ne yapardın yediği yemek dişte berbat gözükür yeni dişler çıksın dersin zaten diş kalmamış agızda sivri dişler altta yeni dişimi bekle çıksın sonra öperim
Çünkü ben bir kadının ilk önce yüreğini severim gerisi teferruat ve ben teferruatlara asla takılmam.. düzelmeyen tek. şey zihniyettir..
Kırmadan söylemeye çalışırım yine olmuyorsa ilişkiyi sessizce bitiririm bakımsız biri benim sevgilim olamaz
bu tiple bu ego :/
Evet aynen
Kalbini kırmama gerek yok nazik bir şekilde söylerim kimsenin olmadığı yerde rencide etmeye gerek yok olabilir insanlık hali unutmuş olabilir donalım hastalıkta olabilir
Hayatığğğm dişlerini fırçalarmısın diye uyarırım.
Eski sevgilim uyumadan önce dıslerini hep fırçalıyordu
Genç yaşta gece yatarken çıkarılıp, sabah kalkınca takılan diş kullanmak zorunda kalacağını söylerdim.
Düşününce haklı buldum sizi, daha etkili bir söz. Zeki kadınların farkındalıkları bir başka.
Teşekkür ederim😊
Rica ederim, bu sayfada en etkili söz sizinkisi olmuş.
Karşı tarafın ağız sağlığı veya alışkanlığını bilmeden nasıl eleştirip yorum getirebilirim ki? Hadsizlik...
Hadi dişlerimizi fırçalıyoruz derim 😂😂 sonrada kırmadan onu uyarırdım :)
Allah belasını versin artık şu sevgilinin yeter lan kaç gündür önüme çıkıp duruyor çıldırcam
Eski sevgilime yapmıştım dış macunu fırça götürüp kendim fırçalamistim 😂
sevgilim yok ama asla bunun icin ayrilmam ama direk konusurum cekinmemde
Diş bakımının nekadar önmemli olduğunu sık sık dile getiririm ve konuya direkt başkası üzerinden yürürüm
Benim için küçük bir sebep bu yüzden ayrılmaya gerek yok diş fırçalaması gerektiğini söylerim o da yapar zaten şahsen biri baba böyle bişey dese 7/24 elimde diş fırçasıyla gezerim
Kalbini kırmadan söylerim, söylüyorum da, hatta ikili diş fırçalarından alırız hoşuna bile gider diş fırçalamak ✩
Kimsenin bundan ötürü kalbini kıramam. İnsanlık hali olduğunu düşünürüm. Seviyorsam öyle kabullenirim napayım:)
Bir kova alırım. Diş macununu içine sıkarım biraz da çamaşır suyu dökerim içine. Sonra sevgilimin kafasını tutup içine sokarım tertemiz olur
viski veya konyak içiririm. yüksek alkollü başka bir içki de olabilir. başka türlü alamazsın kiri, pası
Diş temizliği önemli ya. Büyük ihtimal tiksinirdim ve sevgiliyken fırçalamıyorsa evliyken nasıl olur diye düşünürdüm.
Benim vereceğim cevap kimsenin aklına gelmedi mi ya
Kimse sevgilisi yanındayken böyle bir şey yapmaz varsa hiç duymadım
Kendi dislerimi sorardim hergün fircaliyorum nasıl görünüyor sorun var mı sence diyerek onada düzenli fircalamasi gerektiği mesajını verirdim
ilişki yakın olmayı gerektirir. ve sevdiğin biriyle yakınken ona olan sevgine hayranlığına zarar geldin istemezsin elbette.
ne gömmüşler be ben 1 yıldır fırcalamıyom dislerim beyaz die muhtemelen icerden curumuslerdir ama yapcak bir sey yok cok useniyorum
Ellerinden tutar banyoya götürürüm hadi disimizi fircalayalim der öperim yanagindan fircaladiktan sonrada dudagindan öperim
Kendime uygun şıkkı bulamadım ama, konuyu bir şekilde dişten açıp, mesela şu ürün çok başarılı, şu gargarayı çok beğendim şeklinde ağzını ararım, bence işe yarar.
Diğer türlü fazlasıyla gurur kırıcı.
Aynen oyle
Çiftler icin satılan dis fırcalarindan alirdim vee hadi beraber dislerimizi fırcalayalim derdim eglenceli olacagini filan soylerdim ve her aksam boyle yapinca o da alismis olurdu😁
Sevgilim zaten bensizken dişlerini fırçalamıyor, benim de ona en son verdiğim şey bir diş macunu oldu. Yaşadığım şey yani.
Açıkçası kişisel temizliğine özenmeyen biriyle sevgili olma fikri bile berbat, öyle biriyle olacağımı sanmıyorum.
Ne bilim telefonda konuşurken dişimi fırçalicam felan derim. Bu tür konulara özen gösterdiğimi ima ederim o da onlar heralde
"Bir şeyler içelim mi?" diye sorup, ağız çalkalama suyu getiririm. Sonra da "Hazır bunu içmişken birlikte dişlerimizi fırçalayalım." derim. :D
çok mantikli😂😂
Diş fırçalamadı diye vazgeçenler elbet çıkacaktır. Ama ben ondan ziyade diş fırçalama alışkanlığını geliştirmek için çabalardım.
Söylersen alınır ama nasıl diyeceksin
Alışveriş yapmaya götürürüm aaa diş fırçaları indirimdeymiş der alırım ona da sorarım ister misin diye
Sevgili olurken en çok dikkat ettiğim şey temiz ve bakımlı dişler. Bu yüzden kabul edebileceğim bir durum değil.
Hergün fırçalıyorum ama kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor. O yüzden yapabileceğim bişey yok.
Dişlerimi fırçalıcam sende fırçalamak istersen macunumu ödünç verebilirim diyerek hatırlatma yaparım😃
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim. Bir diş fırçalamadı diye ayrılınacaksa oohooo.
Sanki bende dişlerimi fırçalamayı unutmuşum gibi dişlerimi saklardım sevgilimden o farketib beraber fırçalarız dişlerimizi bence...
Konuşurdum.. sevgilim sonuçta gizlim olmaz rahatsız olduğumu söylerim oda düzeltmezse o zaman sorun olur.
O goruntu pek hoş olmasada yinedeilk etapta disini fircalamasi icin tatli taltli uyaririm 😁ikinci defa olursa 😏👩🚀
şıpsevdi olmadığım için öyle zart diye sevgili değiştiremem. ima ile vurgular, çekidüzen vermesini sağlardım.
eğer normal öylesine bir birliktelikse bu aramızdaki sevgi ve hoşlantıya zarar verebilir. ama gerçek anlamda bir aşk varsa bilemiyorum.
En acilinden bir macun bir fırça otur fırçala derim ne yapcam başka ama böyle biri sevgilim olamaz dikkat ederim kişisel bakimina
Hassas bir konu bu fırçalaması için direk söylemem ben hiç hoş olmaz bu ama bir şekilde bilinç altına fırçalamsı gerektiğini yerleştirirdim
Aşk, karşındakinin eksikliklerinin dolayı çekip gitmek değil, onu mükemmelleştirmek ve olumlu yönde değiştirmektir.
Diş fırçası hediye ederim dişine günde 4 dakika ayıramayan biri seni hiç önemsemez bunu da geçtim en önemlisi öz saygı