Öncelikle bazı sebeplerden dolayı 1 yıl içinde olmadık şekilde 25 kilo aldım boyum 165 kilom 85 şu an önceki kilomu beğeniyordum. Bu yüzden şu an toparlandım ve diyete başlama kararı aldım. Fakat neler yapacağıma tam anlamıyla emin değilim. Aklımdaki plan şu sizlerede söylemek istedim belki çok faydasız bişey yapacak olabilirim en azından görüşlerinizi belirtirsiniz.
Sabah :
klasik domates salatalık peynir mevsim yeşillikleri bitki çayı ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
1 ince dilim karpuz veya her hangi bir meyve orta büyüklükte
Öğle:
2 yemek kaşığı kurubaklagil ile hazırlanmış salata veya tavuklu salata
Ara öğün:
1fincan türk kahvesi ve 1 adet hurma veya 5 adet kuruyemiş
Akşam:
6 Yemek kaşığı haşlanmış sebze 1 kase yoğurt
Bu şekilde ilerlemek istiyorum 6 ayda bu listeyle bu kiloları verebilir miyim yoksa daha kısa zamanda mı veiririn ayrıca listede eksiklik fazlalık var mı sizce tabi 3 litre su ve Lilly Sabrinin sporlarınıda yapacağım.
Sabah :
klasik domates salatalık peynir mevsim yeşillikleri bitki çayı ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
1 ince dilim karpuz veya her hangi bir meyve orta büyüklükte
Öğle:
2 yemek kaşığı kurubaklagil ile hazırlanmış salata veya tavuklu salata
Ara öğün:
1fincan türk kahvesi ve 1 adet hurma veya 5 adet kuruyemiş
Akşam:
6 Yemek kaşığı haşlanmış sebze 1 kase yoğurt
Bu şekilde ilerlemek istiyorum 6 ayda bu listeyle bu kiloları verebilir miyim yoksa daha kısa zamanda mı veiririn ayrıca listede eksiklik fazlalık var mı sizce tabi 3 litre su ve Lilly Sabrinin sporlarınıda yapacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Diyetisyen değilim o yüzden listeye bi şey söyleyemem ama bi kaç önerim var kendimde yaptığım şeyler.
Öncelikle akşam en geç 6 7 gibi yiyorum sonrasında sadece su veya istersem yeşil çay
Gün içinde kafama göre dans ederim bu yürüyüşle aynı mantık sadece çok eğlenceli olduğu için sıkılmıyorum
Kahvemi tarçınla içmeyi tercih ediyorum ( Sana zarar verir mi bilmiyorum bu yüzden bu konuda kendin de araştırma yap)
Aklıma gelenler bunlar. Başarılar diliyorum. Ve bence yapabilirsin de
Teşekkür ederim peki 6 aydan kısa sürede verebilir miyim 3.5 ay gibi üniversiteye gideceğim:(
O kadar kısa sürede çok zorlarsan verebilirsin ama sağlıksız bi zayıflama olur. Ve kalıcı olmaz
Aslında diyet yapınca çok hızlı veren vücudum var umarım olur hiç olmasın 4.5 5 ayda:)
Metabolizman hızlıysa süper o zaman.
Çok teşekkür ederim 😍
🤗🤗❤️
Çok güzel umarım verebilirsin bide sana ek tavsiyem akşam 6 dan sonra bir şey yeme sabaha kadar bı şekilde aralıklı oruç yapmış olursun çok hızlı zayıflarsın
Ben 1.5 yıldır yks çalışıyorum hep ye iç otur yaptım son 1 yılda özellikle aldım maalesef 🥺
6 aydan erken verebilir miyim peki?
Evet tabiki biraz da sporla desteklersen çok hızlo verirsin
Teşekkür ederim başarmak zorundayım başka çarem yok yapmadıkça almaya devam ederim🥺💖🙏🏻
Rica ederim bide seninki kısa dönemde alınan bir kilo kısa dönemde alınan kilolar çabuk verilir yeterki sen iste ve vazgeçme her şey gönlünce olsun canım ❤️
Asla vazgeçmeyeceğim umarım seninde her şey gönlünce olur❤️
Çok teşekkürler ederim canım çok saol ❤️
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!