Nasıl kilo veririm 1.60 boy 65 kilo yardımcı olursanız sevinirim. Sizce 55-57 kiloya düşmem ne kadar sürer
1 ay
1 aydan az
1 aydan fazla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl kilo veririm 1.60 boy 65 kilo yardımcı olursanız sevinirim. Sizce 55-57 kiloya düşmem ne kadar sürer
ben bi ara ayda bes kilo vermistim ama her seyi fazla faxla yiyodum sadece asiri fazla su iciuordum
yaklasik 4 litre iciyodum her gun ama aburcubur yemiyodum ev yemegi yiyodum aksam 8den sonra bir sey yemiyodum iki ogun ve bir ara ogun besleniyordum kahvalti ve aksam yemegi olarak birde aksam yemeginden sonra smoothieler var onlardab yapip iciuordum kilo vermeye yardimci oluyor eger sen az yersen 1 ayda verirsin 10 kilouu rahat bir sekilde ha bide unutmadan her gun bir saat yuruyus ediuodum 8-10bin adim
atiyordum
Çok hızlı kilo vermeye çalışma. Çok hızlı kilo verirsen kas kütlenden kayıplar verirsin bu durumda metabolizman yavaşlar zayıfladıktan sonra tekrar hızlıca kilo alırsın. Sabırlı ilerlemen lazım. Ayda 2-3 kilo vererek git. 4-5 ayını alır ama en azından kalıcı olur eski haline dönmezsin.
Cevap
4Cevap
Çok kilon yok. Vücut kitle endeksime göre. Kiloyu bol yürüyüş yaparak ve yediğine dikkat ederek akşam 7 den sonra yemek yemeyerek yapabilirsin ben iki ayda 11 kilo verdim. Evde kendim Spor programı indirip iki günde bir spor yaparak ve iki üç saat yürüyüşler yaparak ve akşam 7 den sonra yemek yemeyerek
Teşekkür ederim yorumun için 🌸
Rica ederim 😇 sağlığın yerinde ise ve Sadece görüntün seni rahatsız ettiği için kilo vermek istiyorsan. Bu kiloyu çabuk vermek zorunda değilsin. Hızlı kilo vermek vücudunda çatlaklara sebebiyet verir ona dikkat et 🌸
Haklısın şu anda patates diyeti deniyorum aslında bakıcam yani
Gayet iyisin olması gerektiği gibi neden kendinizi böyle meşgul ediyorsun
Olması gerektiği gibi değilim işte. Vücut kitle endeksinde de kilom fazla çıkıyor
Yok yaa kim diyor o kadar da değilsin bence iyisin
Çay a limon sık iç çok büyük faydası var
En az bir ay sürer sıkı diyet yap bir süre
Başladım zaten ve 1 haftada 2 kilo verdim hızlı veriyorum
baliketli daha iyi olmadin mi?
Kendimi böyle beğenmiyorum 55 kilo halim çok daha iyiydi
bana gore baliketli iken daha belirgin kivrimlar oluyor kadin daha dolgun alimli ve s. eksi duruyor
Limonlu su
Teşekkür ederim
Kaç yaşındasın
21
Bende çok kilo aldım çirkinleştim antidepresan kullanıyorum düzensiz besleniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?