Sağlık Börekleri limitsizce yerken kalorilerine de bir göz atalım mı, böreklerin kalorilerinden haberdar mısınız? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 #selamgençlik#Sağlık ve kilo kontrolünde böreklerin çeşitlerine göre kalorilerini ayarlayabilirsiniz, afiyet olsun diyelim mi?#saglikdiyet#tubasueda#🍀🍀#✔️✔️ Börekleri limitsizce yerken kalorilerine de bir göz atalım mı, böreklerin kalorilerinden haberdar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnanmayın abi şu muhabbetlere. Yemekteki kalori önemli değil sizin gün içinde ne harcadığınız ne kadar yaktığınzı önemli sen 10 kalori bile alsan yakamıyosan kilo alırsın 1 2 Yorumla vesvesex +1 yıl Yani yemelde tembel olmayın hareketli canlı olun istediğinizi yiyin tabi sınırlarınız da olsun Yorumla vesvesex +1 yıl Her şeyden azar azar Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Haberdarım o yüzden bugünlerde uzak duruyorum 😅 1 2 Yorumla Suvenir +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim ✔️ Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi öğrendim. Benim için ne kadar çok o kadar iyi. Kalori derdim yok. 1 0 Yorumla
S0NTANG0 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Hamur işine bayılırdım ta ki bu yaşa gelene ve metabolizma yavaşlayana kadar. Şimdi her şey kararında. Bilgilendirme için teşekkür ederim. 1 0 Yorumla
RubyÇikolata Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yemek yemeyi seviyorum kalorisi pek önemli değil. Önemli olan yeterli spor yapmak. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı. @Catutigernos çok seviyomuş baksın da çok severken tombiş olmasın 1 0 Yorumla
Ela242 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben çok severim çok güzel oluyor. Zaten zayıfım yerim ben:) 1 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç yemiyorum bunlardan 2 yıl olacak neredeyse.Karbonhidrat ı kesin iyi geliyor 😊 1 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bilmiyordum bu kadar kalorili olduğunu 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Sadece çok kalorili olduğunu biliyorum 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 309 cevap paylaştı. yine de su böreğindenn vazgeceememmm 💓 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar