Bende çıktı :) 2 yıldır kilo vermeyi beceremiyordum. İnsan çabalayıp sonuç alamayınca demoralize oluyor. İnsülin direnci kırılınca oturduğum yerden kilo vermeye başladım.
"Sen" öznesiyle cümleyi yazarken benimki direkt olarak soruyla konuşma haliydi aslında, direkt olarak sana yanıt vermemiştim abi. Ama kilo vermeye niyetin varsa -ki fotoğrafından hiç gerek yok gibi görünüyor- yine bir dahiliyeye görün derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şok diyetlere inanma, zayıflama adi altında satılan ürünlere paranı kaptirma
Bence kalori azaltın
- Muhtemelen insülin direncin var, diyetisyenden önce bir iç hastalıkları uzmanına git. Kilo verememen senin suçun olmayabilir.
O nereden çıktı 🤣
Bende çıktı :) 2 yıldır kilo vermeyi beceremiyordum. İnsan çabalayıp sonuç alamayınca demoralize oluyor. İnsülin direnci kırılınca oturduğum yerden kilo vermeye başladım.
Bende var mı ouo bir şey bilmiyorum.
Ouo ne ya. Öyle*
"Sen" öznesiyle cümleyi yazarken benimki direkt olarak soruyla konuşma haliydi aslında, direkt olarak sana yanıt vermemiştim abi. Ama kilo vermeye niyetin varsa -ki fotoğrafından hiç gerek yok gibi görünüyor- yine bir dahiliyeye görün derim.
🙃
Ye gitsin ölümlü dünya aklında kalacağına midende kalsın
Ayy bu soruyu beğendim, şu an ihtiyacım olan şey motivasyon
Blinksen blackpinkin diyetlerini yapabilirsin mesela ben jennie'nin kini yapıcam bu hafta
Blinkim bir bakarım bebişim, teşekkürler. 🌸
Rica ederim ♡
Buzdolabından Uzak dur 😄 derim
Spor yapsın. İstediğini ölçülü yesin.
Karşısında yemek :D
Ye can bogazdan gelir
Kendin kafamda bitirmenin lazım yoksa olmuyor
Bol su iç yürüyüş yap derdim
Çok basit… Yeme !!
Zayıflayınca taş gibi görüneceksin denmeli.
Az ye ayı denir