Sevgilin dişlerini fırçalamazsa tepkin ne olur?

29 Temmuz 2025
Sevgilin dişlerini fırçalamazsa tepkin ne olur?

29 Temmuz 2025
Kişisel bakım Normalde her daim olması gereken bir unsur olarak bizim karşımıza çıkmakta Yani bir kişi kişisel Bakımlarını ne olursa olsun hangi koşulda olursa olsun yapmak zorundadır İlla sevgili veya eşe güzel görmek için değil önce kendine güzel görünmelidir bir insan ve dolayısıyla kendini sevmesi lazım kendini seviyorsa kendi kişisel bakımından hiçbir zaman ihmal etmemelidir diye düşünüyorum
Kesinlikle...
Sevdiğim insanın her hâlini kabullenmek isterim ama hijyen gibi temel bir konuda göz yumamam. Dişlerini fırçalamaması sadece kişisel değil, karşısındaki insana da saygıyı etkileyen bir durumdur. Bu yüzden ilk anda kırıcı olmadan ama açık bir şekilde dile getiririm. Çünkü birlikte yaşanacak bir hayat, sadece duygularla değil, alışkanlıklarla da örülür. Ağız kokusu, özensizlik gibi küçük görünen detaylar zamanla sevginin içini boşaltır. Birlikte gülümserken rahatsız olmamak, yakınken özgür hissetmek gerekir. Sevgi ne kadar büyük olursa olsun, yanında saygı ve özen taşımıyorsa, eksik kalır. Ve ben eksik olan hiçbir şeyi uzun süre taşıyamam.
Diş bakımına önem vermeyen biriyle birlikte olamam ben zaten benim için önemli kriterlerden biridir ilişkide Evet karakter önemli çok önemli ama sonuçta yakınlaşma sarılma öpüşme hatta bunları geçtimisterimediği zaman da ben o dişleri güzel bir bakımlı şekilde görmek isterim
Gülümsediği zaman***
Teşekkür ederim 🌺
Diş ve ağız temizliği benim için her zaman çok öncelikli. Soğan, sarımsak, sigara ve çok daha fazlası, herbiri birbirinden iğrenç. Hoşgörmem, tahammül etmem, sohbet ederken mesafe koyarım, öpüşmem sdfsdfsdf 😂😂
Teşekkürler 😍 ✨💖
Hmm, dişlerini fırçalamamak mı? 😬 Aşk, evet, birçok şeye tahammül ettirir ama hijyen de biraz şart gibi bence. Sağlık hem bize hem ilişkiye özen göstermek demek. Ona tatlı tatlı “Bebeğim, o fırça seni bekliyor,” diyerek şaka yollu hatırlatır, durumu toparlamaya çalışırım! Hijyen, romantizmin sessiz kahramanı sonuçta, unutmamalı. 😊🪥💕
Cevap
34Cevap
Yanında iki saat diş fırçalarım. Djdj
Yahu dişini fircala demek daha kolay olmaz mı?
Öylece söylenir mi ddjj
Eveet söylenir tabii..
İnsan öpmeye igrenir 🤮
Hahshs hele sabah
Fırçalasın...
Tamam 😅
Bakımsız biri sevgilin olamaz
Sevgilim*
Tiksinirim kusura bakmasın
bakımlı biriyle sevgili olacağım için böyle bir durum yaşamazdım
Fırçalamayan çok var. Dis frçalamayı kapitalizmin bir ritüeli olarak görüp, yiyip içtikten sonra ağzını sıcak suyla çalkalamanın yeterli olduğunu düşünüyor olabilir. Ama böyle bir şeyide ben kabul edemem. Bu ayrılık nedenim olurdu, hijyene dikkat eden biri olduğumdan kaynaklı.
Benimkinin agzi leş gibi kokuyor artık dayanamıyorum opusurken ama söyleyemiyorum da o istemediği sürece yanağından öpüyorum sadece
Uyar çekilir eziyet değil🤮
Öyle biri sevgilim olamaz. Hijyen kırmızı çizgimdir..
Ağız bakımı benim için hassas bir konu. Benim tepki vermeme gerek yok, temiz ve bakımlı bir kişi sevgilisi olsun veya olmasın bu konuya hassasiyet gösterir. Göstermiyorsa uzak mesafe ilişkisi yaşarız.
Bu dayıma mı benzemeye çalışıyorsun derim shshsh
Her gün sabah akşam dişlerimi fırçalarım ağız bakımı çok önemlidir. Diş fırçalamayan insanla asla olmaz. Pasaklıları sevmem.
Temizlik bakım cok cok onemli oyle dis temizliğini bile yapmayan biriyle olamam dikkat etmeli her zaman
Bir insan başkası için değil kendisi için genel temizliğine dikkat edecek ellerine , dişlerine elbette özen gösterecek
Fırçalama aliskanligi olmayan biri garipsemeyebilir. Ama dişlerini duZenli fircalayana garip gelebilir.
Ee bu beni rahatsız ediyorsa belli ederım. Ve tabı genelde böyleyse ozensız ve bakımsız bu bır adım gerı demektir 🤷♀️
Midem bulanır ve istemsizce uzaklaşırım ağız kokusu yapar berbat bişi
İğrenç düşünmek bile korkunç tepkim sert olur tabiki 😄
Söylerim benimde hijyende dikkat etmem gereken noktalar varsa oda söylesin
gerçektende erkeklerin dişlerini fırçalamama sorunu var :)
Diş macunu ve diş fırçası hediye eder salağa anlatır gibi diş fırçalamayı gösteririm.
o fircalamazsa bende fircalamsm kokarca gibi gezeriz 🙈🙈
Ya hep ya hiç takılırdım, başka türlüsüne tahammülüm yok
E bir zahmet temizliğine kişisel bakımına özen göstersin.
Pasaklı sevgili istemem😄
Ayrilik sebebi, sonra acaba niye öpüsmek istemiyor diye aglar durur
Dişlerini fırçala yoksa susuz sabunsuz kayarım sana derim
Ona son model elektrikli diş fırçası hediye ederim
Çok havalı..
Dünyada en iğrendiğim şey ağız kokusu yani direk uzaklaşırım
Diş fırçası alırdım söylerdim uyarırdım
Kendine yazık eder bana değil
Fırçalamalı
Hijyen kırmızı çizgim
Olmazsa olmazdir
Iyyy defol göz yasartıcı
Misvak alırım çiğne derim
Uyarırım kendi sağlığı için
Uyarırım bu konuda onu hijyen çok önemli
Bak buna tahammül edemem işte
fircalamasini söylerdim uyarirdim
Bir insan bir zahmet dişlerini fırçalasın ya
Bir daha buluşmsm büyük ihtimalle.
Rahatsız olduğumu belli ederdim
Seviyosam öpmeye devam ederim
Nefesi kokardı ben uyarırıdım ya önce.
Kokmuyorsa acele etmem, kokuyorsa söylerim.
Söylerim direkt pis insan sevmem sjssj
Bu biraz sıkar.
Kokuyor aşkım pis kokuyor
Dişlerini de fırçalarsın ya
kendi ellerimle fırçalarım
Ayrılırım
Bı uyarsaydin belki firçalardi
Öpemiyorum, fırçala :)
onunu dudağından öpmem
Fırçalamasın kendi bileceği iş
Ona diş fırçası hediye ederim 😀
Bişey olmazdı