- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba. 🌸 Eğer şu an durduğun kilodan ve görüntüden mutluysan bize laf söylemek düşmez.
Yinede bizim fikirlerimizi soruyorsan... biraz fazla zayıflamış gibisin... ama çok göze batmıyor... kilo alacaksan Eğer bu sağlıklı sekilde olmalı... iyi günler..01 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba💗Çok güzel söylemissiniz teşekkür ederimm. Eskisine göre daha sağlıklıyım ve mutluyum. Çok göze batmamasına sevindim. İyi günler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen daha önce de aynı şeyi sormuştun Vücuduyla barışık olmayan birisin. Yahu sincap bir kızsın, hâlâ kilo verme derdine düştüysen senin durumun psikologluk olmuş. Aileler de bir zahmet ilgilensinler.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKilo vermeye çalışan herkesi kastetmedim. Kafayı kilosu normal olduğu hâlde bunu soruyorsa demek ki kendiyle barışık değil. Durum oldukça ciddi acil şifalar.
Soran+1 yılBende kilo vermeye devam etmeyeceğini söyledim zaten. İyi günler
Senin kararın ama bence fazla zayıfsın. Durmalısın ve tekrardan biraz kilo almalısın. Güzel bir kızsın devam edersen çirkinleşmeye kendine zarar vermeye başlayacaksın. Dikkat et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bırakmalısın
00 Yorumla
+1 yılGünün sorusu seçilen sorudaki fotoğraflar çocuk fotoğrafları @KızlarSoruyor farkında mısınız? Acilen bu içerik kaldırılmalı!!! Çocuğa edilen yorumları görmüyor musunuz?
58 Yorumla
Soran+1 yılBen çocuk değilim😒
Soran+1 yılBirinin olduğundan genç ya da kücük görünmesi onun çocuk olduğu anlamına gelmiyor
- +1 yıl
Çocuksun kardeşim sen. Geçenlerde de bir tane k-pop sanatçısına benzemek istediğini yazmıştın hatta.
Soran+1 yılÇocuk değilim bak knk. Gecen de 18 yasımda oldugunu söyledim, boş yapıyorsunuz. Evet ona benzemek istiyorum ne var?
Soran+1 yılBirine izenmek kötü bir durum değil. Herkesin olmak istediği hayalindeki birisi vardır
- +1 yıl
Benzemek istediğin kişiye falan laf söylemedim, o kişi olduğunu belirttim sadece. Sen açık bir şekilde çocuksun.
Soran+1 yılBen çocuk değilim ve bunu bir daha anlatmaya calısmayacagım
- +1 yıl
Tamam 👍
+1 yılDaha nerene vercen kaburgalarim sayilcak yakinda tamam zayif olmayi seviyosundur herkesin kisisel dusuncesi de bu kadar da sagliksiz hic mi bir sey yemiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılYani yiyorum aslında. Ama ne çok az ne de çok fazla. Diyet listesi almıştım diyetisyende. Onu uyguluyorum
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAz daha verirsen yok olacaksın kız. Cin eğrisi gibi kalmışsın
25 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.hizliresim.com/c4pljtz
Aslında eskiden daha kötüydüm🥲- +1 yıl
Botları taşıyorsan yine iyi. Az ye ye uçarsın rüzgarda
Soran+1 yılYa eskiden biyleydim😅O zamnalar 34 kiloydum şimdi 41 kiloyum
- +1 yıl
Damacana kadarsın kız sen 😂
- +1 yıl
@GOKHANoturumactı ay yorumlarına haykırdım 🤣🤣🤣
+1 yılHayatım daha yaşın genç olduğu için ilerleyen zamanlarda vücut hatların daha çok oturacak kötü yorumlara kulak asma çok güzelsin 💕
