İnsanlardan uzak durmak gibi şaka şaka... 😂 spor yapmak, suyu fazla içmek, uykuya dikkat etmek, dengeli beslenmek gibi olabilir..

İnsanlardan uzak durmak gibi şaka şaka... 😂 spor yapmak, suyu fazla içmek, uykuya dikkat etmek, dengeli beslenmek gibi olabilir..
Açıkçası her insan farklı olsa da bence sağlıklı beslenmek ya da yaşam için kurallar aynıdır. ben bunları tavsiye ederdim herkese, Sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeni benimsemek önemlidir. Yeterli miktarda meyve, sebze, tam tahıllar, protein kaynakları ve sağlıklı yağları içeren bir beslenme planı oluşturun. Rafine edilmiş şekerlerden, işlenmiş gıdalardan ve doymuş yağlardan kaçının. Vücudunuzun sağlıklı kalması için yeterli miktarda su içmek önemlidir. Günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın. Su dışında, taze sıkılmış meyve suları, bitki çayları veya az şekerli içecekler de olur.
Stresin etkilerini azaltmak için kendilerini mutlu etmeleri.
Vücudunuzun ve zihninizin yeniden şarj olması için yeterli uyku almak önemlidir. Her gece 7-9 saat uyumaya çalışın ve uyku rutinlerine özen gösterin.
Cevap
10Cevap
Barış yine ölümüne kopyala yapıştır yapmış :D Stressiz bir hayat en makulu sağlıklı yaşam için.
Barışa laf yok🌸 stresiz yaşam mümkün mü? Bence değil hepimiz ölek ya bıhtık ya
Düşmanlığa gerek yok ama insanların söylediklerini, yaptıklarını kişisel algılamamak kendi ruh sağlığın için onları takmamak en önemlisi
Az insan biriktir çevrende ve stresten uzak dur anın tadını çıkar
Güzel şeyler öneririm su içmek yürüyüş yapmak gibi daha bir sürü şey
fast foodtan gazlı içeceklerden
Ay onlarla mutluyum ben akıl sağlığımi onlar koruyor ksksjs
Spor yapmak, iyi beslenmek, iyi arkadaşlık edinmek ve güzel ilişkiye sahip olmak bence
Kafaya takmamak en önemlisi
bol sebze meyve belli oranda da et
Bill su içmek doğal beslenmek yeşillik falan
bişe yaptığım yok göbek büyütüyom
Yat kalk ye 😂😂
Sen ne oneriyon bana...😏
Spor... en iyisi spor.. sonra dengeli beslenmek... tütün, alkol ve enerji emen insanlardan uzak durmak
Tütün alkol yok 😏
Enerji emen insanlar belli değil işte değişiyor 🤷🏻♂️
Dengeli beslenme çok zor sadece az veya çok yerek dengeleriz...
Spor olarakta çalışıyorum zaten o da spor.. bi göbeğim var eritemediğim 😂🤦🏻♂️
Yemek spor pompa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?