Psikolojik nefes darlığı çekiyorum, nefes açlığı çekiyorum, sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum, nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum, sürekli derin nefes almaya çalışıyorum, yeterince nefes alamıyormuş gibi hissediyorum, kaç kere doktora gittim, röntgen çektiler, solunum testi yaptılar, hepsi temiz çıktı ama ben nefes alamıyorum, sürekli nefesim daralıyor. Hayatımı mahvetti bu illet. Kafayı yemek üzereyim. Psikoloğa gittim ona da anlattım bu durumu, anksiyete bozukluğu teşhisi koydu, antidepresan verdi kullanıyorum ama fayda etmiyor. Ne yapacağım ben böyle? Hayatım cehennem oldu resmen. Nasıl geçer bu illet? Lütfen yardım edin.!
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de nefes alamadıkça elim yüzüm uyuşuyor neden olur bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
psikoloğa değilde psikiyatriye gitsen daha iyi olur aynısını bende yaşıyorum ilaçlar bana iyi geliyordu ama bırakınca aynıları olmaya başladı genelde akşamları kafaya bişeyleri taktığımda veya üzüldüğümde oluyo sabahları ailemle vakit geçiriyorum hiç bişeyim kalmıyo kendini güvende hissedebileceğin ve sakinleşeceğin şeyler yap bana göre tek sakin olacağım yer ailem çok huzur buluyorum
Sende bunu tetikleyen ne peki
yazdım tetikleyen şeyi zatenn
içinden 20 kadar say yavasca , kendini denizin ortasinda oldugunu dusun , hayal kur
Seni bu duruma tetikleyen şeyleri düşünme aynısını yaşıyorum bende
Hasta olmaktan korkuyorum ya bi hastalığım varsa diye 🥺
Sigara içiyor musun?
Evet içiyorum
Büyük ihtimalle astım vardır sigara tetikliyordur, veyada yaşadığın sıkıntılar
Ama doktora gittim kaç kere
Bir şey çıkmadı
O zaman psikolojiktir
Hepimizde var o merak etme ama psikiyatri tam ilacını verir sana
Youtubeda bulunan nefes egzersizlerini dene.