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aşkım🫰Sen daha da mükemmelsin. Pek aldırış etmiyorum zaten. Önemli değil😊
+1 yılNeden kilo veriyordunki zaten zayifsin hem kucuksun daha bence istedigini ye kilo al sonra spor yapmaya baslarsin
011 Yorumla
Soran+1 yılŞey bu haldeyken kilo vermeye baslamadım. Uzun bir zamand8r kilo veriyorum
Soran+1 yılArtık kilo vermeyeceğim zaten spor yapıyorum
- +1 yıl
zaten bu kilodaki biri kilo alamazki kolay kolay yani sisman degilsindir sen
Soran+1 yılYani 57-60 kilo civarından 40 civarına duştüm. Balık etliydim eskiden
Soran+1 yılŞu anki halim bu fotolar
- +1 yıl
Bende eskiden bu fotograftaki halin gibi zayiftim kotu gorunuyordu kilo alinca yakisti sanada yakisir. takip atarsan fotolarimi atayim farki gor. sende kilo almalisin kesinlikle
- +1 yıl
Boyun kacki 60 kilo iyiymis bence
- +1 yıl
Eski halindeki fotarinida atarmisin ozelden. bence psikolojik olarak sen kwndini aisman hissediodun
Soran+1 yılBoyum 162
Soran+1 yılEski fotograflarımın hepsini sildim😅Moralimi bozuyor. Annemlerden bulursam belki
- +1 yıl
tamam tkp at ozaman unutma
Kilolu değilsinki. Ayrıca evdeyken o NBA tshirtünün altına etek giymene gerek yok bence etekaiz daha tarz durur çok hoş.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvde annemler var😂Şort giymeden dolasamam
Soran+1 yılBirde o şort ama büyük geldiğinden etek gibi duruyor😅
Soran+1 yılEskiden kiloluyum zayıflaya basladım bu arada. Hala zayıflıyorum ama artık dursam mı
Soran+1 yılBende anlatabilsem keske😶
Soran+1 yılKarate yapıyorum. Ayrıca pilates, kardiyo, bisiklet, ip atlama vs
Soran+1 yılVoleybol pek sevemiyorum😅
+1 yılTaş çatlasın 12 yaşındaki çocuğa bile yüreyenler olmuş şaka gibi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
12 Yorumla
Soran+1 yıl12 mı haykırdım ya😂Sadece kücük görünüyorum. Okuldaki hocalarım da ilk başta kimin kardeşin de buraya geldin burada ne işin var demişti😅Benim o okulda olduğumu söyleyene kadar. Boyum kısa bir de zayıf bir şey olunca yüzümde biraz çocuksu olunca yasım bayağı minik g9rünüyro
- +1 yıl
Aşağıda birine resim atmışsın yüzünden bile belli çocuk olduğun sadece zayıflığından değil.18 yaşında olsan yüz hatların biraz daha oturmuş olurdu yani bu bariz belli bir şey. Neyse küçük değilim diyorsan değilsindir...
+1 yılBiraz daha zayıflasan yok olacaksın resmen. Rüzgar estiğinde sen de uçuyor musun diye sorasım var. Benim sevgilim olsan sana sarılmaya korkarım.
00 YorumlaOha ya keşke senin gibi kilo verebilsem karın kası yapmaya başla bence iyi olur senin için 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmaya calışıyorum umar8m yapacağım 👍
Fazla kilonun vücuda zararı olduğu gibi bu şekilde zayıf olmak da zarar verir, kesinlikle bırakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılEn son fotoğraf kilo aldığın fotoğraf mı belli oluyor baya
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hepsi bu hafta cekildi
Soran+1 yılHepsi aynı yani
- +1 yıl
Hepsi bu hafta mı çekildi üstteki fotoğraflar ne zaman girsem sitede var zaten
- +1 yıl
Yeni değil onlsr
Soran+1 yılNe zaman siteye girsen mi? Yeni çektim yalan mı söyleyeceğim?
