gün içinde çok yoğunum akşamda spor salonuna gidicem verir miyim.
tavsiyelerinizide söylerseniz çok sevinirim
gün içinde çok yoğunum akşamda spor salonuna gidicem verir miyim.
tavsiyelerinizide söylerseniz çok sevinirim
Selam🧸
3 ay da 25 kilo vermek çok sağlıksız olmaz mı? Bide neden vermek lazım?
Spor da yapacaksınız kas oranınız artınca yağ görünümü azaldığı için 25 değilde 13 ya da 15 kilo verseniz yine sizin istediğiniz görünüme kavuşmuş olursunuz.
Hızlı kilo vermek kişiden kişiye farklılıklar gösterir.
Hedefiniz 3 ay olmasın sonuca odaklı olun. ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek olsun ilk tercihiniz..
Sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olabilecek öneriler.
Sağlıklı bir beslenme planı oluşturun: Dengeli bir diyet planı hazırlayarak kalori alımınızı kontrol altında tutun. Yağsız proteinler, sebzeler, meyveler, tam tahıllar ve sağlıklı yağlar gibi besinleri içeren bir diyet, kilo vermenize yardımcı olabilir. Ayrıca düşük kalorili atıştırmalıklar seçmeye ve porsiyonları kontrol etmeye dikkat edin.
Hidrasyona dikkat edin: Su içmek, vücudunuzun metabolizmasını hızlandırmaya ve tok hissetmenize yardımcı olabilir. Her gün yeterli miktarda su tüketmeye özen gösterin. İçecek seçimlerinizde kalorisi düşük ve şekersiz içecekleri tercih etmeye çalışın.
Düzenli egzersiz yapın: Kilo verme sürecinde egzersiz yapmak önemlidir. Haftada en az 150 dakika orta şiddette aerobik egzersiz yapmayı hedefleyin. Ayrıca kas kuvvetinizi artırmak için direnç antrenmanlarına da zaman ayırın. Egzersizlerinizi bir uzman eşliğinde yapmanız önerilir.
Porsiyon kontrolü yapın: Porsiyonları kontrol etmek, kalori alımınızı azaltmanıza yardımcı olabilir. Tabaklarınızı küçültmek, yemekleri yavaş yavaş çiğnemek ve porsiyonlarınızı ölçmek için ölçü kabı kullanmak faydalı olabilir.
Stres yönetimi: Stres, kilo verme sürecini etkileyebilir. Stresi yönetmek için egzersiz yapmak, meditasyon yapmak, hobilerle uğraşmak veya destek almak gibi yöntemlere başvurabilirsiniz.
Destek alın: Kilo verme sürecinde bir destek ağına sahip olmak motive edici olabilir. Ailenizden, arkadaşlarınızdan veya bir sağlık uzmanından destek isteyebilirsiniz.
Bu öneriler genel bir rehber niteliğindedir. Ancak sağlıklı kilo verme hedeflerine ulaşmak için bir beslenme uzmanı veya bir doktorla çalışmanız önemlidir. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir kilo verme süreci için uzman tavsiyesi almanızı öneririm
Spor ve az kalorili beslenirsen bence verebilirsin ek olarak şunları önereyim detoks suyu içebilirsin, soğuk su diyeti yapabilirsin. soğuk duşlarda metabolizmayı hızlandırır. Sindirim sistemine iyi gelen yiyecekler tüketmen de fayda sağlayacaktır. Aç karına kuru kayısı vb bunlara internetten bakıp kendine uygun olanı seçmen daha iyi olur. Bol bol sebze meyve ye. Asitli içecekler, abur cubur, yağlı şeyler, şekerli yiyecek ve içeceklerden kesinlikle uzak dur. Gece aç yatman da kilo vermene yardımcı olur. Akşam yemeğini geç yememen gerekiyor ayrıca akşam yemeğinden sonra daha fazla bir şey yeme. Gece yemek yemek daha çok kilo aldırır.
Cevap
4Cevap
Sabah kahvaltıda istediğini ye. Öğlenleyin salata ve et. Ekmek, seker, tuz dan uzak dur. Akşamlarıda çorba iç.
2 hafta boyunca yemek yeme 5 kilo falan verirsin. 25 kilo vermek istiyosan 4-5 ay sağlıklı sebze diyeti yapmalısın. 3 ayda nerdeyse imkansız
Ekmek yeme şeker ve benzeri şeyleri hayatindan çikar sabah yumurta mutlaka ye istedigin gibi yapabilirsin yukurtayı 2 ögun sana yeter aksam 6dan 7den sonra bir şey yeme bol su iç ve spor yap tamamdir
Nedir o
Hayır değilim
Öyle bi izlenim mi verdim😄
Yani çok da uzun degildi aslinda ben özet geçtim daha detaylandirabilirdim ama üşendim 😅 ve bir şey demeyi unutmuşum porsiyonlari kucultmesi lazim
Bi kac sene önce bu şekil bi diyet yapmistim etkisini gördüm diyet karatay diyeti bana en uygunuydu. Sporda yapiyordum bi aralar biraktim yine baslamayi dusunuyorum yakin zamanda. Kilom yok ama vucudumu daha güzellestirmek istiyorum doymak bilmiyorum sanirim😅
Doymak derken mecaz anlaminda dedim ha midem çok fazla kuculdu o degildi kastettiğim yani vucudum guzellestikce daha da yapmak istiyorum
3 ayda 25 kilo vermek çok hızlı ve sağlıksız olur. Kaç kilosun şu an?
Sana tavsiyem 15 saat Aralıkiı açlığı denemen. Akşam erkenden başla yapmaya
2 ögün ye ara ögğn yapma kahve yeşil çay filan iç sadece verirsin
sağlıklı beslenme düzenli uyku ve sporunuda yaparsan cok rahat kilo verirsin
Kanka zor ya saglıklı olmaz
valla 3 ayda 25 kilo zor
Ketojenik diyet sıfır şeker sıfır karbonhidrat
Kilo Boy kac
Boğazını tut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?