Sağlık Spor yapmadan diyet ile kilo verilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sorum baslikta Güncellemeler+1 yıl Keyfimden degil burnumda etler var ve spor yapamıyorum nefesim sıkısıyor 🙏 Spor yapmadan diyet ile kilo verilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ben vermiştim ama benimki diyetten beterdi, riskliydi tavsiye etmem ergendim çocuktum o zamanlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten dengeli diyet yapiyorum ama spor yok maalesef Yorumla
Olmazolamaz3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Verilirde sonra sıkışlaşmada lazım ama sarkmalar olmasın diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok kilo vermicem ya Yorumla Olmazolamaz3434 +1 yıl Keyif senin, vücut senin. Nasıl olmak istiyorsan öyle devam Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Çok hareket ve yürüyüşle mümkün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Guncellememi okuyun 🙏 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl diyet saçmalık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Guncellememi okuyun 🙏 Yorumla mngkargo +1 yıl aldır kes ya da Yorumla Soran +1 yıl Randevu aldim kbbden bekliyorum Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Zorlanirsin ama verilir ve kas kaybon çok olur 0 7 Yorumla bigboy188100 +1 yıl Alışırsın spor illa ağırlık demek değil yürüyüş bile olur ama. illaki. kas kitlrni artirmalisi yoks sarkma olur kiloan kac Yorumla Soran +1 yıl Guncellememi okuyun o yuzden🙏 Protein agirlikli beslensem bir ise yarar mi kas kaybi konusunda Yorumla bigboy188100 +1 yıl Burun içine bişey koyup eti biraz aciyordurla illaki yürüme lazım en azinda kötü olur kaç kg dusuceksin Yorumla Soran +1 yıl Randevu aldim kbbden aldirmak icin evet spor yaparken gogsum daraliyor yaniyor aci var 5 kilo vermek istiyorum Yorumla bigboy188100 +1 yıl 5 kilo neymiş ben bu gün şu icmeyince veririm Yorumla Soran +1 yıl Normalde 10 du 5ini verdim 5 i kaldi kilolu biri degilim ama metabolizmam yavas sanirim Yorumla bigboy188100 +1 yıl Verirsin veriri yaparisn Yorumla
BestxPeria Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Verilmesine verilir ama agır olur baya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Guncellememi okuyun o yuzden 🙏 Yorumla
skypuhch Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Verilir ama bu çok daha zor bı yol 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla skypuhch +1 yıl Diyet ile kalıcı olarak veremezsin aksine yeme arzun artar spor yaptığında vücut zaten fazlasını yiyemiyor Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet ama hızlı olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 5 kilo da mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben vermiştim ama benimki diyetten beterdi, riskliydi tavsiye etmem ergendim çocuktum o zamanlar
Zaten dengeli diyet yapiyorum ama spor yok maalesef
Verilirde sonra sıkışlaşmada lazım ama sarkmalar olmasın diye
Cok kilo vermicem ya
Keyif senin, vücut senin. Nasıl olmak istiyorsan öyle devam
Çok hareket ve yürüyüşle mümkün
Guncellememi okuyun 🙏
diyet saçmalık
Guncellememi okuyun 🙏
aldır kes ya da
Randevu aldim kbbden bekliyorum
Zorlanirsin ama verilir ve kas kaybon çok olur
Alışırsın spor illa ağırlık demek değil yürüyüş bile olur ama. illaki. kas kitlrni artirmalisi yoks sarkma olur kiloan kac
Guncellememi okuyun o yuzden🙏 Protein agirlikli beslensem bir ise yarar mi kas kaybi konusunda
Burun içine bişey koyup eti biraz aciyordurla illaki yürüme lazım en azinda kötü olur kaç kg dusuceksin
Randevu aldim kbbden aldirmak icin evet spor yaparken gogsum daraliyor yaniyor aci var 5 kilo vermek istiyorum
5 kilo neymiş ben bu gün şu icmeyince veririm
Normalde 10 du 5ini verdim 5 i kaldi kilolu biri degilim ama metabolizmam yavas sanirim
Verirsin veriri yaparisn
Verilmesine verilir ama agır olur baya
Guncellememi okuyun o yuzden 🙏
Verilir ama bu çok daha zor bı yol
Neden ki
Diyet ile kalıcı olarak veremezsin aksine yeme arzun artar spor yaptığında vücut zaten fazlasını yiyemiyor
Evet ama hızlı olmaz
5 kilo da mi?