Soran+1 yılİlk fotoğraf bugün,2. olan önceki hafta, son fotoğraf ise 2 gün önce
- +1 yıl
Okeyto bebiş sakinnnn
hafif kastan kilo alsan super
olursun ama bu halinde guzel10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac yasindasin da sen kendini sergiliyorsun boyle. Bu fotograflarin bu kullaniciya ait oldugunu dusunmuyorum. Acilen bu soru kaldirilmali @kizlarsoruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBak knk ben 18 yasındayım. Kücük görünüyor olabilirim ve bunu açıklamaktan bıktım. Siz hiç olduğundan genç görünen birisini görmediniz mi? Şuraya da bikiniyle donla cikmadım doğru düzgün konuş anam mısın babam mısın. İnanmazsanda inanma kimseye inandırmak zorunda değilim. Kimsenin fotograflarını kopyala yapıştır yapacak kadarda ahlaksız degilim
+1 yılÜzgünüm ama hastalıklı gibi duruyorsun lütfen kendine bunu yapma
10 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. atalarımız kadın dediğin etli butlu göğüsü büyük kalçalı basenli olur demiş sana bakıyorum hiçbir şey yok
02 Yorumla- +1 yıl
Haha bende oyle dusunuyorum ama herkedin dusuncesi farkli olabilir demekki kız zayif seviyo
Soran+1 yılYani herkesin istediği fizik farklı tabiki. Ben eskiden balık etliydim ama kendimi begenmedigom için zayıfladım. Ha sorarsınız mutlu muyum diye şu n eskiye göre daha mutluyum
+1 yılÇok zayıflamışsın hiç normal değil bu zayıflık. Biraz kilo al dokunsalar ellerine kemik gelecek.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılZayıflığın iyi ama sporla daha biçimli ve güzel olur
00 Yorumla
+1 yılGüzelim sen zayıflamayı abartmışsın biraz anoreksiyaya dönmüş
00 Yorumla
+1 yılacil kilo almalısın ve spor yap fizigin olsun birsey kalmamıs ki senden.
00 Yorumla
+1 yılAsırı zayıfsın ya biraz daha kilo verirsen ortada fizik kalmıycak
00 Yorumla
+1 yılAblacım bırak bence rüzgarda uçup gideceksin kilo vermeye devam edersen
00 Yorumla- Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz daha kilo verirsen iskeletora dönüşeceksin. rüzgarda uçmadığına dua et
00 Yorumla
+1 yılKız bu ne dal gibi inceciksin. Keşke bnede senin gibi olsaydım 😃
00 YorumlaBence bırak ten renginde çok güzel hassas olur vücudun
00 Yorumla
+1 yılEn son Ali cabbara bu kadar üzüldüm. Al bacım biraz kilo
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği kız başkasına varmış , oynar el oğluyla çalar Ali cabbar
+1 yılSafinaz olmuşsun ayakların çok hoş beyaz ten müthiş yeter artık kilo virme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet arkadaşlar, eğer spor yapmadan kilo verirseniz bir deri bir kemik kalırsınız.
010 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapıyorum knk
Soran+1 yılKarate, kardiyo, pilates, yoga, bisiklet vs
Cevap sahibi+1 yılAgirlik calismasindan bahsediyorum aslinda. Kaslari en iyi koruma yontemi budur
Cevap sahibi+1 yılO yaptiklarin kardiyo gibidir tek basina yeterli degil
Soran+1 yılAgırlık anternmanı Cook sıkıcı olduğu için bıraktım
Cevap sahibi+1 yılAğırlık çalışmasının verdiği hazzı hiçbir sporda bulamazsın. Bütün profesyonel sporcular (basketbolcular, futbolcular vs) ağırlık antrenmanı yapar
Soran+1 yılAma ben sevmiyorum😶Ve farkındaysan onlarla ben aynı kişi değiliz. Sıkıldıgın sporu yapmak da işkence gibi geliyor. O yüzden şu an agırlık calışmayı düsünmüyorum yinede aklımda bulunduracagım sağol👍
Cevap sahibi+1 yılPeki. Biraz ilerlersen bir daha bırakamayacaksın zaten 👍 Görünümünde acayip iyi yönde değişecek
Soran+1 yılUmarım bir gün sıkılmayavcağım şekilde baslarım🙏
Soran+1 yılUmarım bir gün sıkılmayavcağım şekilde baslarım🙏
Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gecende sordun yapma kendine yazik etme cok zayofsin
00 YorumlaKime ne ya bak keyfine türkiye burası ağzı olan konuşuyo fıstık gibisin deli
020 Yorumla- +1 yıl
Bu kürdan mı kesin öyledir haha siz erkekler yok muu sırf yürümek için önüne gelen kıza iş atıyonuz 🤣🤣 26 yaşına gelmişsin biraz adam olamamışsın ama
- +1 yıl
Kız smegola benziyo fıstık gibisin diyo 🤣🤣 tamam o kız sana bakacak şimdi al üçün birini 🤣🤣
Soran+1 yılPardon da mal mısın FlawlessOne.
