Arkadaşlar benim bir 15 kilo falan vermem lazım birazcık hızlı ama sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum. Spor olarak Lilly Sabri'nin workoutlerini yapıyorum. Peki beslenmem nasıl olmalı öğün ve ara öğün şeklinde mi beslenmem daha iyi olur, sadece 3 ana öğün şeklinde mi yoksa aralıklı oruç mu yapsam?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben iki öğün şeklinde 6 kilo verdim. fakat benim iş sebebiyle kahvaltım öğle saati 12de oluyordu. akşam yemeğim 8. bu saatler arasında ve 8den sonra sade türk kahvesi dışında herhangi bir atıştırma yapmadım (günde iki fincan türk kahvesi şekersiz) aburcuburlara zamanla da gereksinim duymamaya başladım. kısa sürede kilo vermem gerekiyorsa mesela bir elbise içine girmem gerekiyorsa ödem attırıcıları denedim.(lifli gıdalar ve detox suları vs) uzun vadede ise tüm şekerleri ve o güzel bisküvileri çikolataları nefis kekleri hayatımdan çıkardım (haftada bir kaçamak yapmış olabilirim)
bunlara ek oalrak yağ yakımını kas oluşumu hızlandırır. ben planking - squat ve triceps çalışmasından iyi verim aldım. (daha öncesinde de 13 kilo vermiştim)
-birde su kurbağası gibi su içmek lazım cidden00 Yorumla
diyet yapacaksan spor yapma ekmek pilav patates yağlı yiyecekler kola şekerli içecekler hepsinden uzak duruyorsun günde 2 öğün yiyeceksin kahvaltıda 1 zeytin 1 dilim peynir 1 bardak meyve suyu ya da süt akşam yemeğinde ne yediğin farketmez avuç içi kadar yiyeceksin aç yatacaksın atıştırma falan da yok acıktıkça su iç meyve yiyebilirsin bir iki tane öğle yemeğinde :) yani ben böyle siklet düşürüyorum haftada tam bir kilo veriyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Günde 3lt su bitir. Elinde ip varmış gibi günlük atla (ilk 100 tane atla gün geçtikce 200-300-400 atla) yatmadan önce egzersizler yap. Youtube "Tuğçe Alpay" izleyip yapabilirsin. Baya etkili videolar. Ben diyet yapamıyorum az yiyorum günlükte 2 öğün yiyorum. Atıştırmak için şekersiz çay-kahve, yoğurt, süt, Kuru yemiş, meyve vs. Bunları yaptıkca her gün hareketli olduğunu fark edeceksin.
00 Yorumla - +1 yıl
Diyet yapmalısın. Bol su içmelisin. Zamanın varsa yürüyüs ve spor yaparsan hızla zayıflayabilirsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Meyve sebze agirlikli beslenmek bol su icmek abur cuburu kesip beyaz ekmek vs gibi islenmis tahillardan hamur isinden vs uzak durunca cidden kilo verdiriyor amacim olmamasina ragmen yemekten kismadan 3 4 kilo vermistim 2 3 haftada
00 Yorumla - +1 yıl
diyet yapmamalisin ilk once bunu kafandan sil sadece su iç ve atiştir cok az kendini tutamayacaksan zaten verme
00 Yorumla - +1 yıl
En iyisi if diyetide, yaptığın spor nasıl faydası oluyor mu
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 306 cevap paylaştı. O zaman 15 kilo verebilirsin
00 YorumlaBugun tartildim 40 gunde 10 kilo verdim
00 YorumlaHurma diyetini duydunuz mu bi bakın isterseniz
00 Yorumla- +1 yıl
Diyetisyen yardımı al
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,6b cevap paylaştı. Psıkolojık olarsk
00 Yorumlasana basit bisey onerebilirim
00 YorumlaSporcu olarak yardımcı olmamı ister misin
00 YorumlaÖyle bir şey yok
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Sağlıklı bir kilo verme sürecinde en önemli şeylerden bir tanesi yeterli ve dengeli beslenmektir.
Boy, kilo, yaş ve cinsiyet etkenlerine bağlı olarak size özel bir beslenme programı hazırlanmalıdır. Bunun içinde bir beslenme uzmanından yardım alınmasını tavsiye ederim ama tabi ki size birkaç öneri de bulunacağım.
Az az, sık sık beslenme düzenine uygun şekilde beslenilmelidir. Günlük alacağınız süt, yoğurt, kuruyemiş, kuru meyve gibi ara öğünler sizin gün içinde daha tok kalmanıza, kan şekerinizin dengelemesine, metabolizmanızın daha hızlı çalışmasına yardımcı olacaktır.
Aynı zaman da kilo vermek için en önemli etkenlerden birisi de günlük içilen su miktarıdır. Günlük en az alınan 3 litre su hem vücudunuzdaki ödemin daha hızlı atılmasına hem de metabolizma hızınıza oldukça etki edecektir. Su kadar önemli bir diğer etken ise yeşil çay, beyaz çay gibi bitki çaylarının tüketimi. Günlük en az 3-4 fincan bitki çay alımı da kilo verme sürecinize katkı da bulunacaktır.
Eğer herhangi bir rahatsızlığınız, hastalığınız yok ise aralıklı oruçta yapabilirsiniz. Aralıklı oruçta ise saat 9.00-10.00 gibi kahvaltınızı yaptıktan sonra mutlaka 13.00 da bir ara öğün yapmalısınız. Son olarakta saat 18.00 gibi akşam yemeğinizi yiyerek beslenme düzeninizi bu şekilde planlayabilirsiniz. Aralıklı oruç yapacaksanız eğer mutlaka gereken kan tahlillerinize baktırmanız ve bir uzmandan yardım almanızı öneriyorum.
Sevgilerimle.