Arkadaşlar öncelikle 180 boy ve 94 kiloyum, 80 kilo olmayı hedefliyorum.
Göbeğim var bölgesel zayıflamak için neler yapılabilir?
Arkadaşlar öncelikle 180 boy ve 94 kiloyum, 80 kilo olmayı hedefliyorum.
Göbeğim var bölgesel zayıflamak için neler yapılabilir?
3 ayda 9 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 12 yıldır kilomu koruyorum.
Bölgesel zayıflamak mümkün değil.
Dengeli beslen, kalori açığı oluştur. kardiyo yap ve ağırlık çalış.
Kilo verirsin.
yalnız vücut ilk nereden kilo vereceğine kendi karar verir ve karın, bel bölgesi en zor eriyen yerlerden…muhtemelen kemik olmadığı için neyse o da ayrı konu.
Cevap
2Cevap
Eğer alkol tüketiyorsanız kesinlikle kesmenizi tavsiye ederim zira en büyük etkenlerden biri bu o bölgede yağlanma olmasının. Sağlıklı ve aralıklarla beslenmelisiniz.
Spor olarak önce hafif başlamanızı sonra da aşama aşama ilerleyip yüzme gibi daha çok vücut kasınızı kullanabileceğiniz sporlara yönelebilirsiniz.
Başarılar :)
Teşekkürler
Aynen alkol direkt gobek
Cunku alkol sekerdir
@Kimkiyimben alkol kullanmıyorum
O zaman kolay verirsiniz😊 bi de cok meyve tuketmeyin tavsiyem, gunde 1 porsiyon max o da gobek yapiyor
@Kimkiyimben teşekkürler
Spor ve egzersiz ayni zamanda bol su tuketimi sadece sebze tuketimi
Bölgesel zayıflama yoktur. Kcal eksiği ile beslenip, ağırlık ve kardiyo antrenmanı yapacaksınız. Rafine gıdalardan ve basit şekerlerden elinizden geldiğince uzak duracaksınız ve günlük sıvı alımınıza ehemmiyet göstereceksiniz.
Bunların hepsi birlikte zor benim için hem iş hem sosyalliğim açısından
Diyet spor
Evet bende onları yapıcam ama nasıl hangi diyeti ve hangi sporlar
Gobegi eritmek icin ekmek seker un kesmen gerek sporu da salona gidebikirsin ya da mekik cekersin duzenli YouTube dan da videolar var bakabilirisn
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?