Benim fiziğine hakaret edeceğine sen kendine bak sen mükemmel misin? Smegola benzetmeye yalan yok bende güldüm ama😂. Birisi istese bile ben bakmam gerçi. Ama ciiden smegol, kürdan ayıp oluyor. Rica ediyorum böyle şeyler yazmayın.- +1 yıl
Ben demedimmi 26 yaşına gelmişsin boşa gelmişsin... insanlar senin gibi milletin egosunu kaldıran tipler yüzünden kendini bir şey zannediyo ama o ego bi anda patlayınca geriye sadece utanç kalacak. Daha özgüvenin nolduğunu bilmiyorsun bomboş adamsın yürügit eşşek gibi çalış kız düşürmek için şimdi
Soran+1 yılVe cidden özgüven kaybına yol acıyor bu söyledikleriniz.
- +1 yıl
Ego kaldır özgüven de... He anam he öyle miymiş
- +1 yıl
Git aynada bak kendine cılızsın istedigin kadar övgü al bu senin cılız olduğunu değiştirmeyecek o yüzden git birşeyler yapmaya başla kendin için
- +1 yıl
burdan aldığın boş iltifatlar seni tatmin edecekse biryere gelemezsin
Soran+1 yılZayıf olduğumu biliyorum, ve bunu ben böyle istediğim için zayıfladım. Sen hiç övgü almayıp, garip şeyler yasamıssın sanirım bu saldırganlıgı anlayamadım cünkü. Kendim için ne yapmam gerektiğini en iyi ben bilirim zaten sağolasın
Soran+1 yılİltifatlar umrumda değil. Ben bu sene tıp okumaya baslayacagım, gayet efendi, nazik bir kızım. Bir yere gelmek için senin gibi kişilerin yorumlar8na hiç ihtiyacım yok
- +1 yıl
Ben ovgu aldim... O ovguler beni bitirdi zaten. Kendini oldugundan yuksekte gorursen seni yere carparlar emin ol. Ben sana iyilik yapiyorum. Kendi zayifligini bilmeden birseyler katamazsin kendine. Burdan istedigin kadar iltifat alabilirsin bu gercekligi degistirmeyecek. Burdaki adam sana iltifat ederek kendine yol yapmaya calisiyor. Bana inanmiyorsan bunun gibi iltifat eden tiplerden iki uc kisiye biraz tesekkur et bak bakalim nasi yurumeye calisacaklar sana. Seni umursadiklarindan da yurkmeyecekler ac olduklarindan yuruyecekler.
- +1 yıl
Ben yemem o numaralari. Elestiriler, iltifatlar umrunda degildiyse niye gonderi paylasiyon? Senin tek amacin kendini kandirmak olmali baska aciklamasi yok
- +1 yıl
Daha da yazmayacagim. Burdaki elestirileri gormeyip iltifatlarla kendini tatmin etmeye calisiyorsun, yazik kendine. Ne kadar cok sisersen bir gun o kadar buyuk patlayacaksin. o gun butun gururunu yere serecekler ve utancindan gebereceksin. O zaman o egon seni kurtarmayacak
- +1 yıl
Tartışmaya nokta koyayım aşırı gülerek takip ettim @FlawlessOne skp atmış SKCKCJDN
Soran+1 yılFark ettiysen iltifatlara cevap bile vermiyorum😒Burada gönderi paylaşan herkes erkekleri mı istiyor?
Ben istemedikten sonra da kimse bir yol yapamaz emin ol. Bunu sen yasadıysan da bu senin sorunun. Her konuyu erkeklere bağlamaya bayılıyorsunuz değil mi? İlk başta da bu kürdan diye bana laf atan da baskası zaten. Laf atıp ondan sonra üste cıkmaya calısmayın
Soran+1 yılSkp ne demek ya😂
- +1 yıl
Hiiiç objektif yaklaşmaya çalıştım
+1 yılbalim bence gayet güzelsin fiziğini daha fazla şekillendirmek için sporla beraber kilo alabilirsin<3
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aşkım💗Böyle güzelce anlatan tatlı dilli insanlara bayılıyorum🫰
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz daha bırakmazsan yok olucaksın zaten aw shshs
00 YorumlaNasıl zayıfladın ya ben zayıflayamıyorum kafayı yicem
07 Yorumla
Soran+1 yılSpor ve diyet😊Herkesin dediği şey ama cidden boyle
Soran+1 yılDemir eksikliği ya da herhangi bir vitamin eksikliği veya bir hastalık dolayısıyla bazen kilo verilmiyor. Bir doktora gidip tahlil yaptırın isterseniz
Soran+1 yılHayırrr onlar kilo yapmaz. Tam tersi kullanmazsan hem saglın gider hemde kilo veremezsin. Lütfen ilaclarını al🫶
Soran+1 yılBende de kansızlık ve B12 eksikliği var ben de ilaç kullanıyorum. Kullanınca vücudun normal calistıgı için daha çabuk kilo verirsin
+1 yılçok zayıfsın askım 3 kilo alsan super olur hatta sporda yaparsan kıvrımlı güzel bir vücudun olur
00 YorumlaNasil verdiniz kilolarinizi. Azminize bayildim. Artik yeter bence
010 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederimmm. Spor ve diyet yani herkesin dediği gibi😅Birde gluten hassasiyeti ve tavuk hariç et yememeye başlamakla bayağı zayıfladım
Soran+1 yılAma en büyük etken kesinlikle spor ve şekeri azaltmamdı
Soran+1 yılİlk başta 57-60 kilo arasıydım🫣
34 e kadar düştüm 6 ayda. Daha sonra 41 e cıktım kendi istegimle. Su an 41 kiloyum
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBu 34 kilo halim bayağı berbattı
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🫶 Çok takmıştım kafama ya. Neyse atlattık çok sükür. Cok zayıf da olduk kiloluda artık ne halde iyi olduğumu biliyorum😅Kilo vermem artık. Sadece spor yaparak vücudumu şekillendirmeye cal8sacağ8m
Spor yaparsan omuzlarin sekillenir ve harika bir vucudun olur baska biseye ihtiyacin yok
00 YorumlaBir tik bıraksan daha iyi kemiklerin belli olucak neredeyse
00 Yorumla162ye 40 kilo cok az bi 6-7 kilo daha alsan guzel olur fizigin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl13 yaşında falan mısın çok küçük duruyosun. Sağlıksız ve çirkin duruyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOff bilmiyorum kücük duruyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. Hayatım boyunca hep minik minyon bir şeydim zaten, yüzümde çocuksu. Cok çektim bundan da. Herkes ayn8 soruyu soruyor
yioo hala kilolu duruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol canım . İyiki gözlerim bozuk degil
+1 yılZikilcek yqnin kalmamış birak
015 Yorumla- +1 yıl
Rezil ihtiyar! Utanmıyor musun el kadar çocuğa bu kelimeleri kullanmaya ! Çocuklara bile göz dikersiniz !!!
- +1 yıl
@Çiçekpplikız el kadar mı
- +1 yıl
@Kara_Karga kız daha çocuk ahlaksız dayıcım
- +1 yıl
@Çiçekpplikız ahlaksız derken kendi kişiliğinizi mi tarif ediyorsunuz
- +1 yıl
@Kara_Karga el kadar çocuğa+18 kelimeler kullanan sizsiniz bu durumda ayağı çukurda olan abazan oluyorsunuz. Ayrıca kendi kişiliğinizi görmeyip başkalarının üstüne atma gibi yeteğenede sahipsiniz :D lütfen daha fazla yazmayın rahatsızlık veriyorsunuz bana
- +1 yıl
@Çiçekpplikız bu site üyeliği 18 yaş üstü çocuk üyelik yapamaz biliyorum 18 yaş üstü ise şayet o kelimelerine bilir
- +1 yıl
Olsa olsa en fazla 18 yaşındadir. Siz ise 44 yaşında artık çürümüş birisiniz. Bu fotoğraki kişi ister 20 yaşında olsun sizin yaşınızın yanında küçücük çocuk olarak kalıyor.
Soran+1 yılİlk oncelikle 18 yaşınday8m merak etmeyin😊Ama tabiki bu o amcanın bu sözleri kullanabilmesine imkan vermiyor. Amcacım ahlaksız yorular yapmayın. Düzgün bir şekilde anlatabilirsin değil mi? Ayıp değil mi? Şu kadınları artık cinsel obje oalrak gormeyi bırakın. Kadınlar makyajı, süslenmeyi, kilo vermeyi, spor yapmayı, vücut şekillendirmeyi erkekler için değil, kendileri için yaparlar. Bunu o minik aklına sok ve defol git
- +1 yıl
El kadar kız d3diklero daha mantıklı ve daha bilinçlenmesi üstelik kendini savuna biliyormuş ve bazı insanlara avukatlığa soyunan insanların neler yaptıklarını kendi hayatlarındaki davranışlarını çek etmeden evliya tavrı ile başkalarına yargı dagitmalarini anlamıyorum
- +1 yıl
Siz kendinizi yetişkin görüyorsunuz ama bakın buradaki Ahlak zabıtası ablalar öyle düşünmüyor senin korunup kullanmak durumunda olduğu fikrindeler
Soran+1 yılYapabileceğim bir şey yok. Kendimi gayet de savunabilihorum gördügünüz üzere. Eleştiri ve kötü yorumları göreceğimi biliyordum zaten. Bu sözlerin altında kalmayacagıma inanarak bu soruyu sordum
- +1 yıl
Eleştirmiş okudun sanırım sizin kendi yorumunuz nedir
Soran+1 yılAnlamadım? Nereyi eleştirmiş diye okumuşum?
- +1 yıl
Benim yorumum a senin eleştirin ne
Soran+1 yılKeşke ilk kelimeyi yazmasaydın🥲Yoksa kötü bir şey yok
- Sağlık konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılAsiri zayifsin kac kilosun?
02 Yorumla
Soran+1 yıl41-42 olması lazım
- +1 yıl
Cooookkkk zayif iyi degil
Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. solcana dönüceksin zayıflıcam diye yeter yavrucum
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂👍
- +1 yıl
WQXZDGFLKMNBVXKS
Enfes olmuşsun yeterli bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten etli butluyken zayıfladım. Bir. daha eski halime dönesim yok
+1 yılÇubuk krakerine dönmüşsün
10 Yorumla
+1 yılFazla vermişsin kiloyu
00 Yorumlabebeler bastı iyice buraları artık he
00 YorumlaÇok sağlıksız duruyorsun kilo alman lazım
00 YorumlaManken gibi olmuşsun 😃
00 Yorumla
+1 yılsen bildiğin kürdan olmuşsun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sağlıksız bir durum inanılmaz zayıfsın
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bırakmalısın
00 YorumlaMakinist krisçın beyl gibi takılıyorsun aw.
00 YorumlaAbicim rüzgar çıksa uçacaksın dur artık
00 YorumlaKendi isteğinle mi bu zayıflılıktasın
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl kilo verme kalmamisin resmen nee
00 YorumlaNeden bu kadar özgüvensiz bir duruş?
00 Yorumla
+1 yılAnoreksiya olmak üzeresin dikkat et
00 YorumlaKilo alman gerek cok zayifsin
00 YorumlaSağlık konusunda 762 cevap paylaştı. Biraz daha kilo verirsen görünmez kız olacaksın.
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat